хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Цензура в інеті, simка за паспортом та ще багато веселого

  • 16.01.14, 15:18
Сьогодні в Україні прийнято ряд законів, що суттєво обмежують громадянські права. Власне, за цими законами "накрити" можна будь-кого, хто має власну думку та має "нахабство" її висловлювати. Ми і раніше були, м*яко кажучи, не занадто захищені від свавілля правоохоронних органів. Та це може здатися дитячими іграшками у порівнянні з тим, що може відбуватися тепер, цілком у відповідності до новоприйнятих законів. Я так розумію, що зібратися на якусь акцію протесту під стінами мерії, наприклад - за це вже можна законно загриміти за грати? Також закликати друзів, аби вони прийшли підтримати будь-які громадські збори, той же Майдан - зась? Для цього, певне, цей закон і приймався. Цитата: 

"Ті самі дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб (наприклад, заклик, на який відкликалась група осіб в соцмережі) – караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років".


Введена відповідальність за т.зв «екстремістську діяльність» в інтернеті та соціальних мережах – від 200 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Під екстремістською діяльністю в законі визначають:

призначені для оприлюднення документи на паперових, електронних чи будь-яких інших носіях, що містять інформацію екстремістського характеру, тобто закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність здійснення діяльності щодо планування, організації, підбурювання, підготовки або вчинення дій з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, посягання на територіальну цілісність, недоторканість, суверенітет держави, насильницького захоплення або утримання влади чи владних повноважень, незаконного втручання в діяльність або перешкоджання законній діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, інших суб’єктів владних повноважень, виборчих комісій, громадських об’єднань, їх посадових чи службових осіб, закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність розпалювання соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, здійснення масових заворушень, порушення громадського порядку, хуліганських дій та актів вандалізму з мотивів соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, порушення прав, свобод і законних інтересів осіб, в тому числі пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв людини і громадянина за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, пропаганду виключності, переваги чи неповноцінності людини (соціальної групи) за ознакою її соціальної, расової, національної, етнічної, мовної, релігійної приналежності або ставлення до релігії.


Звернемо увагу на перші слова: "призначені для оприлюднення документи". Тобто, навіть оприлюднювати щось не обов*язково, аби вас "пов*язали". Була б зачіпка - будь-яка.


А ще - оце сподобалось. 

Закон вносить зміни до закону «Про громадські об'єднання» - зокрема, вводиться поняття «громадське об'єднання, що виконує функції іноземного агента».

 

«Громадське об'єднання вважається таким, що виконує функції іноземного агента, якщо для забезпечення своєї діяльності отримує грошові кошти або майно від іноземних держав, їх державних органів, неурядових організації інших держав, міжнародних неурядових організацій, іноземних громадян, осіб без громадянства або уповноважених ними осіб, що отримують грошові кошти чи інше майно від вказаних джерел (далі -  іноземні джерела), а також  бере участь, в тому числі в інтересах іноземних джерел, в політичній діяльності на території України», - йдеться у новоприйнятому законі.


http://www.telekritika.ua/pravo/2014-01-16/89345

20

Коментарі

116.01.14, 15:28

саме зараз готую екстремістську статтю...

    216.01.14, 15:39Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

    саме зараз готую екстремістську статтю...Ну от, тепер, мабуть, треба користуватися виразами "оті самі дядьки, самі знаєте хто", "хочуть оте саме, знаєте що", а ми їх "самі знаєте куди". Десь так приблизно.

      316.01.14, 15:39

      Будет ещё хуже.

        416.01.14, 15:42Відповідь на 2 від Natalyl

        саме зараз готую екстремістську статтю...Ну от, тепер, мабуть, треба користуватися виразами "оті самі дядьки, самі знаєте хто", "хочуть оте саме, знаєте що", а ми їх "самі знаєте куди". Десь так приблизно.Кацапстанські форуми вже навчили.Але не стану переймати цього дебілізму.

          516.01.14, 15:42Відповідь на 3 від kisulechka2

          Будет ещё хуже.не факт.

            616.01.14, 15:42Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

            саме зараз готую екстремістську статтю...Не забудь скинути мені посиланнячко.

              716.01.14, 15:43Відповідь на 6 від Золото 750*

              саме зараз готую екстремістську статтю...Не забудь скинути мені посиланнячко.ок

                816.01.14, 15:46

                Вот и начали всплывать договоренности Януковища с Путлером, эти все "законы" копия расеянских законов. Украины катится в пропасть авторитаризма и полицейского беспредела.

                  916.01.14, 15:48Відповідь на 2 від Natalyl

                  саме зараз готую екстремістську статтю...Ну от, тепер, мабуть, треба користуватися виразами "оті самі дядьки, самі знаєте хто", "хочуть оте саме, знаєте що", а ми їх "самі знаєте куди". Десь так приблизно.===
                  В мережі пропонують: "небанда", "немафія", "неЗек"...

                    Гість: sherhpa

                    1016.01.14, 15:51Відповідь на 3 від kisulechka2

                    Да, это цветочки.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна