Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Він і Вона

Їх було двоє - Він і Вона. Вони десь знайшли один одного і жили тепер одним життям, десь смішним, десь сумним, загалом, найзвичайнішим життям двох найзвичайніших щасливих.

Вони були щасливими, бо були удвох, а це набагато краще, ніж бути поодинці.

Він носив Її на руках запалював на небі зірки ночами, будував будинок, щоб Їй було, де жити. І всі говорили: "Ще би, як його не любити, адже він ідеал! З таким легко бути щасливою!" А вони слухали всім і посміхалися і не говорили нікому, що ідеалом Його зробила Вона: Він не міг бути іншим, адже був поряд з Нею. Це була їх маленька таємниця.

Вона чекала Його, зустрічала і проводжала, зігрівала їх будинок, щоб Йому там було тепло і затишно. І всі говорили: "Ще би! Як її не носити на руках, адже вона створена для сім'ї. Зрозуміло, що він такий щасливий!" А вони лише сміялися і не говорили нікому що Вона створена для сім'ї лише з Ним і лише йому може бути добре в Її будинку. Це був їх маленький секрет.

Він йшов, спотикався, падав, розчаровувався і втомлювався. І всі говорили: "Навіщо Він Їй, такий побитий і стомлений, адже довкола стільки сильних і впевнених в собі". Але ніхто не знав, що сильніше за Нього немає нікого на світі, адже вони були разом, а значить, і сильніші за всіх. Це була маленька їхня таємниця.

І Вона перев'язувала Йому рани не спала ночами, сумувала і плакала. І всі говорили: "Що він в ній знайшов, адже у неї зморшки і синяки під очима. Адже що йому варто вибрати молоду і красиву?" Але ніхто не знав, що Вона була найкрасивішою в світі. Хіба може хтось порівнятися по красі з тією, Яку кохаєш? Але це була Його таємниця.

Вони всі жили, любили і були щасливими. І всі дивувалися: "Як можна не набриднути один одному за такий термін? Невже не хочеться чого-небудь нового?" А вони так нічого і не сказали. Просто їх було всього лише двоє, а всіх було багато, але всі були поодинці, адже інакше ні про що б не запитували. Це не було їх таємницею, це було те, чого не поясниш, та і не потрібно...
8

Коментарі

Гість: Янголятко

117.02.09, 19:22

це , напевно, переживає кожен хоч раз у своєму житті

    217.02.09, 19:34Відповідь на 1 від Гість: Янголятко

    напевно що не кожен ... якби переживали, то сімї по справжньому були б міцними і щасливими!!!!!!!! А так подивися що робиться - місяць разом пожили а завтра розвелися ....

      317.02.09, 20:01

        Гість: Янголятко

        417.02.09, 20:16Відповідь на 2 від eneus

        бо справжнє Кохання портебує зусиль....його берегти треба...

          Гість: Krik@

          517.02.09, 20:33

          красиво

            617.02.09, 20:40Відповідь на 4 від Гість: Янголятко

            при нагоді опублікую відповідь на твій коментр - немає нічого простішого ну і водночас найскладнішого, ніж кохати!

              717.02.09, 20:41Відповідь на 5 від Гість: Krik@

              дякую!

                Гість: Янголятко

                817.02.09, 20:47Відповідь на 6 від eneus

                згодна....

                  917.02.09, 22:26

                  хорошо написано

                    Гість:

                    1018.02.09, 19:55

                    очень трогательно ))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна