Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Сергій Боголюбов презентує нову благодійну програму

В четвер, 30 травня, о 13:00 в прес-центрі Інформаційної агенції «Інтерфакс-Україна» відбудеться прес-конференція на тему «Презентація відновленої міжнародної благодійної програми оздоровлення українських дітей на Кубі».


Організатор – Благодійна організація Міжнародний благодійний фонд Сергія Боголюбова «За життя».

Учасники: Пані Натача Діас Агілера (Natacha Daz Aguilera), радник-посланник, Тимчасовий повірений у справах Посольства Республіки Куба в Україні; голова МБФ «За життя» Сергій Боголюбов; голова Київської обласної федерації греко-римської боротьби, громадський діяч Юрій Цикаленко.

Нещодавно, завдяки багатомісячній кропіткій роботі, офіційна українська делегація МБФ «За життя» під час візиту до Куби домоглася історичної звитяги. Відбулося підписання меморандуму з кубинським урядом по відновленню програми співробітництва у медичній сфері, зокрема програми лікування і оздоровлення українських дітей на Кубі, що діяла з 1990 року, але була призупинена на початку 2010 років.


На заході буде оголошено про відкритий тендер серед благодійних фондів і громадських об`єднань медичного спрямування на кращий проект реалізації цієї програми.

До участі запрошуються благодійники, діячі медичної сфери, волонтери, а також представники ЗМІ.

Під час прес-конференції  будуть порушені наступні питання:

-        Які юридичні і бюрократичні моменти слід враховувати при організації і процесі відбору, транспортування та дотримання належних умов лікування українських дітей  на Кубі;

-        Які саме категорії дітей потребують першочергового оздоровлення, враховуючи специфіку клімату, місцеві особливості та інші важливі фактори, як то попередній досвід по програмі «Діти Чорнобиля».

Реєстрація учасників на місці по журналістським посвідченням. Довідки e-mail: [email protected]

1

Коментарі

128.05.19, 10:50

«За життя» то є такі партагіносса з сходу вкраїни, керманич там жид Рбіновіч

    228.05.19, 10:55Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    «За життя» то є такі партагіносса з сходу вкраїни, керманич там жид РбіновічХіба не з Одеси?

      328.05.19, 11:00Відповідь на 2 від Міс Марпл

      «За життя» то є такі партагіносса з сходу вкраїни, керманич там жид РбіновічХіба не з Одеси?можливо

        428.05.19, 12:10

        А Рабинович будет? А ближе никак полечится деткам нету места? Обязательно в сраке, там где автомобили передаются по наследству из-за нищеты, пост дня конечно, такое можно увидеть у идиотских соседей, они любят маразмом заниматься.... но а с другой стороны, в любом случае лучше, чем бегать с автоматом и стрелять в людей, однозначно благая затея, пусть с фондами, пусть с мутками, да хоть один ребенок да поедет полечится