Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Аватар...18+

  • 17.11.09, 15:04

Віртуальна присутність особи в сучасному інтернеті без цього атрибуту, без своєрідного веб-лиця не уявляється вже можливою. Так, багато-хто ховається за тваринками, за відомими акторами чи анімованими героями мультиплікації. Хто трохи сміливіший, то не соромлячись своєї зовнішності, на аватар ставить своє фото. Як правило, красиве, студійне, ну або просто класне. Що стосується такого сайту як вконтакті, то переважно так і є. Але вже зовсім розкуті індивідууми полюбляють епатувати публіку нестандартністю своєї юзерпики. 

Так от, десь більше року тому потрапила на очі мені саме одна така персона. Важко чоловіку мого віку пройти повз фотоальбом молодої стриптизерші. Красиві костюми з хутра, з кожною наступною фоткою їх ставало все менше, поки все не зупинялося на стрінгах у фіналі виступу. Правда тоді спитав її, чи не боїться вона такі фотосети залишати у відкритому доступі (мало там що, може то наступниця леді Ю. майбутня), на що молода куртизанка відповіла дуже просто. "Я художниця. Для мене ці фотографії не є поганими."  

Далі події її життя, що потрапили в об'єктив фотокамери, пройшли десь таким чином: захоплення пірсингом переросло в проколи стінки носа, цього виявилося замало, мабуть, бо пірсинг з'явився і на сосках. З фестивалю татуажу в Пітері привезла юна леді дві наколки: ангел-демон на шиї та диявол, що нашіптує на вухо наступні сюжети татуажу.  На вершечку стегна з'явилося палаюче червоногаряче серце, котре протягом року розросталося до коліна галузкою троянди, синьою ластівкою з вишеньками у дзьобі, золотою підковою та пісочним годинником, зеленою пляшкою, морською зіркою та дельфіном на синіх хвильках. Час від часу фотоальбом радував звичними фотками з подорожей в перемішку з фотосесіями у стилі садо-мазо. 

Людина дійсно творча - в захопленні від її вітражів та політичних карикатур, яких вже не одна сотня. Тіло теж не пасе задніх, вдало і оголено позуючи для студійних ню та на грані еротичних робіт. Мабуть сам процес залишився поза кадром, але героїня нашої оповіді завела пірсинг також на статевих губках та кліторі, що ефектно доповнило її сценічно-пожиттєвий образ. 

А тепер повернімося до наших баранів, ну тобто аватарки, бо саме вона мене на цю замітку і наштовхнула. Так от, малюю картину її аватарки маслом: як в кращих традиціях спадкоємців Мазоха, її волосся на потилиці міцно затиснуте в руці, саме дівча затягується через звернуту з паперу трубку кокаїном, ну і для кращого естетичного сприйняття сюжету, сама доріжка наркоти прокладена на ерегованому члені невідомого нам натурщика.chih  Ну і тепер питання, а чи не переборщила моя однокласниця? 


25%, 3 голоси

8%, 1 голос

8%, 1 голос

50%, 6 голосів

8%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
10

Коментарі

Гість: Sergio N

117.11.09, 15:09

маячня. навіть не читав. кг/ам

    Гість: MaLя

    217.11.09, 15:10

    Я адна нипанимайу шо эта за буквы?

      анонім

      317.11.09, 15:12Відповідь на 1 від Гість: Sergio N

      маячня. навіть не читав. кг/ама чё дятла читать? толька срать в камментах нада!

        Гість: Sergio N

        417.11.09, 15:14Відповідь на 2 від Гість: MaLя

        Я адна нипанимайу шо эта за буквы?це навіть не українська мову тому що, а так - лемківське гавкання

          Гість: Sergio N

          517.11.09, 15:14Відповідь на 3 від анонім

          маячня. навіть не читав. кг/ама чё дятла читать? толька срать в камментах нада!это не дятел. мне он больше поросенка такого поджареного напоминает

            Гість: Sergio N

            617.11.09, 15:14Відповідь на 5 від Гість: Sergio N

            из мульта "Фунтик". помнишь?

              717.11.09, 15:15

              а де фотко тьолкі

                Гість: MaLя

                817.11.09, 15:16Відповідь на 4 від Гість: Sergio N

                Какойе гафканье,праздите?

                  анонім

                  917.11.09, 15:17Відповідь на 8 від Гість: MaLя

                  Какойе гафканье,праздите?володюсиковское...

                    анонім

                    1017.11.09, 15:18Відповідь на 5 від Гість: Sergio N

                    маячня. навіть не читав. кг/ама чё дятла читать? толька срать в камментах нада!это не дятел. мне он больше поросенка такого поджареного напоминаетааа, тогда понял откуда "Креатив -Гвано, Автор - Мудак" ггггг))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна