Анти-Смартфон ELARI CardPhone Black (ElariCPB)

  • 11.04.16, 20:35



Яким має бути кнопковий телефон зразка 2015-го? Зовсім не таким, якими були звичайні «дзвонилки» нульових! Стереотипи про непримітному, важкому «кнопочнике» відходять у минуле. Чим сучасний користувач захоче доповнити свій «парк» мобільних гаджетів? Наворочений смартфон – вже є, а що хотілося б придбати в якості другого, запасного засоби зв'язку, який необхідний в тисячі різних ситуацій? Що-то сучасне, просте, зручне і красиве, по дизайну відповідне духу часу і розпещеному смаку споживача, який звик до передових смартфонам. Саме всім цим запитам відповідає революційна новика від бренду Elari – дизайнерський міні-телефон розміром з кредитку Elari CardPhone!
Цей витончений, мініатюрний, товщиною всього 5,5 мм телефон переверне ваше уявлення про кнопкових мобільниках.
Elari CardPhone - справді надзвичайно компактний гаджет, який ідеально підійде для всіх ситуацій, коли необхідний другий телефон. А такі ситуації у сучасної людини виникають постійно: наприклад, у основного смартфона сіла батарея в самий невідповідний момент, смартфон вийшов з ладу, необхідний другий телефон під час активного відпочинку, а також в подорожі, на природі чи для ділових цілей.
Можна, звичайно, придбати звичайний «кнопочник» - але ці застарілі, набагато більш громіздкі девайси вже не влаштовують споживачів, які очікують стовідсоткового комфорту від засобів зв'язку. Ці телефони просто не витримують порівняння з легким, тонким, лаконічним, без жодної зайвої деталі, вивіреним до міліметра, ідеально лежить в руці CardPhone.
Переваги CardPhone як засобу зв'язку? Насамперед, це самостійне мобільний пристрій зі слотом для microSIM, тому з CardPhone можна робити дзвінки, відправляти SMS-повідомлення. Наявність у CardPhone власної SIM-карти позбавить від необхідності придбання другого телефону у випадку, якщо вам видали додаткову SIM-карту для службових цілей, а також допоможе в подорожах, якщо ви захочете придбати SIM-ку місцевого оператора, мінімізувавши витрати на роумінг.
А на «десерт» - це унікальне мобільний диво синхронізується з абсолютно будь-яким смартфоном через Bluetooth! Тому CardPhone – це набагато більше, ніж просто другий телефон. Адже з допомогою синхронізованого CardPhone ви в будь-який момент можете зробити дзвінок, переглядати історію дзвінків і навіть послухати улюблену музику на плеєрі, в той час як ваш основний смартфон лежить у сумці або знаходиться на підзарядці! А якщо ви є власником iPhone – то CardPhone взагалі можна прикріпити до вашого улюбленого «яблочнику» з допомогою захисного чохла (чохол продається окремо) і синхронізувати через Bluetooth.
Очевидно, що зберігати і носити з собою CardPhone можна як завгодно – хоч в сумці, хоч у кишені джинсів або навіть у гаманці - мініатюрні розміри девайса це цілком дозволяють.
Що важливо для запасного телефону, CardPhone не вимагає щоденної підзарядки, потужності акумулятора цілком вистачає на три і більше години роботи в режимі розмови і на кілька днів у режимі очікування.
Elari Card-Phone – ідеальний вибір для тих, хто веде динамічний спосіб життя і хоче завжди залишатися на зв'язку.

Мобільний телефон Sigma mobile X-treme DZ67 Black Travel

  • 11.04.16, 20:21



Мобільний телефон Sigma X-treme DZ67 Travel Yellow Black (6907798466411) – надійний апарат для підкорювачів гірських вершин і активних людей! На етапі розробки X-treme DZ67 Travel пройшов жорсткі випробування на відповідність стандарту захисту IP67 (повна пилонепроникність і захист від попадання води при короткочасному зануренні на глибину до одного метра), а також тестування функції рації в різних умовах використання.

Незалежно від обставин з X-treme DZ67 Travel ви завжди залишаєтеся на зв'язку! Завдяки підтримці двох SIM-карт (в режимі Dual-standby) ви зможете приймати і здійснювати дзвінки з іншого SIM-карти у випадку слабкого покриття GSM одного з операторів. А поза міста, де покриття і зовсім може не бути, на допомогу прийде функція Walkie-Talkie! Завдяки цій функції ваш телефон перетворюється в пересувну радіостанцію, яка працює на дозволену цивільному діапазоні частот 446-446.1 МГц потужністю 0.5 Ватт. Зв'язатися з сумісним пристроєм можна на відстані до 2 кілометрів.

