хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

"...губіт людєй вода..."

Пам"ятається рік 2000й, серпень. Тоді найбільш запам"яталась катастрофа з "Курском" (Ну звісно, війна проти Ічкеріі була, та такої уваги не привернула). На той час прямого конфлікту з рашкой ще не було.

Пам"ятаю, коллектив, у якому я тоді працював, дуже співчував екіпажу. Вірили побрехенькам, що "рєбят вот-вот спасут, с німі пєрєстуківаются".
І тількі один сказав "Ага. То трупи в бурт стукаются". До речі від зовнішньої допомоги чомусь від мовились. Гордиє какіє.

Були викладкии, що через три дні після катастрофи у норвезьку морську базу начебто зайшов американський підводний човен "Мічіган" з пошкодженнями. А його екіпаж мав "віноватий від" та нічого внятного не сказав. І що припускають його зіткнення зі злощасним "Курском". Тоді сварки рашки з США ще не було. Тему пропустили, а запустили вже після нападу рашки на Грузію.

Якщо чесно? Якби катастрофа трапилась в наш час, точно в Україні була б "сумна новина" зі святковою горілкою, як з "Москвою". Більше того, впевнений, що цей самий "Курск", як би був у складі ЧФ, то стріляв би по нам з великим задоволенням.
------------
А взагалі, у післявоєнний час самим "врожайним" на загиблі човни виявися 1968й рік.
 ***
У 9 січня 1968го з Портсмуту відправилась в Хайфу ізраільська субмарина "Дакар". Та зникла безвісті 26го січня
Її рештки (не всі) були знайдені у 1999му між Кіпром та Крітом. Тіла екіпажу не знайшли.
***
У січні 1968го року загинув французький підводний човен "Мінєрва". Вийшов з порту Тулона в січні 1968 року і безслідно зник
Підводний човен знайшли у 2019му році за 45 кілометрів від Тулона, на глибині 2370 метрів. Загинуло 55 людей екіпажу.
Причини, через які підводний човен затонув, ніколи офіційно не називалися.
Загибель «Мінерви» стала однією з серії катастроф з бойовими субмаринами по всьому світу, що сталися в 60-і роки минулого століття.
***
55 років тому, 8 березня 1968 року, у північній частині Тихого океану на глибині понад 5000 м затонув радянський ракетний дизель-електричний підводний човен (ДЕПЛ) К-129 проекту 629А з трьома балістичними ракетами Р-21 комплексу Д-4. Піднятий нагору восени 1974 року.
Загинуло 99 людей екіпажу.
***
У ході експлуатації одна підводна човна (Scorpion) була втрачена 22 травня 1968 року в Атлантичному океані, в 400 милях на південний захід від Азорських островів. 
Трагедія сталася за п'ять днів до повернення підводного човна на базу до Норфолку. У ході катастрофи загинув увесь екіпаж у складі дванадцяти офіцерів та 87 молодших чинів.

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
І тут через воду проблеми.
Ставропольский край. "За что погибли наши ребята? У нас нет воды!"
Коротко отвечаю: ребята ваши погибли, потому что они ипланы и оккупанты, а воды у вас нет, потому что вы терпилы! Понятно разложил?

- вот именно за это и погибли - чтоб не было воды, денег, свободы и был стабильный писец на века
- Пока ваши долбанные херои ни за что не боролись, вода была всегда. И если вы необучаемые кретины, то это ваша беда и теперь навсегда. Накуй вы никому не нужны. Зарубите себе на чем угодно. Ройте колодец. Пока сами все не передохли.
- Не до воды сейчас. Все силы брошены на разрушение украинских городов. Их ребята долбоебы и сдохли за деньги. Нахуя им вода, если можно гордится разрушением украинских городов и дохлыми ребятами?

====-----====================================
Непокобелимая полковница, бывшая мусорша и командир РеАДн  Качура Ольга Сергеевна 1970 г.р. по кличке "Корса" невосполнимо утратилась. 

Мы долго ждали этого дня 
А самое смешное во всём этом то, что бравая "Корса" по документам была всего лишь замом, а командиром РеАДна числился какой-то ихтамнет (с "Гиви" та же куйня была, кстати) 






А це ями для рашкіних солдат (неполонених), які не хотіли бігти в атаку.


А тут дещо фейк про українські ціни. Бо 8 євро, це ну десь 380 гривень. Не брехати мордорці не можуть.


6

Коментарі

16.08.24, 22:44

Ото така куйня малята. Кому війна, а кому мати рідна.
Куйло з чого почав, можливо тим і закінчить. "Курск" може грозноє знамєніє. А ви тут...

    26.08.24, 23:38

    Хліб в пахомії 40 руб. соціальний 500 г. , це мінімальна ціна
    а так 60-70. На півночах взагалі може бути і 150

      36.08.24, 23:55Відповідь на 2 від NoTaRь

      Доступність залежить від зарплатні.

        47.08.24, 00:04Відповідь на 3 від Lukas-67

        Доступність залежить від зарплатні.Не знаю, 3 є це і Європі дорого

          57.08.24, 00:40Відповідь на 4 від NoTaRь

          Зрозумів.

            67.08.24, 08:53Відповідь на 4 від NoTaRь

            Нмд, це логістичне- в більшості країн ЕС немає великих хлібозаводів, найбільше- пекарня у гіпермаркеті. Можливо лишилися деякі в країнах колишнього соцтабору. Або хліб йде як побічна лінія всіляких випічок. Так хліб потроху з раціону европейця і випав

              77.08.24, 23:45

              Я тогда совсем не смотрела телевизор в плане новостей, но в компании все ребята рассказывали каждый день, так, что я была в курсе. Когда отказались от помощи, они особенно громко возмущались, выпили вдвое больше пива и пели особенно жалостные песни, не скажу какие, ибо р.рок.
              И никто и мысли не допускал до чего ж мы дойдем в итоге......

                87.08.24, 23:47Відповідь на 2 від NoTaRь

                Хліб в пахомії 40 руб. соціальний 500 г. , це мінімальна ціна
                а так 60-70. На півночах взагалі може бути і 150
                Я не фанатка хлеба, но какого ?

                  97.08.24, 23:50Відповідь на 6 від NoTaRь

                  Нмд, це логістичне- в більшості країн ЕС немає великих хлібозаводів, найбільше- пекарня у гіпермаркеті. Можливо лишилися деякі в країнах колишнього соцтабору. Або хліб йде як побічна лінія всіляких випічок. Так хліб потроху з раціону европейця і випавДа чхать на страны ЕС, наш что весь на экспорт уходит ? От собаки женского пола и легкого поведения....

                    108.08.24, 00:01

                    Посмотрела ролик...прям Титаник. Не хватает ди Каприо, прикованого в трюме наручниках.

                    А вообще возникли вопросы. Что осталось в черном ящике, и почему столько жертв ? Можно же было заблаговременно вылезти.....для меня вода любимая стихия. Тогда если бы никто не был ранен(ибо акулы), людей бы подобрали. В воде только спать нельзя, но можно было выпихнуть деревянную часть чего-то и устройство связи. А корабль бы потом подняли и починили. Или он дороже жизней ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна