Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Була війна...

  • 09.05.15, 14:40
      День 9 травня свято чи ні ...я  народилась в сімї по якій Радянська влада пройшлася своїм катком...Що я знала з дитинства..що не радісно ні прадіду, ні прабабусі в це свято ..що це було-та вихідний день, коли приїдуть внуки і діти, щоб посадити город...Тільки тепер розумію,чому згадували завжди,розстріляних НКВД родичів,облави..про "басарабців",що приходили просити їсти,  прадід згадував роки проведені в таборах Сибіру...Чи було це важливо для мене роки 4 тому, коли ще жив прадід.Ні просто слухала,тому, що прийнято, поважати старших, було дивно чути про те, що когось заставляли йти на парад. Чому так підримали майдан тому, що все  повторювалось. Давно зрозуміла історія,як продажна жінка її обертають кожен до себе зручним боком Шкільні уроки історії-не цікаві...це вона "новітня" переписана майже кожен рік навчання під ішу владу в країні,чи нового міністра освіти,чи для того,щоб заробити на видавництві нових книжок. Недавно,знайшли на горищі скарб старі документи..фотографії, польські свідоцтва,листи із США,Польщі,з тюрми...Довоєнні документи на землю.Від цієї історіі у мене трусились руки.
    І коли їдеш у село восени в поминальні дні,традиція ставити свічку на місці де була криївка,і розумієш,що на цій землі,ще не давно вмирали,ще жива прабабуся, що свідок цих подій.За те щоб ти могла тут просто ходити...Жити..
Для мене.. це день жалоби..Так була війна брудна,з кровю,із смертями каліцтвами... люди отримали братські могили,теракти ,та не було волі..
Війна тепер. Чи щось змінилось?.. була брехня і знову брехня..Це суть війни,у ній немає правди лиш біль і втрати.


  


2

Останні статті

Коментарі

19.05.15, 20:08

На киевском военном кладбище последние лет 10 один и тот же балаган оркестров, нищих, бесполезных ментов, людей_похожих_на_попов, цыган и дерьпутатотв с венками.
Смотришь посреди кладбища на этот пёстрый шапито пидорасов (простите) и понимаешь, что совершенно не важно, дедывоевали или дедыстрадали. Шоу маст оу он.

    29.05.15, 20:52Відповідь на 1 від Felix

    Именно, от шоу и противно..Сказал один знакомый: "Умеют у нас махать Украиной и всем святым так, шо замахуют"