АРХІВ НОВИН за 2018 рік oipdo.odessa.ua
- 22.01.19, 21:04
09.07.18 – 14.07.18 Спеціалісти технологічних підрозділів і служб з якості та безпечності олійно-жирових підприємств (короткотермінове ПК на базі інституту) за темою «Нормативно-правове регулювання діяльності харчових підприємств. Наукове обґрунтування розробки олійно-жирових продуктів».
09.07.18 – 14.07.18 Фахівці виробничих випробувальних лабораторій олійно-жирових підприємств (короткотермінове ПК на базі інституту) за темою «Нормативно-правове регулювання діяльності випробувальних лабораторій харчових підприємств. Сучасні інструментальні методи їх дослідження».
18.06.18 – 22.06.18 Керівники та спеціалісти служб контролю якості та безпечності продукції харчових підприємств(короткотермінове ПК у вигляді семінару-тренінгу на базі інституту) за темою «Практичні аспекти впровадження та функціонування с-м менеджменту якості та безпечності ХП за ДСТУ ISO 9001:2015 та ISO/OIS 22000:2017».
11.06.18 – 22.06.18 Спеціалісти хіміко-технічного та мікробіологічного контролю виноробних підприємств (курси ПК на базі інституту) за темою «Хіміко-технічний та мікробіологічний контроль виробництва винної продукції».
29.05.18 - 08.06.18 Завідувачі хіміко-бактеріологічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання 7 осіб.
21.05.18 - 25.05.18 Провідні спеціалісти харчових підприємств 9 осіб.
14.05.18 - 25.05.18 Хіміки харчових підприємств 7 осіб.
14.05.18 - 25.05.18 Інженери хімічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання 8 осіб.
14.05.18 - 25.05.18 Інженери мікробіологічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання 7 осіб.
14.05.18 - 18.05.18 та 21.05.18 - 25.05.18 Спеціалісти ХТ МК підприємств з виробництва фасованих вод (індивідуальне навчання) 2 групи по 2 осіб.
23.04.18 - 27.04.18 Спеціалісти та фахівці з якості та безпечності харчових продуктів 7 осіб.
16.04.18 - 27.04.18 Лаборанти-хіміки підприємств централізованого водопостачання 9 осіб.
16.04.18 - 27.04.18 Лаборанти-мікробіологи підприємства централізованого водопостачання 7 осіб.
10.04.18 - 27.04.18 Мікробіологи харчових підприємств 7 осіб.