Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Фейк як зброя!

Саме проти України спрямовано найбільше російської дезінформації та пропаганди. З 5000 випадків дезінформації зафіксованих проектом "EU vs Disinfo" з 2015 року, майже половина була спрямована проти України. В основному така дезінформація спрямована проти української державності, досягнень та демократії. 

Як прикладу можна розглянути наступні площадки на яких поширюється пропаганда РФ:

- Alzar 25%  - https://twitter.com/Alzar47943908

- Олекса Моцно Лютий - https://twitter.com/tendertorg21

- МОЯ ПРАВДА - https://agency-n.livejournal.com

Дані спільноти неодноразово здійснювали публікації дискредитаційного характеру, висміювали органи влади України та неодноразово закликали патріотично налаштованих громадяни, громадські організації, об’єднання громадян взяти участь у масових акціях протесту.

В Інтернеті можна знайти безліч сайтів, які поширюють неправдиву інформацію про Україну та конфлікт з Росією. Новостворені сепаратистські інтернет-ЗМІ мають на меті дезінформувати, перш за все, населення окупованих територій про діяльність українського уряду і армії, а також і українське суспільство, щоб поширити страх, паніку і недовіру до дій тих, хто намагається захистити цілісність, незалежність, єдність і державність України. Розповсюдження псевдо інформації і маніпулювання громадською думкою є основними інструментами впливу на людей

0

Коментарі