хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Анти-Смартфон ELARI CardPhone Black (ElariCPB)

  • 11.04.16, 20:35



Яким має бути кнопковий телефон зразка 2015-го? Зовсім не таким, якими були звичайні «дзвонилки» нульових! Стереотипи про непримітному, важкому «кнопочнике» відходять у минуле. Чим сучасний користувач захоче доповнити свій «парк» мобільних гаджетів? Наворочений смартфон – вже є, а що хотілося б придбати в якості другого, запасного засоби зв'язку, який необхідний в тисячі різних ситуацій? Що-то сучасне, просте, зручне і красиве, по дизайну відповідне духу часу і розпещеному смаку споживача, який звик до передових смартфонам. Саме всім цим запитам відповідає революційна новика від бренду Elari – дизайнерський міні-телефон розміром з кредитку Elari CardPhone!
Цей витончений, мініатюрний, товщиною всього 5,5 мм телефон переверне ваше уявлення про кнопкових мобільниках.
Elari CardPhone - справді надзвичайно компактний гаджет, який ідеально підійде для всіх ситуацій, коли необхідний другий телефон. А такі ситуації у сучасної людини виникають постійно: наприклад, у основного смартфона сіла батарея в самий невідповідний момент, смартфон вийшов з ладу, необхідний другий телефон під час активного відпочинку, а також в подорожі, на природі чи для ділових цілей.
Можна, звичайно, придбати звичайний «кнопочник» - але ці застарілі, набагато більш громіздкі девайси вже не влаштовують споживачів, які очікують стовідсоткового комфорту від засобів зв'язку. Ці телефони просто не витримують порівняння з легким, тонким, лаконічним, без жодної зайвої деталі, вивіреним до міліметра, ідеально лежить в руці CardPhone.
Переваги CardPhone як засобу зв'язку? Насамперед, це самостійне мобільний пристрій зі слотом для microSIM, тому з CardPhone можна робити дзвінки, відправляти SMS-повідомлення. Наявність у CardPhone власної SIM-карти позбавить від необхідності придбання другого телефону у випадку, якщо вам видали додаткову SIM-карту для службових цілей, а також допоможе в подорожах, якщо ви захочете придбати SIM-ку місцевого оператора, мінімізувавши витрати на роумінг.
А на «десерт» - це унікальне мобільний диво синхронізується з абсолютно будь-яким смартфоном через Bluetooth! Тому CardPhone – це набагато більше, ніж просто другий телефон. Адже з допомогою синхронізованого CardPhone ви в будь-який момент можете зробити дзвінок, переглядати історію дзвінків і навіть послухати улюблену музику на плеєрі, в той час як ваш основний смартфон лежить у сумці або знаходиться на підзарядці! А якщо ви є власником iPhone – то CardPhone взагалі можна прикріпити до вашого улюбленого «яблочнику» з допомогою захисного чохла (чохол продається окремо) і синхронізувати через Bluetooth.
Очевидно, що зберігати і носити з собою CardPhone можна як завгодно – хоч в сумці, хоч у кишені джинсів або навіть у гаманці - мініатюрні розміри девайса це цілком дозволяють.
Що важливо для запасного телефону, CardPhone не вимагає щоденної підзарядки, потужності акумулятора цілком вистачає на три і більше години роботи в режимі розмови і на кілька днів у режимі очікування.
Elari Card-Phone – ідеальний вибір для тих, хто веде динамічний спосіб життя і хоче завжди залишатися на зв'язку.

0

Коментарі

111.04.16, 20:47

Может хватит уже гадить в ленте своей гребаной рекламой? Заколебал!

    211.04.16, 20:53Відповідь на 1 від Verewolf

    Не подобається, не читай.

      Гість: Ljovchik

      311.04.16, 21:38

      ну и нафига сие чудо за такие бабки?