Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Українці, московити, хозари - формула крові. 3

У повному обсязі статтю можна прочитати на сайті:

Українці, московити, хазари – три народи, долі яких переплетені вже більше тисячі років. Формула крові | Народний Оглядач (ar25.org)

Відсутність близьких родичів у московитів 

         Нарешті розглянемо близьких родичів московитів. Їх небагато і вони справляють дивне враження. Серед них немає жодного європейського або азійського народів. Є лише один хамітський і два семітські народи Північної Африки. Пояснити це можна лише тим, що мова йде не про етнос московитів, а про населення Московії, яке складається з представників багатьох етносів Євразії, що забули про своє етнічне коріння. А якщо і не забули, то все одно розділити цей конгломерат етносів на окремі складові не видається можливим. Використані нами дані є інтегральними і характеризують саме населення Російської федерації. Тобто вони є вислідом усереднення даних, для дуже великої кількості етносів і не зобов’язані взагалі бути близькими до окремої своєї складової, або якогось територіально близького стороннього етносу. Тобто результат такого усереднення може бути набором випадкових чисел. Отже і родичі, за формальними ознаками, не є справжніми родичами, а є лише  результатом випадкової близькості послідовностей чисел.

Близькі родичі московитів

Назва країни

Відстань

1

2

3

Ethiopia

Alheria

Tunisia

0.7894

0.8630

0.9866

 

         Що можна сказати про етнічне ядро Російської федерації? Безумовно воно існувало. Це населення декількох областей, що оточують Москву. Швидше за все, воно мало угро-фінське коріння, але населення Російської федерації у цілому не є близьким, як ми бачимо, ні до фінів, ні до угорців. А це може означати, що етнічне ядро Московії вже давно розчинилось у морі оточуючих його інших етносів. Частково очистити його від пізніших нашарувань можна лише у висліді розпаду Російської федерації на незалежні держави, якими мають стати нинішні автономні республіки. Тоді можна буде знову повернутись до питання про спорідненість українців і новітніх московитів. До речі, розмиття етнічного ядра всіх попередніх імперій світу завжди передувало зникненню цих імперій з політичної мапи світу.

         Володимиро-Суздальське князівство на своєму шляху від етнічної протодержави з угро-фінським населенням, на шляху до територіально найбільшої імперії світу пройшло через фазу конфліктних стосунків з усіма підкореними етносами. В першу чергу це стосується українців. Ці конфлікти почались ще у кінці дванадцятого сторіччя з захоплення, пограбування і спалення московитами Києва. Тривали вони і у козацькі часи. Їх свідченням є знаменита битва під Полтавою, де українці потерпіли поразку у війні з московитами, хоча на цей раз на боці українців була шведська армія.

         Але найтрагічнішим у цьому протистоянні виявилось двадцяте сторіччя. Геноцид 21-23 років – 3 млн. жертв, геноцид 1932-1933 років – 10.5 млн. жертв, геноцид 1946-1947 років – 1.5 млн. жертв були проявом цього протистояння. А ще мільйони українців, знищені у концтаборах або виселені далеко за межі рідної землі. Трагічність ситуації підсилювалась тим фактом, що у спілці з московитами діяло і організоване єврейство. Цей факт дозволяє зрозуміти і поведінку Ізраїлю у нинішній російсько-українській війні і його ставлення до визнання голодоморів геноцидом українського народу.

         Дослідникам історії українського народу слід звернути увагу і на той факт, що роки 1941-1945 також були роками геноциду українського народу. 14 млн. осіб втратила Україна у ці роки. Ми воювали у цій війні, тобто Другій світовій, проти своїх близьких родичів: німців, австрійців, угорців, хорват, болгар, словаків, латишів, фінів. Воювали на боці нашого запеклого ворога – московитів. Воювали, щоб концтабір, під назвою Радянський союз, продовжив своє подальше існування і вже не залишив жодних шансів українцям на виживання.

         Не склались наші стосунки з московитами. Ми воюємо з ними вже майже тисячу років. Мабуть і наступна тисяча років не буде мирною. Але слід пам’ятати, що сучасні московити не є етнічним монолітом і у ставленні до них слід дотримуватись індивідуального підходу.

         Населення Ізраїлю належать до спорідненого з нами народу і це дає надію на досягнення з ним історичного порозуміння, не забуваючи при цьому, що ортодоксальний іудаїзм становить для нас велику небезпеку.

         При цьому слід пам’ятати і те, що євреї у світі не є етнічним монолітом. Так звані євреї Ізраїлю – це, переважно, споріднений з європейцями народ – нащадки давніх хазар. Це ж твердження поширюється і на єврейську діаспору у європейських країнах.

         Єврейська община Сполучених штатів, що налічує приблизно 7.5 млн. осіб формулою крові суттєво відрізняється від населення Ізраїлю і буде предметом нашого окремого дослідження.

Загальні висновки

         1.Більшість європейських народів (26) є близькими родичами українців, ближчими, ніж південні і північні корейці між собою. Сюди ж належать і грузини, турки, йорданці та нащадки давніх хозар – населення сучасного Ізраїлю. Інші європейські народи також є родичами українців, хоча не такими близькими, як перша група.

         2.Всі європейські народи, разом з турками і грузинами – це, фактично, один народ і, сподіваюсь у нього спільне і світле майбутнє. Суттєвими кроками до нього є створення НАТО і Європейського союзу. Тому наш шлях до НАТО і Європейського союзу – природний шлях повернення у родину європейських народів, з якої ми власною волею розірвали стосунки більше трьохсот років тому на користь Московії. Пам’ятник нашому очільнику, що здійснив цей історичний крок у минуле, і досі стоїть на святій Софіївській площі у Києві.

         3.Населення Московії (Російської федерації) не є жодним чином спорідненим з українцями.

         4.Етнічне ядро Московії зараз не простежується, отже ця імперія потенційно готова до розпаду. Це і повинно бути нашою метою у нинішній російсько-українській війні.

         5.Ідеологічна інтерпретація Другої світової війни має бути переглянута. Ми воювали не на тому боці і понесли безпрецедентні і нічим не виправдані втрати (14 млн. осіб).

         6.Історичне порозуміння з народом Ізраїлю має грунтовну етнічну основу і може піти на користь обом народам.

         7.Геноцид українців у двадцятому сторіччі (15 млн. жертв) не має бути забутим. Відповідальність за нього несуть московити, що здійснили його при активній участі організованого світового єврейства.

         8. Джерелом небезпеки для українців залишаються рашизм, сіонізм і ортодоксальний іудаїзм.

 

0

Коментарі