хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

моі новини

  • 14.11.20, 19:28
Є погана новина. В країні немає влади. Місцеві еліти відчули, що король у Києві - голий, і на нас чекає феєричне свято непослуху.
Але є хороша новина. Маючи станом на минулу осінь безпрецедентну концентрацію влади, ці нездари не спромоглися створити диктатуру. І слава богу.Але є погана новина. Некерована країна у стані війни та пандемії - це не жарти, а тим часом децентралізація може перетворитися на повзучу федералізацію.Але є хороша новина. Місцевим елітам крутити дулі слабкому Києву посміхається значно більше, ніж випробувати долю з "руськім міром". Вони вже наочно побачили, до чого це призводить. Тому, навіть коли їхні руки зайняті нагрібанням грошей у кишені (тобто практично 24/7), в зубах вони міцно тримають жовто-блакитні прапорці. Не з патріотизму, з прагматизму.
Але є погана новина. Ситуації з ковідом ради не дасть ніхто. Ані центральна влада, ані місцеві. Рятуйся, хто як може.Але є хорошо новина. Колись це все одно скінчиться, усі епідемії колись закінчуються. Наше завдання - вижити!
З вами був ваш кухонний політолог. Якщо ви не згодні, маєте повне право залишатися при своїй думці, а також залишати її при собі ;)
13

Коментарі

114.11.20, 19:48

    214.11.20, 19:53

    в стране как правили олигархи, так это и по сей день. и вряд ли изменится, увы.
    а вот с ковидом конечно проще, к весне всё пойдет на спад и к лету забудется, как страшный ужасный сон. жаль, конечно, не все доживут. но жизнь жестокая штука, тоже увы...

      314.11.20, 20:49

      Боялися федералізації, а вона уже показує зуби.
      Жаль що першими показали приклад східним областям,
      саме західні.
      ...Навіть уявити важко, що буде якщо східні "князьки"
      перехоплять цю ініціативу....