хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Мобільний телефон RugGear RG150 Traveller Black (RG150TR)



Компанія Power Idea Inc., розробник і виробник телефонів марки RugGear, є світовим лідером за обсягом продажів захищених мобільних пристроїв. Компанія була заснована в 2006 р., і розпочинала свій бізнес з виробництва захищених пристроїв для всесвітньо відомих виробників будівельної техніки - таких, як JCB, Caterpillar та ін., спочатку побудувавши свої виробничі процеси у відповідності з високими вимогами замовників до якості. На сьогоднішній день компанія сфокусована на розробці мобільних пристроїв під торговою маркою RugGear.

Мобільний телефон RUGGEAR RG150 Traveller Black (4627078300380)
В подорож, похід, на роботі і просто в повсякденному використанні цей міцний, надійний, протиударний і функціональний телефон з легкістю замінить безліч інших гаджетів. 

Надпотужний акумулятор 2400 мА*год видає унікальні 25 діб в режимі очікування, а в поєднанні з USB-портом дозволяє використовувати телефон в якості зарядного пристрою для будь-яких смартфонів, навігаторів, плеєрів та інших мобільних пристроїв, які ви захочете взяти з собою в дорогу.

Дві SIM-карти дозволяють розділити особисте і ділове спілкування або знизити витрати на зв'язок, підключивши місцевого стільникового оператора. При цьому не важливо, якого розміру SIM-карта — стандартна або Micro — телефон має слоти під обидва розміру.

Корпус моделі виготовлений з ударостійкого пластику і має максимальний клас захисту від води і мікрочастинок за стандартом IP-68, а також захист від падіння з висоти до 2-х метрів.




0

Коментарі