Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Всі проблеми у нас самих

Люди зазвичай надто турбуються з приводу погіршення економічної ситуації в країні. Вони упевнені, що вона або допоможе їм збагатитись, або ж розорить їх. Але слід усвідомити, що, для розвитку економіки є характерними постійні піднесення і падіння. Тому  для нас цей розвиток не має жодного значення.

Для нас завжди є важливим тільки те, що відбувається усередині нас, бо саме від цього залежить не тільки наш духовний стан, а й наш добробут.

Якщо ви боїтеся, наприклад, залишитися без житла чи шматка хліба, запитайте у себе: «Що негаразд у мені самому? Чому я  досі не знайшов захисту? В якій сфері свого життя я відчуваю себе обділеним та покинутим? Що мені потрібно, щоб знайти внутрішній спокій та гармонію?»  Тому що будь-які переживання з приводу зовнішніх предметів і обставин є віддзеркаленням наших внутрішніх переконань та процесів, що відбуваються у нашій свідомості. Треба просто дозволити собі жити в достатку, сказати собі, що гроші – це не зло, а засіб отримувати те, чого ми потребуємо. Що обставини, які складаються, приносять нам добробут та спокій. І тільки від усвідомлення того, що світ є дружелюбним для нас, ми справді відчуємо його позитивне ставлення до нас. Пам’ятайте, всі проблеми знаходяться у нашій голові, і вирішення наших проблем також знаходиться там само. Тому, як ми думаємо – так ми й живемо!

4

Коментарі

15.08.08, 11:18

"Всі проблеми у нас самих"

Правильно. Нет человека - нет проблем

    25.08.08, 12:00Відповідь на 1 від CKB

    а то

      35.08.08, 12:30Відповідь на 2 від TatianaR

      "проблеми знаходяться у нашій голові"

      Это, если она есть

        45.08.08, 15:09Відповідь на 3 від CKB

          513.03.14, 08:25

          ...?...