хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Запасаємося антигістамінними препаратами - скоро розцвіте

Час від часу з'являються заклики типу "всі на боротьбу з амброзією", але, здається, на закликах уся боротьба й закінчується.
Я наче не маю алергії на цю рослинку... досі не мала, не знаю, як там буде.
Зараз звернула увагу на те, що навколо - суцільна амброзія...
Ось такі хащі неподалік мого будинку.












А ще читала десь, що й ця рослинка (лебеда), як зацвіте, то теж додає ефекту - вона теж вже готова до цвітіння, її теж навкого більше ніж достатньо, навіть у мене на балконі є lol



А ще неподалік від заростей амброзії росте отака колоритна груша



І ось новинка - наче раніше не бачила, схоже на цьому тижні посадили нові якісь наче деревця



Пошукала - виявляється це ПАВЛОВНІЯ - нове дерево в Україні, дуже перспективне й навіть отаке красиве (дві картинки з інтернету)


10

Останні статті

Коментарі

Гість: ВсёВыше@

131.08.21, 17:42

Тю. Я уже 2 неделю на такой диете.) И это до конца сентября. Пыльца амброзии поднимается на многие метры и покрывает даже территории, где её нет. Вот в чём печаль. И если у человека астма, то месяц - два ему будет тяжко. Один знакомый вообще 2 месяца в стационаре отдыхал. Не знаю, жив ли ещё. 10-й дорогой обходите!!! Даже те, которые А у меня никогда... Отец аж после 70-ти лет стал на неё реагировать. Карантинный сорняк №1. И спасибо США! за подарочек.

    Гість: ВсёВыше@

    231.08.21, 17:45

    Ну и про лебеду. Кто реагирует на амброзию, тому надо немедленно отказаться от орехов, винограда, персиков, арбузов, мёда, кофе, и ещё кучи разного.

      331.08.21, 17:48

      А що, її не можна якимсь гербіцидом побризкати? Певно, що було б дешевше, ніж ліки. І лобода споконвіків і росла, і цвіла скрізь у нас. Молода, кажуть, навіть на борщ годиться. То ми такі стали, безімунітетні.

        Гість: ВсёВыше@

        431.08.21, 17:53Відповідь на 3 від nasinynka

        А що, її не можна якимсь гербіцидом побризкати? Певно, що було б дешевше, ніж ліки. І лобода споконвіків і росла, і цвіла скрізь у нас. Молода, кажуть, навіть на борщ годиться. То ми такі стали, безімунітетні.В окаянном Союзе так и делали. Например, территорию и окрестности нашего завода Кремнийполимер обрабатывали химией. И капец. Но кто сейчас не это денег даст? Вот дворники и будут рвать руками да косить косами. Пока сами на больничку не улетят. Может через несколько лет.

          анонім

          531.08.21, 17:55

          Старый добрый напалм хорошо справляется с этой сранью.. Ну или вручную щипать

            631.08.21, 17:55Відповідь на 1 від Гість: ВсёВыше@

            Тю. Я уже 2 неделю на такой диете.) И это до конца сентября. Пыльца амброзии поднимается на многие метры и покрывает даже территории, где её нет. Вот в чём печаль. И если у человека астма, то месяц - два ему будет тяжко. Один знакомый вообще 2 месяца в стационаре отдыхал. Не знаю, жив ли ещё. 10-й дорогой обходите!!! Даже те, которые А у меня никогда... Отец аж после 70-ти лет стал на неё реагировать. Карантинный сорняк №1. И спасибо США! за подарочек.я не специально ищу эти заросли, просто иду и вдруг замечаю, что вокруг ОНО

              731.08.21, 17:55Відповідь на 2 від Гість: ВсёВыше@

              Ну и про лебеду. Кто реагирует на амброзию, тому надо немедленно отказаться от орехов, винограда, персиков, арбузов, мёда, кофе, и ещё кучи разного.

                831.08.21, 17:58Відповідь на 3 від nasinynka

                А що, її не можна якимсь гербіцидом побризкати? Певно, що було б дешевше, ніж ліки. І лобода споконвіків і росла, і цвіла скрізь у нас. Молода, кажуть, навіть на борщ годиться. То ми такі стали, безімунітетні.звісно ми вже не ті...
                а гербіциди - вони теж шкідливі, теж можуть бути алергенами...
                у мене під вікнами траву косять, косять... я й не думала, що там стільки трави, що її майже все літо косять - краще б косили амброзію, доки не зацвіла!

                  931.08.21, 17:59Відповідь на 4 від Гість: ВсёВыше@

                  Там тої амброзії така "плантація", що і самі мешканці побризкати могли б. Але ні, "шару" чекають. Ще павлоніями всякими загадять територію і тоді зовсім капець. Хто скаже з упевненістю, що її квіти не є алергеном? А оте "енергетичне чудо" росте зі швидкістю 3 - 5 м за рік. ЗА РІК!!! Наші вербички і кленочки повсихають в тіні цих бур'янів

                    1031.08.21, 17:59Відповідь на 5 від анонім

                    Старый добрый напалм хорошо справляется с этой сранью.. Ну или вручную щипатьнапалм - це вже радикально...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна