Історія з барткою

  • 28.06.21, 10:00
П'ятий президент України Петро Порошенко вчора виклав на своїй сторінці у фейсбуці фотографію з барткою. І це негайно надихнуло користувачів на дуже смішні фотожаби


























Кращий друг самурая

  • 19.06.21, 21:55



Данаха його знає
Всім наливає саке
Я його смак відчуваю
Бо кутштував вже

drunk  fingal

dance

Вакханалия

  • 16.06.21, 20:20

Журналист и блогер Денис Казанский опубликовал скандальный выпуск эфира ток-шоу Владимира Соловьева на государственном канале "Россия-1", во время которого гости студии призвали ко вторжению российских военных отрядов в Украину и оккупации нескольких крупных городов на востоке и юге страны.




Плантація кавунів но Марсі




Видання The New York Times опублікувало та невдовзі видалило фейкову статтю про виявлення на Марсі плантацій кавунів. Представники видання назвали публікацію "помилковою".

Публікацію із заголовком "На Марсі знайшли поля кавунів – поліція" опубліковано на сайті The New York Times ввечері 8 червня.

"Представники влади стверджують, що зростання іншопланетних фруктів стало причиною перенасичення навколоземного простору кавунами. ФБР відмовилося коментувати повідомлення про дощі з кавунів, але підтвердило, що були перехоплені ківі. "

Автором публікації про "марсіанські" кавуни був зазначений Джо Шмо.

Менш як за годину публікація була видалена із сайту, а на її місці з'явилося повідомлення, що сталася "помилка". Речниця New York Times заявила, що публікація статті стала наслідком помилки під час тестування внутрішніх систем адміністрування контенту.




Так вот где собака порылась!

  • 12.06.21, 20:45
50 млн евро от "Газпрома": Bild узнала подноготную решения УЕФА по лозунгу "Героям слава!" Многомилионный контракт УЕФА с "Газпромом" повлиял на решение организации по лозунгу "Героям слава!" на форме сборной Украины для Евро-2020.
  



Российский газовый гигант "Газпром" является одним из основных спонсоров УЕФА. Три недели назад Союз и компания подписали многомилионный контракт, который мог оказать влияние на решение организации запретить использовать лозунг "Героям слава!" на футболках сборной Украины во время чемпионата Европы.  

Об этом пишет немецкая газета Bild. 

Представители УЕФА, отвечая на запрос журналистов, отказались раскрывать детали партнерского соглашения с компанией из России, сославшись на то, что такая информация не может выноситься в публичную плоскость. При этом источники издания отмечают: речь идет об инвестициях на сумму в 50 млн евро.  

Кроме того, не стоит забывать, что руководитель Российского футбольного союза Александр Дюков, являющийся по совместительству гендиректором "Газпром нефти" (дочерней компании "Газпрома") в апреле избрался в исполнительный комитет УЕФА. 




Вечір

  • 09.06.21, 21:25
  • ас



Знову мій день пройшов
І нічого,  наче, не змінилось 
Тільки сонечко зіграло в свій футбол 
І на пощання  мені посміхнулось...  

Пройшов і вечір 
Ось  вже і  ніч 
Стих  вітер -  
Думки  всі розлетілися геть. 

 А соловей своєю  треллю 
"Залив" у душу свій  порив,  
Розфарбував світ кольоровою аквареллю 
Я зрозумів - в кожному дні є позитив



Діждалися

Останнім часом погода в Дніпрі піднесла немало сюрпризів. Так, услід за зливами в місті все частіше помічають смерчі. Незвичайне погодне явище відмітили на житловому масиві  "Тополя."





Я думаю про тебе




Я думаю про тебе. 
Про твої очі, твій голос. 
Пам'ятаю твою посмішку, 
Що дивиться в синє небо
Хмара ковзає по схилу обрію, 
Начебто ти злегка обернула 
Мимоволі профіль вліво. 
Є дерево, обплутане вітром, 
Що нахиляє свою крону разом 
З твоїм загадковим нахилом,
І поруч пташка висить в повітрі 
Без рухів, так схожа на янгола
І я знаю, що ти задумливо 
Піднімаєш руку до скроней . 
Відчуваєш нескінчену красу буття
І її швидкоплинний спалах 
І я знаю, що вона в тобі
Живе в дивовижній формі,
Це так подобається мені...