хочу сюди!
 

Юлия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 27-45 років

Із мистецтва кіносценарієв. (чи антимистецтва)) Байден.

У Росії стартували зйомки серіалу про Джо Байдена   . Американського президента зіграє ДМИТРИЙ ДЮЖЕВ.
Кріпіться, це я вам ще сюжет не розповів: 

Джо Байден приїжджає до Росії з метою з'ясувати, чому ж НЕ ПРАЦЮЮТЬ САНКЦІЇ, в процесі чого втрачає зв'язок із США, втрачає документи і змушений жити в злиднях і бідності, працювати вчителем, щоб заробити на квиток додому

- Там буде епізод, як він обсикає російські під'їзди?
- Так, але він робить це до втрати пам'яті

Сюжет набирає обертів. Байден, якого грає не хто інший, як Дмитро Дюжев (що вже саме собою шедевр кастингу), починає поступово асимілюватися у російській дійсності.

У серіалі, у найкращих традиціях вітчизняного кінематографу, показують, як Байден, який забув уже англійську мову (бо в умовах російської глибинки ця навичка марна), починає зливати свою майстерність у викладанні. Але не подумайте, що то нудна історія!

Підручники він пише на папері, вкраденому з місцевої сільради, використовуючи чорнило зі старого радянського чорнильного набору.
 
Щоранку він їздить на роботу на старому мотоциклі "Урал", який більше тремтить, ніж їде, і перекрикує вітер цитатами зі своїх старих промов, але вже російською мовою. Ще трохи, і його можна буде сплутати з місцевим дідусем, який сидить на лавці з насінням.
***
Д. Медведев призвал Макрона немедленно освободить русского актёра Дурова.
,,Эти лягушатники совсем страх потеряли, начали арестовывать народных артистов Советского Союза. Я вас урою, падлы, захлебнётесь в ядерном пепле’’ - написал в соцсетях Дмитрий.

Гостиница для рабочих «Городского попечительства о народной трезвости». Вытрезвители, начало. Российская империя. 1909 г. Фотоателье Карла Буллы.




- 2,4,5,6,7,9 и сейчас бы пошли
1,3,8 уже в милфы
НИЖЕГОРОДСКИЕ
 - "И хруст французкой булки..."
- Хороши чертовки!
- Номер 1, явно агент. Полицейская ищейка

Ну як там Матвієнко, вже фіксує черги у військкоматів із охочих захистити Курську та Білгородську область від "агресії" України? Чи росіяни здатні створювати лише черги за яйцями?

Русские подростки в США на вопрос о том, хотят ли они вернуться в Россию, ответили категорически: "нет". Когда их спросили, почему, они ответили просто: "Будущее".
Они реально смотрят на вещи и понимают, что в России его нет. Но в РФ есть Путин, Кадыров, Апти и люди в масках
 ***
Все детство ты пишешь в открытках последним пожеланием "И мирного неба над головой". Из года в год, всю жизнь, тебя учат, что мир - это святое.
А потом, на 22 году правления бесноватого мизантропа вдруг выясняется, что тебя вообще неправильно воспитывали

Что нельзя называть масштабное вооруженное вторжение на чужую территорию - войной, что нападать в 5 утра - это нормально, это "слава русского оружия" такая.
Что те, кто на своей земле защищается от внешнего вторжения - какие-то "банды нацистов", наркоманы и т.п

Выясняется, что говорить правду - это уголовное преступление. Что даже просто потребовать возвращения грузов-200 и достойного их погребения - это покушение на государственный строй и почти измена родине.
Сегодня выяснилось, что плакат "Нет войне!" является экстремизмом
9

Коментарі

128.08.24, 16:07

І трохи Білорусі.
http://blog.i.ua/user/10808848/

    228.08.24, 22:20

    Ще. Чому падають великі та могутні держави?
    https://blog.i.ua/user/10808848/2423002/