Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

До жовтневого перевороту 1917го.

Начебто зрозуміло. Але є питання.
Чи буржуї зараз такі, як за царський час? А московські попи сьогодні, як і тоді?
Зараз майдани й виступи давлять, як тоді? "Кривава неділя" 1905го (до речі спровокував такий собі царський поп Гапон), ленські розстріли1912го.
У 1у світову церква благословила на кровопролиття, а тепер московська церква на вбивство "братів українців". На імперіалістичну та безглуду війну. Чи може більшовизм у відношенні тодішньої так би мовити РПЦ мав трохи сенсу? Ні?
Переклик часу?
До речі, суперечливий саарський вугільний бассейн після другої світової віддали Німеччині. Про Ельзас та Лотарингію, точно не згадаю. Та все це почало втрачати сенс з появою ЄС як спільного ринку.
Бійки за ці територріі за стількі часу виявились непотрібними як німцям, так і французам. Війни здатні принести на довгий час купу страждань, смертей та принижень, але врешт виявляються непотрібом. 

Врешті за час людської цивілізаціі скількі можна згадати війн за хвилину? Мабуть  небагато. А скількі користі з них? Ще менше. Але дурнів та авантюристів заважди вистачало. А особливо на Россіі та в совку (скількі за то "свєтлоє будущєє" життів поклали, ну і де воно?).
РФія оскаженіла і почала кидатись на сусідів. Заради чого?
Тим хто з РФіі воює на чужій землі, одно крім трун, інвалідних візків, та "значків" ("воюй дурачок, получіш значок").




7

Коментарі

17.11.23, 14:26

Помітки.
Імперіалістична війна - не обов"язково війна за колоніі, далеко у екзотичних країнах за сировину, як це це пишуть у підручниках.
Це може бути загарбання у якості колоній територій сусудів, як практикувала гітлерівська Німеччина, царська Россія, та совок.
Предмет загарбання може також бути населення, як джерело дешевої робочої сили. Тільки треба знищити національну мову та культуру поневоленних народів. Бо нинішня путінська РФія так і залишилась "Тюрмой народов" (с)

    Гість: Inna_19

    27.11.23, 14:37

      37.11.23, 19:30Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

        48.11.23, 11:54

        мсклі дивні долболоби. За нормальної організації в них за років 10 МОЖНА ПОБУДУВАТИ СПРАВЖНІЙ рай. Але ж ні. Лізуть вбивати та дохнути сотнями тисяч. Тому що долболоби

          59.11.23, 16:47Відповідь на 4 від Танк_

          Як то кажуть, Бог подарував багатства довбойобам, та розумом обділив.

            69.11.23, 19:42Відповідь на 5 від Саблін

            Як то кажуть, Бог подарував багатства довбойобам, та розумом обділив.Тут навіть не розум нмд. Звісно що вони тупі ідіоти, але я не думаю, що ті самі араби з ОАЕ розумніші. Тут головне, що вони раби, які ще й обожнюють хазяїна.

              72.12.23, 08:16Відповідь на 6 від Танк_