Профіль

АльмаТея

АльмаТея

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Дорослі дівчатка

  • 08.11.16, 15:45
Дорослі дівчатка з розбитими серцями одягають гарні сукні і високі підбори. Вони ходять на роботу, гуляють з друзями, все так само люблять собак більше ніж котів (чи навпаки). Дорослі дівчатка з розбитими серцями вмикають драйвову музику гучніше ніж зазвичай, вирішують свої справи, водять машини і читають книги. Вони не чекають на принців і не вірять другу половинку. Дорослі дівчатка з розбитими серцями живуть повним життям, сміються і веселяться. Але інколи, зовсім зрідка, ці дівчатка дозволяють собі бути слабкими, за зачиненими дверима своїх квартир вони вмикають сумну музику, знімають маски, лягають під ковдру і дозволяють собі трішки сліз і надій, особливо в такий день, як цей, коли дощ омиває вікно і вітер насвистує колискову. А завтра зранку ніхто і не здогадається, що дорослі дівчатка можуть жити з розбитими серцями.

Банки і замки

Є такий вираз: "человеку нужен человек". Так було, є і буде. Навіть в ситуації зі мною. Навіть, якщо любові нема. Фішка в банках і замках. В плані замків легше пояснити - я люблю носити сукні, але на більшості з них замки з-заді. Ось і вся політика - потрібен хтось, хто б їх допомагав розсувати і засувати. А я, я жінка самотня - без чоловіка, без пристойного бойфренда, і, соромно сказати, навіть без коханця. З банками така сама халепа. Знаєш такі банки, в котрих продають закрутки і томатні соуси. Їх не відкриєш відкривачкою, їх можна відкрутити лише за допомогою фізичної сили. І, як вияснилось, я не така сильна фізично, як я думала. Самотня жінка і банка, 1:0 в користь банки. Сумно, друзі, сумно. В мене навіть починають виникати теорії про те, що це такий собі задум виробників таких банок. а виробниками банок являються чоловіки. І вот вони таким чином змушують собі шукати чоловіків, а інакше що? Правильно, ні тобі томатного соусу, ні корнішончиків з горя, на ніч глядя. Вот така х*ня, малята. Так що, кожній жінці по чоловіку, який би відкривав банки і допомагав із замками. Ну а забити цвях чи прочистити раковину я й сама можу)

Якщо б

  • 08.11.16, 15:33
Я була як Мадонна. От так, лежачи на підлозі в тонкому халаті на голе тіло. Халат прикриває мою шкіру до пяток, і це було так сексуально і несексуально водночас. Я дивилась в стелю, думки змішались в голові, сльози відчуття прекрасного. Мою увагу повністю захопила люстра, її тонкі завитки і лінії. І одна думка не давала мені спокою: якщо б ця люстра зараз впала, вона ідеально рівно пронизала б мої ребра, якщо б вона впала, то розкрила б мої легені, якщо б вона впала...я б змогла дихати...

Надія здохне першою!

"Відпусти мене, щоб я повернувся/повернулася" - що це за чухня така? Хто взагалі придумує таку лажу? Хочеш бути з людиною? Будь і не вимахуйся! Не хочеш? Так іди в дупу і не давай марну надію! А щодо марних надій в мене взагалі є своя філософія, називається "Надя здохне першою". Всі наші проблеми через марні надії, а так, як надія помирає останньою і бла, бла, бла... Це треба поміняти! Надя має здохнути першою, а потім без неї все буде круто.
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна