хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Окупанти збираються мобілізувати українців на т.о.територіях

  • 19.02.23, 08:58

\

Такий наказ видав командувач армії рф по південному військовому округу. Мобілізація відбуватиметься за спрощенною процедурою. Від вручення повістки до окопа минатиме лише два дні. Тобто, чоловіків в буквальному сенсі хапатимуть на вулицях і відправлятимуть на війну проти України! 

Це агонія рф: власне населення вже мало вірить у світлі цілі СВО, бо аж занадто багато загиблих з російської сторони. Тож спроби мобілізувати населення ТОТ - це ніщо інше як загравання з власним народом, мовляв, дивіться, ми їх підтримали, а вони невдячні, тож так їм і треба. Взагалі ідея "жорсткої руки" "єжовой рукавіци" дуже популярна в рф. Тож мобілізація в ТОТ має стати популярним кроком і реабілітувати військове командування в очах росіян. 

Що ж робити тим,хто опинився заручником на тимчасово окупованих територіях? Все максимально просто - намагайтеся зберегти своє життя, не потрапляйте в поле зору російських військових комісарів. Якщо ж вас вимушено мобілізували, за першої ж нагоди здавайтеся в полон ЗСУ. Цеєдиний стовідсотковий шанс вберегти своє життя. 

Слава Україні!
0

Коментарі