X-treme DZ67 Travel оснащений 2.4-дюймовим кольоровим дисплеєм з роздільною здатністю 240х320, 2.0 Мп камерою і акумулятором 1700 мА*год, що дозволяє працювати телефону в режимі очікування до 14 діб і до 7 годин в режимі розмови.
Телефон володіє вбудованим аудіо та відеоплеєром, диктофоном, вбудованим FM-модулем Bluetooth. Такий телефон буде приємно отримати в подарунок і використовувати в якості другого апарата. Крім того, можливість виваляти телефон в грязі для потіхи себе і оточуючих дорогого коштують. Вбудована рація може знадобитися в різних ситуаціях – наприклад, якщо ви йдете куди-або з компанією, де мобільний зв'язок відсутній, а спілкуватися плануєте за допомогою рацій. В такому випадку Sigma mobile DZ67 замінить собою два пристрої.

Мобільний телефон RugGear RG150 Traveller Black (RG150TR)



Компанія Power Idea Inc., розробник і виробник телефонів марки RugGear, є світовим лідером за обсягом продажів захищених мобільних пристроїв. Компанія була заснована в 2006 р., і розпочинала свій бізнес з виробництва захищених пристроїв для всесвітньо відомих виробників будівельної техніки - таких, як JCB, Caterpillar та ін., спочатку побудувавши свої виробничі процеси у відповідності з високими вимогами замовників до якості. На сьогоднішній день компанія сфокусована на розробці мобільних пристроїв під торговою маркою RugGear.

Мобільний телефон RUGGEAR RG150 Traveller Black (4627078300380)
В подорож, похід, на роботі і просто в повсякденному використанні цей міцний, надійний, протиударний і функціональний телефон з легкістю замінить безліч інших гаджетів. 

Надпотужний акумулятор 2400 мА*год видає унікальні 25 діб в режимі очікування, а в поєднанні з USB-портом дозволяє використовувати телефон в якості зарядного пристрою для будь-яких смартфонів, навігаторів, плеєрів та інших мобільних пристроїв, які ви захочете взяти з собою в дорогу.

Дві SIM-карти дозволяють розділити особисте і ділове спілкування або знизити витрати на зв'язок, підключивши місцевого стільникового оператора. При цьому не важливо, якого розміру SIM-карта — стандартна або Micro — телефон має слоти під обидва розміру.

Корпус моделі виготовлений з ударостійкого пластику і має максимальний клас захисту від води і мікрочастинок за стандартом IP-68, а також захист від падіння з висоти до 2-х метрів.




Мобільний телефон Sigma mobile X-treme IT67 Dual Sim Khaki

  • 11.04.16, 00:17



X-treme IT67 – надійний захищений мобільний телефон, який є універсальним рішенням для використання вдома, на будівництві, риболовлі, походах і подорожах.
Пилонепроникність і можливість безпечного занурення у воду підтверджено міжнародним сертифікатом захисту IP67. Телефон є повністю пилозахищена і може перебувати до 30 хвилин під водою на глибині до одного метра.
Акумулятор X-treme IT67 має ємність 1700 маг, а це означає, що одного заряду вистачить майже на добу безперервних розмов по телефону або до 20 днів у режимі очікування.
Телефон підтримує роботу двох SIM-карток, у разі слабкого покриття GSM одного з операторів можна приймати і здійснювати дзвінки з іншого SIM-карти. Слоти для SIM-карт розташовані під кришкою акумуляторного відсіку.
X-treme IT67 оснащений дисплеєм діагоналлю 2 дюйми з роздільною здатністю 176х220 Пікселів, а відобразити цікавий момент можна за допомогою камери 1.3 Мпікс, включення якої передбачено окремою кнопкою на корпусі.
Мобільний телефон X-treme IT67- це класичний телефон з базовим функціоналом для дзвінків і відправки повідомлень, календарем, будильником, калькулятором, диктофоном. Наявність FM-радіо, аудіоплеєра і відеоплеєра дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою або ж переглядати в дорозі відео.
Надійний захист і дизайн роблять X-treme IT67 стійким до води, бруду, снігу, підвищеної вологості, пилу. Такий телефон завжди готовий до експлуатації в будь-яких складних умовах!

                                   

ПРИДБАТИ за 1311 грн