хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Питания на засипку

  • 04.07.20, 13:33
А от, власне: чого ви? Нічого надзвичайного не сталося ж. Все та ж тяглість традицій, започаткованих чотири сторіччя тому. Все те ж приниження українців на їхній власній землі. Те саме знецінення, глузування, спотворення інформації, переміщення акцентів. Все те ж посування українського сонечка на московський бік неба.
Здається, що всі вже мали би до таких сценаріїв звикнути.
Так, сьогодні в нас щодня новий епізод кармічної "одіссеї", новий том "квартального чтива" і новий привід звернутися до психолога, святого письма, камасутри, або чарки.
А чому? От всі задаються питанням: чому ВР дозволила випускникам із ОРДЛО, фактично людям із паспортами квазі-держав, або й росії, без ЗНО і практично без додаткових іспитів та конкурсів, з гарантованими квотами та державним забезпеченням вступати до українських ВНЗ на бюджет?
Та тому, мої дорогенькі толерантні українчики, сценічні бандерівці, оксамитові патріоти, кашемірові демократи і шовкова хунта, що: "Якби ви вчились так, як треба, то й мудрість би була своя".
А ви не вчились. І дітей не вчили. І внуків не вчите.
Ви просто передаєте ланцюжком ДНК свої перелякані і наперед роздвоєні гени. Щоб нащадки, як і ви, вміли сидіти однією дупою на двох стільцях. А ще, як справжні покірні телятка, смоктали циці у двох мамок.
Так, де-факто - щоб вижили. І передали спадковий рабський переляк наступним поколінням.
Що вам сказати? Я не розумію доречності пільг на вищу освіту взагалі. Бо саме завдяки цій системі + корупція ми маємо те, що маємо: людей не на своїх місцях. Все решта - тільки похідні неправомірних пільг.
Скажете: таланти проб`ються самі? Безперечно. Якщо виїдуть з України, зароблять гроші, або отримають грант на освіту десь, де цінуються таланти, а не родовід соціального бультер`єра, чи здатність оплатити вузівський конракт і викладацький карман.
А моральний бік цієї ситуації такий: діти сепаратистів, терористів, вбивць і кримінального бидла відтепер мають право навчатись в українських ВНЗ коштом учасників бойових дій, добровольців, волонтерів і просто нас із вами - платників податків.
Нам же не шкода, правда?
А те, що їхні батьки за цей час і далі вбиватимуть наших дітей в донбаських окопах - такая мєлочь!
Люба Бурак
5

Коментарі

14.07.20, 14:06

Так в чом пытання?

    24.07.20, 14:32

    Не согласен, особенно с этим:" діти сепаратистів, терористів, вбивць і кримінального бидла". Возможно яблочко от яблоньки недалеко падает, но есть исключения - раз. Второе: не все,живущие на оккупированных территориях убийцы,террористы и криминальное быдло, как далеко не все,живущие в Украине, сплошь - патриоты. Согласен с тем,что льготы нужно постепенно отменять, но не одним махом, а только с созданием института грантов и стипендий от фондов и самих вышей. Иначе,по контрактам, смогут учиться только дети толстосумов, а вот там , к превеликому сожалению, далеко не все патриоты и жаждущие знаний, так как привыкли,что бабло решает всё.