хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Пророцтво 2022 за Перемогу України з Богом й воскреслими Героями

  • 22.04.22, 08:43
ХРИСТОС   ВОСКРЕС й воскресне Україна !  Дорогі   краяни  ! Ми офіцери\капелани   УГВР бажаємо ВАМ всього   найкращого  на   прийдешні дні ////    Mila Boretzkaya -
Кривонос: "Південь - це зрада. Я був відповідальним за цю територію і знаю, що там було все заміновано: кожен місток, гілочка і перевірялося регулярно. Нам підсунули співробітників СБУ. Там була комплексна зрада. Зверху. Місцеве СБУ не мало доступу до системи мінування"
Mila Boretzkaya поширила посилання серед власних друзів, нагадуючи про те, що з 2019 року по 2022 рік у Зеленського не було закуплено для ЗСУ жодного бронежилета і жодної кевларової каски і це все знов лягло на руки волонтерів і Мецената Порошенко.
Mila Boretzkaya - · "Якщо уявити, що щури з ОП пообіцяли здати країну, то у вас "складеться пазл", чому ворог гнав ОМОН і парадну техніку в перших рядах...
Тоді відпадуть питання
=про Чонгар,
=оточення Маріуполя,
= не прикритий кордон біля Харкова, Сум, Прип'яті...
= казки про "шашлики"...
= обурення через "нагнітання" й "порушення інвестиційного клімату"...
= затягування з ТРО та грошима на Армію...
= вивіз родичів ЗЕ за кордон,
= "вояжі" з Києва до Буковелю...
= втеча Мертвечука та "залягання на дно" Коломойского ...
= півторамісячні канікули ВР
.= намагання будь-що "закрити Порошенка", зачинити хоча б у Києві...= усі ці "арешти" броніків,
= ремонт "Сагайдачного",
= зачинення "Мрії " в анґарі ,=зняття клістронів з систем ППО,= аморозка "Нептунів",
= ремонт доріг на стратегічних напрямках наступу ворога,
=повне іґнорування данних західної розвідки ...
= дивне зростання добробуту можновладців у період кризи ...
Таких пазлів багато !!!
І всі вони складаються, якщо Україну "найвеличніший " пообіцяв здати ще в ОМАНІ ...
І тікати він мав лише до Львова (на період зачистки у Києві, Харкові та Одесі)..
Не втік, бо зрозумів, якщо у Києві опір очолить Порох, то його владі кінець ..
І підпис під капітуляцією,яку він пообіцяв Ху@лові, вже не буде нічого важити,як у випадку з Яником...
Відсіч під Гостомелем,а згодом під Харковом та Миколаєвом призвела до паніки в ОП,навіть Єрмака не було чути п'ять днів..
Через тиждень вже нашвидкуруч зібрано "переговорну групу" з найлояльніших до ОП:
= жодного воїна,
= жодного дипломата,
= жодної поважної людини..
= та жодних умов припинити вогонь,
= обміняти полонених,
= відвести війська ...
Допити директора "Луча" - куди поїхали "Стугни" та "Нептун" ...
Спроба ДБР арештувати Чорновол з Пашинським...
Зрив "котла" для російських військ під Ірпенем та Бучею ...
Зрив евакуації з Маріуполя...
Піяр свого шобла на війні...
Байки про "замахи" ...
Спроби Арахамії та Єрмака керувати військовими ...
Витягнуто з небуття Арестовича.
Ось ознаки зради!"..  МОЛИМОСЬ й діємо за ВЕЛИКДЕНЬ   ХРИСТОВОГО  СОНЯЧНОГО   ВОСКРЕСІННЯ   наших Героїв й друзів УПА ЗСУ з ВЕЛИКИМ КОБЗАРЕМ яке очікуємо  2022...восени увечері  до   України\ГАЛИЧИНИ  !  НАГАДУЄМО   що від 2015  року    на ГРІБ ГОСПОДНІЙ  не сходить  СИНІЙ БЛАГОДАТНИЙ     ВОГОНЬ   й   задурені  та закуплені  глобалістами священики    ширять    серед християн   штучний  червоний вогонь  проте може   2022  ..НАРЕШТІ скажуть ПРАВДУ що  БЛАГОДАТНИЙ ВОГОНЬ  НЕ ЗІЙШОВ   ......ПРОЙШЛО  СІМ РОКІВ   які БОГ  дав щоб люди  щирили й   усвідомили     ПРОРОЦТВА УПА   про те ....що  2022  року буде   пришестя   чорноокого  і темноволосого ЛЖЕХРИСТА       явленого   лазерами   по проекту " ГОЛУБОЙ    ЛУЧ "   до   ЄРУСАЛИМУ   ...а потім в КИІВ   .....Після того    в ПЕРШИЙ...або ДРУГИЙ    ....або ТРЕТІЙ ЧЕТВЕР    о 20   годині в час   коли   77   годин  сіятиме СОНЦЕ  над ГАЛИЧИНОЮ\УКРАІНОЮ буде БОЖЕ ПРИШЕСТЯ    з   сонячновоскреслими    Героями до ФРАНКІВСЬКА    та   оприлюднення БОЖОГО НАКАЗУ  про вічну владу  в   УКРАІНІ \РУСІ   нашого славного  ВЕЛИКОГО  КОБЗАРЯ який   воскресне з чудохраму  з тисячею святих саме в   ГАЛИЧИНІ   як це передала ПРЕСВЯТА МАТИ    ще в  перші роки діяльності  ГЕРОІВ УПА   .....    Подивіться це відео   та  щодня дивіться на ФЕЙСБУК й  ЮТУБ   відео "ПОКЛИК   ХРИСТА й УПА " багато серій якого  знищили за  ПРАВДУ   слуги   сатанистів \глобалістів   АНТИХРИСТА ПУТІНА   та його рашоКИТАЙфашистів !!  БОРІМОСЯ й поборемо ! МОЛІМОСЯ і вимолимо  ..РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО  !  СЛАВА  УКРАІНІ  .
4

