Профіль

Mann der Welt

Mann der Welt

Польща, Варшава

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Варшава центр - фото мимохідь

  • 01.12.20, 17:49
[Приєднана картинка]Палац Культури і Науки вражає, таки як збудували, так збудували. Він став невід'ємним символом Варшави, хоч багато кому не подобається, бо є згадкою про Ссср. А я далекий від політики, і особисто туди ходжу нерідко. Там шикарний безплатний туалет, якщо що ;)

Вчора накрутив кіно. Хотів

  • 30.11.20, 09:12
Ідея була проста - з великої жерстяної банки вирізав кілька смужок бляхи, склав, змотев їх пластирем, зігнув, продовбав ножицями дірки, в які потім вставив гвинти це все для того, щоб закріпити відеокамеру на велосипеді.[Приєднана картинка] Погода - туман і бррр, але начепив маску і поїхав в такий спосіб робити кіно ;) Проїхав частину Варшави, потім ліс Кабацький, там людно, люди швендяють купками та поодинці, на галявині печуть шашлики, бігають бігуни і бігунки, їздять роверисти. Життя буяє, ...

Читати далі...

Громадянство Польщі може отримати будь хто, якщо

  • 27.11.20, 12:09
Громадянство Польщі може отримати будь - хто, хто подасть заяву та копії документів, а самі оригінали документів треба взяти з собою та показати у процесі подачі. При цьому не вимагаються жодні оплати. Не вимагається сертифікат знання мови В1. Посилання на офіційну сторінку, де мовою оригіналу детально все написано. https://www.gov.pl/web/uw-mazowiecki/nadanie-obywatelstwa

Діла сімейні

  • 27.11.20, 01:54
Часом все так за!!!бує, хочеться десь забігти від усіх подалі на якийсь час.

"Чё там у Хахлов" ?

  • 17.11.20, 18:09
Пуч? Дивлюсь новини і не второпаю, що там відбувається. Не хочуть касові апарпти? А я більше року маю касовий апарат, який купив за 2100 злотих і ношу з собою у торбинці з інструментом.[Приєднана картинка] Видруковую квитанції, сплачую податки і соціалку... А якого дідька оті репетують?!

Таки вже маю "польське право язди"

  • 05.11.20, 12:05
[Приєднана картинка]Сходив до "ужонду", і отримав, а українське здав.Прийшов до хати, повертів його у руках, порозглядав, і поклав до документів, хай собі лежить :)

Польске посвідчення водія

  • 31.10.20, 17:34
Якось колись вже випліскував у ефір своє бажання поміняти українське водійське посвідчення на біло - червоне, з орлом, "щегольське", так от воно вже десь там лежить і чекає на мене, а так просто не підеш і не візьмеш, треба чекати коли підійде електронна черга... Що ще? Хочу вже і громадянства Польщі, це, між іншим, могло б мені допомогти реалізувати деякі задумки, але... Не так просто це, але ж помріяти то не гріх, правда ж?

Деякі радощі орендованого житла

  • 28.10.20, 20:23
Пралці настав кирдик[Приєднана картинка]Подзвонив орендодавцю квартири, і наступного дня два хлопці (до речі українці), приїхали, забрали стару і принесли нову, ще крацу.[Приєднана картинка]Викрутив транспортні шурупи, включив, радіємо :)

Один день з життя мандрівного телемайстра

  • 27.10.20, 00:11
Зателефонував зранку один чоловік, каже що телевізор у нього сам перемикає програми і регулює гучність.Ну там таке, обговорили моменти зацікавленовті, був досягнений рівень взаємної зацікавленості. Записав його адресу, і дивлюся по гугл мепс...50 кілометрів від мене! А я можу доїхати транспортом загального користування 40. А 10 км - ну хоч плач, хоч скач, а пішки.Подивився прогноз погоди на день - дощу не обіцяють, вітру теж, в міру тепло. Вирішую їхати велосипедом, але трохи по хитрому.Беру...

Читати далі...