Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

9 серпня. А які були власне досягнення команди Януковича?

Але щось не згадується окрім підвищення пенсійного віку окремим категоріям трудящих. Він би усім підвищив пенсійний вік років на пять, як у рашці куйло, та не встиг скопіюати таку "рехформу". На щастя довелось тікати.
Порошенко, як його не лають, та й він не замахнувся на пенсій вік. А от слуги чи то народу, чи то "зєлємойського", чому б ні?

 До речі тікав з країни у найвідповідальніший час, що теж честі "національному лідерові" не робить. А як би не майдан, а вторгнення зовнішнього ворога? Та мабуть теж драпав би. Якщо навіть від політу яйця падає. Кажуть , мовляв загроза життю була lol .
По перше, а чим в цей час займалась охорона (чи може його взагалі ніхто не хотів захищати, навіть у ОРДЛО не визнали законним? Тоді який же це "пєрєворот, як бавовна собі ж заперечує?), по друге що треба робити у воєнний час із віськовим дезертиром, що волає, про "загрозу його життю". Так з лідера відповідальність удесятеро більша. podmig Чи який електорат, такий і лідер?

Згадують про стабільний курс доляру.
Вибачте, з як давно совків та бавовну почав цікавити доляр?.. Але сама бавовняна пропаганда чомусь тренькає, що доляр, то порожній зеленого коліру папірець. То чого перейматись? podmig
Та радянську владу чомусь ковбасило від тіх "порожніх папірців", зберігати не можна, міняти аби як, неможна. "Зрадники" СРСР, чомусь куплялись саме за порожні папірці...


архів з фотокреативів того часу. Але коротка память у бавовни smile


12

Коментарі

19.08.19, 11:53

    29.08.19, 12:00Відповідь на 1 від Lzarichna

    Мало не забув. При "Янукєвічє" чимала купка предприємств збанкрутіла.
    І чомусь у першу чергу ті, що приватизував або акціонував "расєйський бізнес". (Наприклад алюмінієвий комбінат).
    Нажаль ссилка не зберіглась.