Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Хто скликає «майдани» напередодні вирішальної зустрічі?

Політологи та експерти попереджали

Політологи та експерти попереджали, що старі політсили та невдоволені своїм програшом на виборах особи всіляко перешкоджатимуть чинній владі ефективно працювати. Проте як же це низько вдаватися до таких брудних методів в питанні закінчення війни!!!

Так, лідери партій "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос", а саме Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Святослав Вакарчук, підписали звернення до українців та громадських організацій із закликом вийти у неділю, 8 грудня, на акцію на Майдані Незалежності.

"Закликаємо усіх українців, усі державницькі політичні сили, громадські організації 8 грудня о 13:00 вийти на Майдан Незалежності, щоби продемонструвати нашу єдність та рішучість у боротьбі за Україну", - написав Пристайко.

Також у зверненні трьох партій зазначається, що українцям напередодні "нормандської зустрічі" необхідно нагадати владі про "червоні лінії" – вимоги українського народу, якими ніхто не має права зігнорувати.

"Жодних компромісів щодо унітарної держави і ніякої федералізації. Жодних компромісів щодо європейського та євроатлантичного курсу. Жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації. Зокрема, виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань, встановлення контролю над державним кордоном. Жодних компромісів щодо деокупації та повернення Криму в Україну. Жодного припинення міжнародних судових процесів проти Росії", - наголошується у зверненні.

Як можна так робити?! Не розумію!!! Дійсно! 5 років нічого не зробити для досягнення миру, а тепер всіляко перешкоджати! Невже ви ще не заробили достатньо коштів на крові українців?! Невже вам все мало в ваших офшорах?! Да коли ж у вас прокинеться громадянське сумління?! Чи все, що ви вмієте – це скликати майдани?! 

0

Коментарі