хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Agro-Trading

попередня
наступна

Корупціонер Продан допомагатиме керувати Голові ДФС

Навіщо було тринькати час і гроші на люстрацію, створювати антикорупційні контори, якщо сам Прем’єр-міністр призначає на керівний пост (в.о. заступника Голови ДФС) скандально відомого корупціонера Продана М.В., який більш того – знаходиться під слідством (кримінальне впровадження № 42016020000000035 від 16.02.2016 р. Поновлене від 08.06.2016 р.)?

 Наразі в керівництві фіскальних органів відбуваються марзматично абсурдні кадрові зміни, що не піддаються жодному логічному поясненню – фігурантів корупційних справ призначають на керівні посади і жоден антикорупційний орган цьому не протидіє та не стає на заваді.

“Собака гавкає, а караван іде” – так виглядає й ситуація щодо скандальних фактів державних зловживань, які висвітлюють ЗМІ.

Єдиним результатом є те, що нашими міліонерами і мільярдерами - держслужбовцями, зацікавились міжнародні організації по боротьбі з корупцією та впливові іноземні партнери (Посольство Великої Британії та Посольство Сполучених Штатів). До їх відома передано матеріали нового скандального призначення та наші сподівання на дієву боротьбу з “авторитетними” хабарниками.

Продан Мирослав Васильович досить живучий «абориген» у структурі ДФС , має заплямовану репутацію (просто “зірка” Інтернету по кількості згадувань в шахрайстві і корупції), знаходиться під слідством Вінницької прокуратури за кримінальні правопорушення, що передбачені: ст. 364 (зловживання службовими повноваженнями), ч.2 ст. 368 (незаконе збагачення), ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою) КК України, проте перебуває у дружніх стосунках із владою та керівництвом ДФС.  І з таким “букетом” правопорушень Продана таки призначають допомогати керувати Голові ДФС!

Обурює сам факт такого незаконного призначення! Постає питання: чи не будує пан Гройсман, який ще не встиг облаштуватися в кріслі Прем’єр-міністра України, свою корупційну схему і чи зможе хоч один антикорупційний орган йому перешкодити?

Хапаючись за останню надію -  детальні матеріали справи передано до міжнародних організацій. А нам, громадянам із затягнутою мотузкою державних кредитів навколо шиї, залишається лише об’єднуватись та протидіяти корупційним діям високопоставлених чиновників, оскільки отримані державою кредити вони розкрадуть, а віддавати прийдеться нам та нашим дітям.


 

0

Коментарі