Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Привітання Голови СБУ до Дня контррозвідки

27  грудня 1991 року – особлива дата для контррозвідки Служби безпеки  України. Адже саме в цей день почався відлік її нової історії.

За ці  роки ви пройшли нелегкий, але успішний шлях становлення та справами  доводите свою ефективність. І вкрай важливою є ваша робота саме сьогодні  – в умовах військової агресії проти України.

Нові загрози ставлять нові завдання, з  якими ви добре справляєтесь. Кожного дня ми переконуємося у високому  професіоналізмі контррозвідників. Знаємо, що ви набули колосального  досвіду протидії не лише класичним формам і методам  розвідувально-підривної діяльності, а й диверсійним і терористичним  проявам з боку російських спецслужб.

Сьогодні серед контррозвідників СБУ  опинилися кращі з кращих офіцерів-патріотів і професіоналів. Сформовано  нову культуру й традиції, які базуються на головному – відданості  інтересам держави й народу.

Щиро вдячний всьому особовому складу ДКР  СБУ та підрозділів контррозвідки регіональних органів за вашу роботу.  Бажаю вам і вашим родинам миру, добра і злагоди! Вірю, що ваша гідність,  витримка,  мужність, професіоналізм та незламність духу допомагатимуть  ще більш ефективно захищати нашу країну та відстоювати безпеку її  громадян!

З повагою

Голова Служби безпеки України                                 Іван Баканов

 

Джерело: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/6921?fbclid=IwAR3tNu0P16qztC8qc3wi8rKDFJHf80ahYcwHDuHjOii1FsAqjvlbssVL7UY#.sKsXTvvC.dpbs

0

Коментарі