Коментарі

122.04.22, 09:51

Найкращі побажання ВАМ шановні ПАТРІОТИ = ДЯКУЄМО БОГОВІ за тих хто поміг нам і нашим козакам ЗСУ та іх рідним і друзям... https://www.youtube.com/channel/UCW7A02ZN2jxU9tzR5ATQPoQ .Підтримка НАШОГО каналу коштом = ПРИВАТБАНК 5168 7574 1924 0397 Богдан Нащук= Гроші ВСІ йдуть у фонд УПА +ЗСУ = - https://www.youtube.com/channel/UCEEjUApH-m7L-cHoB1Wkm6w Дякуємо ВАМ за лайк і підписку від капеланів УГВР ЗСУ = МНОЖТЕ щоденне це відео понад 700 серій якого знищив ЮТУБ за ПРАВДУ https://www.youtube.com/channel/UCDXdpFL4csxz6i6XZH3iFuA МОЛІМОСЯ й вимолимо БОРІМОСЯ і поборемо....АМІНЬ =Читайте за ПЕРЕМОГУ УКРАІНИ з БОГОМ наші статті капеланів ... http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241/ .Щасливо з БОГОМ СЛАВА Україні І!!

    222.04.22, 15:59

      322.04.22, 20:34

        425.04.22, 08:04Відповідь на 3 від Ivan_Tom

        Щиро бажаємо ВЕСЕЛИХ спокійних ГАРНИХ ВОСКРЕСНИХ СВЯТ....БУДЬТЕ ЗДОРОВІ й ЩАСЛИВІ та благословенні й спасенні БОГОМ на многая і благая літа http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241
        СЛАВА УКРАЇНІ

          525.04.22, 08:04Відповідь на 2 від Саблін

          Щиро бажаємо ВЕСЕЛИХ спокійних ГАРНИХ ВОСКРЕСНИХ СВЯТ....БУДЬТЕ ЗДОРОВІ й ЩАСЛИВІ та благословенні й спасенні БОГОМ на многая і благая літа http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ми СИЛА ! http://blog.i.ua/user/8113241
          СЛАВА УКРАЇНІ

            626.04.22, 21:13Відповідь на 4 від DnisterDnipro

            Дякую!
            Навзаєм!
            Христос Воскрес!
            Воскресне Україна!

              727.04.22, 14:12Відповідь на 6 від Ivan_Tom

              Дякую ВАМ за вітання й навзаєм бажаю ВАМ всього найкращого .Нехай згадка про перемогу Господа НАШОГО СПАСА синьокого русого Ісуса Христа над злом і смертю осяює ваші серця, а слова пророка Ісаї підкріпляють вас – Він незмінний, Він був і залишається поруч! «Надійтесь на Господа завжди, адже Господь є віковічною скелею»
              (Ісаї 26:4 +Ї ПОДИВІТЬСЯ відео за ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ https://www.youtube.com/watch?v=rkrt2h2kJ6o&list=UUW7A02ZN2jxU9tzR5ATQPoQ&index=29 МНОЖТЕ щоденне ЮТУБ й ФЕЙСБУК відео ПОКЛИК ХРИСТА й УПА понад 700 серій якого знищив ЮТУБ за ПРАВДУ = МОЛІМОСЯ й вимолимо= БОРІМОСЯ і поборемо... =Читайте за ПЕРЕМОГУ УКРАІНИ з БОГОМ наші статті капеланів ... http://blog.i.ua/user/4400999 РАЗОМ ми СИЛА http://blog.i.ua/user/8113241/ .Щасливо! Слава Україні !

                812.06.22, 19:10

                Героям Слава !!!