Профіль

zav_lab

zav_lab

Україна, Одеса

Рейтинг в розділі:

АРХІВ НОВИН за 2018 рік oipdo.odessa.ua

  • 22.01.19, 21:04

09.07.18 – 14.07.18 Спеціалісти технологічних підрозділів і служб з якості та безпечності олійно-жирових підприємств (короткотермінове ПК на базі інституту) за темою «Нормативно-правове регулювання діяльності харчових підприємств. Наукове обґрунтування розробки олійно-жирових продуктів».
 

09.07.18 – 14.07.18 Фахівці виробничих випробувальних лабораторій олійно-жирових підприємств (короткотермінове ПК на базі інституту) за темою «Нормативно-правове регулювання діяльності випробувальних лабораторій харчових підприємств. Сучасні інструментальні методи їх дослідження».
 

18.06.18 – 22.06.18 Керівники та спеціалісти служб контролю якості та безпечності продукції харчових підприємств(короткотермінове ПК у вигляді семінару-тренінгу на базі інституту) за темою «Практичні аспекти впровадження та функціонування с-м менеджменту якості та безпечності ХП за ДСТУ ISO 9001:2015 та ISO/OIS 22000:2017».
 

11.06.18 – 22.06.18 Спеціалісти хіміко-технічного та мікробіологічного контролю виноробних підприємств (курси ПК на базі інституту) за темою «Хіміко-технічний та мікробіологічний контроль виробництва винної продукції».


29.05.18 - 08.06.18 Завідувачі хіміко-бактеріологічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання 7 осіб.
 

21.05.18 - 25.05.18 Провідні спеціалісти харчових підприємств 9 осіб.
 

14.05.18 - 25.05.18 Хіміки харчових підприємств 7 осіб.
 

14.05.18 - 25.05.18 Інженери хімічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання 8 осіб.
 

14.05.18 - 25.05.18 Інженери мікробіологічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання 7 осіб.
 

14.05.18 - 18.05.18  та 21.05.18 - 25.05.18 Спеціалісти ХТ МК підприємств з виробництва фасованих вод (індивідуальне навчання) 2 групи по 2 осіб.
 

23.04.18 - 27.04.18    Спеціалісти та фахівці з якості та безпечності харчових продуктів 7 осіб.
 

16.04.18 - 27.04.18    Лаборанти-хіміки підприємств централізованого водопостачання 9 осіб.
 

16.04.18 - 27.04.18    Лаборанти-мікробіологи підприємства централізованого водопостачання 7 осіб.
 

10.04.18 - 27.04.18    Мікробіологи харчових підприємств 7 осіб.

АРХІВ НОВИН oipdo.odessa.ua

  • 04.01.18, 16:44
26.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений цільовий 
семінар для працівників ЗАТ «Одесакондитер» з теми: «Економічні наслідки після 
завершального етапу вступу України в Асоціацію з ЄС».  
 
19.06.17 – 23.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений 
цільовий семінар для бухгалтерів та економістів харчових підприємств з теми: 
«Удосконалення економічного механізму господарювання в сучасних умовах».  
 
19.06.17 – 23.06.17 на базі кафедри харчових технологій та інженерії ДЗО «ОІПДО» НУХТ 
проведений семінар-тренінг для керівників і спеціалістів служб контролю якості та 
безпечності продукції харчових підприємств з теми: «Практичні аспекти впровадження та 
функціонування систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів згідно 
ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2017». 
 
12.06.17 – 16.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений 
цільовий семінар для працівників кадрових служб харчових підприємств з теми: 
«Організація кадрової роботи на підприємстві».  
 
12.06.17 – 23.06.17 на базі кафедри харчових технологій та інженерії ДЗО «ОІПДО» НУХТ 
проведені курси підвищення кваліфікації для спеціалістів хіміко-технічного контролю 
виноробних підприємств.  
 
12.06.17 – 23.06.17 проведені курси підвищення кваліфікації для спеціалістів м/б 
контролю підприємств-виробників харчової продукції.  
 
31.05.17 – 21.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений 
цільовий семінар для працівників ЗАТ «Одесакондитер» з теми: «Менеджмент і маркетинг 
на підприємстві».  
 
02.06.17 – 09.06.17 проведені курси підвищення кваліфікації для завідувачів лабораторій 
підприємств централізованого водопостачання.  
 
29.05.17 – 02.06.17 проведені курси підвищення кваліфікації для технологів та завідувачів 
лабораторій харчових підприємств.  
 
22.05.17 – 26.05.17 проведені курси підвищення кваліфікації для спеціалістів ХТМК 
підприємств-виробників мінеральних вод.  
 
19.05.2017 р. на базі ННЦ «ІВіВ ім. В.Є. Таїрова» за участю Національної академії 
аграрних наук України, ДЗО «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ та ГО 
«Центр розвитку та правової підтримки села» відбувся круглий стіл на тему: «Об єднані 
наукою». У заході взяли участь к.т.н., доцент кафедри харчових технологій та інженерії 
ДЗО «ОІПДО» НУХТ, в. о. директора ДЗО «ОІПДО» НУХТ Іващенко К. Ю. з темою 
доповіді «Застосування явища кавітації для інтенсифікації технологічних процесів у 
харчових виробництвах» та к.т.н., с.н.с., зав. кафедри харчових технологій та інженерії 
ДЗО «ОІПДО» НУХТ Стоянова Л.О. з темою доповіді «Вода в харчових продуктах. 
Активність води як критерій стійкості не стерилізованих харчових продуктів до 
мікробіологічного псування».  
 
15.05.17 – 26.05.17 проведені курси підвищення кваліфікації для інженерів хімічних 
лабораторій підприємств централізованого водопостачання.

15.05.17 – 26.05.17 проведені курси підвищення кваліфікації для інженерів 
мікробіологічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання.  
 
10.05.17 – 12.05.17 відбувся цільовий семінар для викладачів механіко-технологічного 
технікуму ОНАХТ  за темою «Зміни в нормативній базі впровадження, функціонування та 
удосконалення систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів згідно 
ДСТУ IDO 9001: 2015 та ДСТУ ISO 22000:2017».