хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Уот так уот надо

4

Останні статті

Коментарі

110.01.18, 09:20


у кожної жіночки є щось від вампірів.

    210.01.18, 09:24Відповідь на 1 від Сyрi


    у кожної жіночки є щось від вампірів.
    Даже не знаю – что

      310.01.18, 09:25Відповідь на 2 від Zmeelove


      у кожної жіночки є щось від вампірів.
      Даже не знаю – что

      та хай сосуть собі на здоров'я, тільки без зубів.

        410.01.18, 10:28

        сосать треба мозг дурепи...

          510.01.18, 10:44Відповідь на 4 від BESTIA555

          сосать треба мозг дурепи...Там нечего сосать

            610.01.18, 10:44

            Вижваємість жінки завжди вища виживаємості свого чоловіка по природі. Тільки тому що жінка живе за межею виживаємості свого чоловіка(по енергоспустошенню), чоловіку нікуди діва-Ти-ся (не бажає народжувати), захищаючись дИва-ном, або алкоголем.

              710.01.18, 10:49Відповідь на 6 від CJIABIK

              Вижваємість жінки завжди вища виживаємості свого чоловіка по природі. Тільки тому що жінка живе за межею виживаємості свого чоловіка(по енергоспустошенню), чоловіку нікуди діва-Ти-ся (не бажає народжувати), захищаючись дИва-ном, або алкоголем.Ты про аденазинтрифосфорную кислоту сейчас?

                810.01.18, 11:15Відповідь на 7 від Zmeelove

                Вижваємість жінки завжди вища виживаємості свого чоловіка по природі. Тільки тому що жінка живе за межею виживаємості свого чоловіка(по енергоспустошенню), чоловіку нікуди діва-Ти-ся (не бажає народжувати), захищаючись дИва-ном, або алкоголем.Ты про аденазинтрифосфорную кислоту сейчас?Ґосподня істина про-ста(%), як мова У-країни, де кожне слово має значення О-Д-не, і укра-шать його, без дозволу Його,- розкидає по світу. (1М 11). Чому з великої букви пишу Його, Совмісти Сонячну систему з побудовою Скинії і з нервовою системою людини, всі вони іден-тичні авто-номні, і ім'я суще-ствітельні.

                  910.01.18, 11:17Відповідь на 8 від CJIABIK

                  Вижваємість жінки завжди вища виживаємості свого чоловіка по природі. Тільки тому що жінка живе за межею виживаємості свого чоловіка(по енергоспустошенню), чоловіку нікуди діва-Ти-ся (не бажає народжувати), захищаючись дИва-ном, або алкоголем.Ты про аденазинтрифосфорную кислоту сейчас?Ґосподня істина про-ста(%), як мова У-країни, де кожне слово має значення О-Д-не, і укра-шать його, без дозволу Його,- розкидає по світу. (1М 11). Чому з великої букви пишу Його, Совмісти Сонячну систему з побудовою Скинії і з нервовою системою людини, всі вони іден-тичні авто-номні, і ім'я суще-ствітельні.Бога нет

                    1010.01.18, 11:27Відповідь на 9 від Zmeelove

                    Вижваємість жінки завжди вища виживаємості свого чоловіка по природі. Тільки тому що жінка живе за межею виживаємості свого чоловіка(по енергоспустошенню), чоловіку нікуди діва-Ти-ся (не бажає народжувати), захищаючись дИва-ном, або алкоголем.Ты про аденазинтрифосфорную кислоту сейчас?Ґосподня істина про-ста(%), як мова У-країни, де кожне слово має значення О-Д-не, і укра-шать його, без дозволу Його,- розкидає по світу. (1М 11). Чому з великої букви пишу Його, Совмісти Сонячну систему з побудовою Скинії і з нервовою системою людини, всі вони іден-тичні авто-номні, і ім'я суще-ствітельні.Бога нетЯк виноградне вино не признає свою лозу, бо переродилося у бочці, а вік свій коротає в пляшці з затемненним стіклом.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна