Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

zav_lab

попередня
наступна

АРХІВ НОВИН oipdo.odessa.ua

  • 04.01.18, 16:44
26.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений цільовий 
семінар для працівників ЗАТ «Одесакондитер» з теми: «Економічні наслідки після 
завершального етапу вступу України в Асоціацію з ЄС».  
 
19.06.17 – 23.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений 
цільовий семінар для бухгалтерів та економістів харчових підприємств з теми: 
«Удосконалення економічного механізму господарювання в сучасних умовах».  
 
19.06.17 – 23.06.17 на базі кафедри харчових технологій та інженерії ДЗО «ОІПДО» НУХТ 
проведений семінар-тренінг для керівників і спеціалістів служб контролю якості та 
безпечності продукції харчових підприємств з теми: «Практичні аспекти впровадження та 
функціонування систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів згідно 
ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 22000:2017». 
 
12.06.17 – 16.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений 
цільовий семінар для працівників кадрових служб харчових підприємств з теми: 
«Організація кадрової роботи на підприємстві».  
 
12.06.17 – 23.06.17 на базі кафедри харчових технологій та інженерії ДЗО «ОІПДО» НУХТ 
проведені курси підвищення кваліфікації для спеціалістів хіміко-технічного контролю 
виноробних підприємств.  
 
12.06.17 – 23.06.17 проведені курси підвищення кваліфікації для спеціалістів м/б 
контролю підприємств-виробників харчової продукції.  
 
31.05.17 – 21.06.17 на базі кафедри ринкової економіки «ОІПДО» НУХТ проведений 
цільовий семінар для працівників ЗАТ «Одесакондитер» з теми: «Менеджмент і маркетинг 
на підприємстві».  
 
02.06.17 – 09.06.17 проведені курси підвищення кваліфікації для завідувачів лабораторій 
підприємств централізованого водопостачання.  
 
29.05.17 – 02.06.17 проведені курси підвищення кваліфікації для технологів та завідувачів 
лабораторій харчових підприємств.  
 
22.05.17 – 26.05.17 проведені курси підвищення кваліфікації для спеціалістів ХТМК 
підприємств-виробників мінеральних вод.  
 
19.05.2017 р. на базі ННЦ «ІВіВ ім. В.Є. Таїрова» за участю Національної академії 
аграрних наук України, ДЗО «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ та ГО 
«Центр розвитку та правової підтримки села» відбувся круглий стіл на тему: «Об єднані 
наукою». У заході взяли участь к.т.н., доцент кафедри харчових технологій та інженерії 
ДЗО «ОІПДО» НУХТ, в. о. директора ДЗО «ОІПДО» НУХТ Іващенко К. Ю. з темою 
доповіді «Застосування явища кавітації для інтенсифікації технологічних процесів у 
харчових виробництвах» та к.т.н., с.н.с., зав. кафедри харчових технологій та інженерії 
ДЗО «ОІПДО» НУХТ Стоянова Л.О. з темою доповіді «Вода в харчових продуктах. 
Активність води як критерій стійкості не стерилізованих харчових продуктів до 
мікробіологічного псування».  
 
15.05.17 – 26.05.17 проведені курси підвищення кваліфікації для інженерів хімічних 
лабораторій підприємств централізованого водопостачання.

15.05.17 – 26.05.17 проведені курси підвищення кваліфікації для інженерів 
мікробіологічних лабораторій підприємств централізованого водопостачання.  
 
10.05.17 – 12.05.17 відбувся цільовий семінар для викладачів механіко-технологічного 
технікуму ОНАХТ  за темою «Зміни в нормативній базі впровадження, функціонування та 
удосконалення систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів згідно 
ДСТУ IDO 9001: 2015 та ДСТУ ISO 22000:2017».
0

Коментарі

14.01.18, 17:10

Ну і яке це має до нас всіх відношення?

    24.01.18, 17:41

    Как интересно...

      323.01.19, 19:25

      це навчальний блог