Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Наш сервіс. Live. З істеричним смішком.

  • 22.10.09, 14:50

А сервіс не який-небудь, а нашого порталу.

Почалося це давним-давно, ще за тиждень до мого дня народження, коли в мене виникла ідея від порталу отримати не лише торта в гостьовій, а дещо матеріальніше. В той щасливий день тоді ( як виявилося потім, він таким для мене не був) за допомогою конструктора склав замовлення персоналізованого реглану (кому цікаво). Розраховуючи на швидкість поштового відправлення, за п'ять-шість днів до пам'ятної дати оплатив замовлення і чекав його з певним рівнем нетерпіння і цікавості.

О диво, замовлення прийшло з запізненням всього на один день, але це ж не страшно, правда ж?

Гірше, коли розкривши пакет і примірявши реглан, він виявляється на розмір більшим, ніж я розраховував. Так, mea culpa, в тому, що погано підібрав розмір, винен я, але сюрпризи на цьому ще не закінчилися. Вже на собі помітив дефект пришиття резинки до рукава - два см непрошитого шва  - "мелочь, но очень неприятно". Звернув це все назад в пакет і потащив додому, щиро надіючись, що мої розчарування закінчились, але ні. Доля таки підкинула прекрасну нагоду для рекламації, бо прийшовши додому і глянувши на фасад виробу, мене почала турбувати дивна нечитабельність нанесеного принту. 

На замітку фломастеру - автору заготовки - там ще загон з другим шаром в буквах i.ua (жовтим кольором). Менше з тим, цікаво скільки треба надихатися шкідливих випарів, щоб напис нанести шиворот-навиворот?

Звернувся в службу підтримки на наступний день після виявлення конфузу.  Після розгляду фотографії, що бачите ви, і проведення внутрішнього розслідування (круто, в них напевно цілий підрозділ в штаті розслідує інциденти з клієнтами) мені було запропоновано "Автолюксом" відправити їм реглан, а вони пообіцяли відправити мені заміну цього ж дня. Я аж стішився, навіть на радощах М-ку попросив замість L-ки, в чому мені не відмовили. Прикольно, відправив, чекаю, на пошту надзвонюю - нема. 10 днів пройшло, вирішив зв'язатися, вияснити в чому проблема. 

Виявляється, чекають вони номера декларації, щоб забрати брак, і лише тоді відправлять мені мій реглан. ( Обідно, що в нашій державі вже на слово не вірять. ) Запропонували вибрати навіть варіант доставки -- автолюксом чи кур'єром, вибрав кур'єра, чекаю на наступний день.

Правда, чекав не довго, в 11 прийшла СМС з текстом "Встречайте заказ автолюксом ******** завтра после обеда". Дивно мені стало, що номер декларації відповідав в точності моєму номеру телефона, зайшов в чат, переконав таки, що знову помилка.

Нарешті настав довгоочікуваний день отримання замовлення. Беру, везу додому навіть не розпаковуючи, не надіюся вже, що то мій розмір, але все ж інтуіція підказує, що таки мій. І фронтальний принт через кульок просвічується в правильному напрямку - невже все гаразд?

Так. Розриваю скотч, першою бачу бірку з роміром М, логотип сайту сидить правильно, відчуття задоволення помаленько настає... Але тривало воно лише доти, поки я не підійшов до дзеркала. Ще коли надягав, спина здалася мені на диво пустою )) Дійсно, гладенька червона спинка, а на ній пусто ))). 

Судячи з того, як професійно вибачалася пані Дарія, не я перший, не я останній ))  

7

Коментарі

122.10.09, 14:58

Професіоналізм потребує жертв !!!



    Гість: Sergio N

    222.10.09, 15:01

    дєєєєвооочччкаа в краааасноооом, даааай нам нєєщасниииммм ...

      Гість: Sergio N

      322.10.09, 15:01

      охуеть, яка корисна заметко!

        422.10.09, 15:39

        Ужас. То есть второй раз вам прислали уже не персонализированный реглан?

        Копец, я фигею. Хотя печать и все обслуживание выполняет не портал, а Prostoprint.com, все равно примите и от нас извинения за эти события. Держите в курсе ситуации, будем присматриваться и к другим поставщикам услуг.

          Гість: _Буська_

          523.10.09, 06:35

          володь,а нафіга тобі той реглан?що хизуватись написом .юа чи типу що ти до того маєш якесь відношення?як на мене-було б чим....як на мене тупо витрачені гроші..сорі......

            623.10.09, 10:18Відповідь на 5 від Гість: _Буська_

            краще, щоб напис на речі хоч щось для тебе означав, ніж взагалі якийсь лівий напис і замовлявся в принципі комплект з двох речей м+ж, так що ти тупо не права

              анонім

              723.10.09, 10:51

              некуй бомжаткую одёжку покупать

                Гість: _Буська_

                823.10.09, 18:40Відповідь на 6 від Володюсик

                якби я замовляла то точно не з і.юа а з чимсь оригінальним.таким чого ні в кого немає.

                  924.10.09, 12:25Відповідь на 8 від Гість: _Буська_

                  а ніхто не заважає, замовляй