хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Медогляд) по нашому

Проходжу плановий медогляд і виникає питання для чого частині медпрацівників медична освіта для роботи достатньо курси швидкописання , та ще мінімальні знання з біології і шкільний курс першої медиків допомоги .
Стандартне питання : скарги є? Кажу та ні я себе абсолютно добре почуваю і скарг немає)))) у лікаря на лиці здивування і питання уже несподіване для мене Що зовсім здорова?і чого так? Почитаю умнічати кажу є декілька факторів здоров'я це режим, раціональне харчування ,фізична активність загартовування і позитивний настрій)))))))
Чекаю в черзі до наступного ....
6

Останні статті

Коментарі

Гість: нЭвестка

110.08.16, 12:32

    Гість: нЭвестка

    210.08.16, 12:35

    ага, чоловік недавно кишечною інфекцією перехворів. Коли закривав лікарняний, в картці написали ОРВІ, питає "а чого ОРВІ?", лікар : "А навіщо мені на дільниці гостра кишкова інфекція!"

      310.08.16, 13:15

        410.08.16, 13:15Відповідь на 2 від Гість: нЭвестка

        ага, чоловік недавно кишечною інфекцією перехворів. Коли закривав лікарняний, в картці написали ОРВІ, питає "а чого ОРВІ?", лікар : "А навіщо мені на дільниці гостра кишкова інфекція!"диствитильна, статистику тока портить

          510.08.16, 13:48

          А питання типу: "Вам лікарняний виписувати чи як?" (горло червоне, мов мак, кашель, температура), "То що? Ще похворієте чи виписувати?"
          Все це серйозно.

            610.08.16, 14:14Відповідь на 2 від Гість: нЭвестка

            ага, чоловік недавно кишечною інфекцією перехворів. Коли закривав лікарняний, в картці написали ОРВІ, питає "а чого ОРВІ?", лікар : "А навіщо мені на дільниці гостра кишкова інфекція!" Моєму сину лікар два роки лікувала коліт - щось на зразок запальних процесів у кишківнику. Долікувалися до того що прорвалась виразка в шлунку. Було вже дві операції. Потрібна ще третя складна на 20 тисяч.