хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Ностальжи

  • 11.04.23, 23:18
Як же ж українці полюбляють себе катувати!
Дивлюся на Лавру і згадую Крим і схід України. Випливає картина, Путін з невинним дитячим поглядом, з лагідною посмішкою на весь світ: "Нас там нет, они сами выбрали свой выбор присоединится к России, у них гражданская война", ну а вже потім, з подивом: "Никакой войны нет, это освободительная операция, мы освобождаем население Украины от нацыков, я не думал, что Зеленский нацык" і все таке. Ну що ж, мабуть мало вам українці падало бомб на ваше житло, так як нічому не навчило, бо "В українській православній церкві не має приставки ні МП, ні приналежності до РПЦ, ми щирі українці...". Як же зворушливо, аж за "серце хватає"!
- Це ж наші українці! Триндец! Ви що, осліпли? Це ж так по путінськи! А потім дивуємося, чому росіяни не розуміють що вони нас не визволяють, а вбивають. І ми такі розумні, збуруємся і кажемо, що росіяні зазомбовані. А ви, українці, на даному етапі хиба ні? Ви не зазомбовані? Гидко до болі в грудях за українців, біомаса без мізків! Якщо не заборонити російську церкву в Україні, то ми почуємо від прихожан, щирих українців, що Крим належить тим, хто там проживає і росіяни ні в чому не винні, Росія, Білорусія і Україна братні народи! Ну а вже вишенкою на торті буде щирою українською мовою: "Путін прийди!" І картинка на весь світ, як з квітами і хлібом прихожани української православної церкви з жовто синім прапором, під гімн України зустрічають Путіна. А що ж поробиш, українські воїни "душу й тіло ложать" і поки буде звучати гимн, будуть ложити, до останнього воїна, велика їм слава за це! А ми в рідній Лаврі "пануємо в сторонці", а не в самій Лаврі, там панує не в сторонці, а в самому центрі столиці України , в Лаврі панує московський агентурний патріархат і "нас там нет".
Ну що українці, як ото вам панувати не в Україні, а в сторонці? Кожен собі вже сторонку знайшов? Пануйте і надалі в сторонці зомбобіомаса! А в Україні хто панувати буде? Так, це ще те питання!
7

Коментарі

112.04.23, 10:06

    212.04.23, 16:18

    Дякую
    Хочеться добавити, ті хто при владі і підтримує УПЦ МП, наївні і зазомбовані, думають, що втримаються біля корита, а ні, у "нас там нет", є свої люди, яких він поставить до влади, як тільки окупує Київ, бо зрадники йому не потрібні, ті хто зрадив свою країну і її інтереси, той може й зрадити кремлівську агентуру, а воно їм треба оті запроданці?

      322.04.23, 23:43

      Я решила забить на войну, а просто радоваться жизни, пусть даже, идя с нею рука об руку. Человек ко всему привыкает, так зачем рвать себе душу и трепать нервы ?
      У меня достаточно мудрости принять то, что я не могу изменить, о чем меня никто не спросит.
      Януковича я не выбирала и не свергала, а все прочее - следствие.

        422.04.23, 23:45

        +?+ Знаю, ты со мной в корне не согласна, но что с того, это твое полное право.

          523.04.23, 00:43Відповідь на 4 від Vivyenn

          +?+ Знаю, ты со мной в корне не согласна, но что с того, это твое полное право.Все очень далеко зашло и тут уже даже не стоит вопрос согласна я с тобой или нет, ты просто не можешь видеть то, что вижу я, как оказалось, люди не муравьи, их жалко...

            626.04.23, 07:36

            Нажаль, чим ближче до кордонів *рашки* - тим більше зомбоване населення України советоотрутою.
            Там ловить сигнал і рашистські канали показують .Населення підпадає негативному впливу...
            Нажаль, знаю це по своїх далеких родичах,які не захотіли переїхати на час війни

              726.04.23, 13:19Відповідь на 6 від Голубка

              Нажаль, чим ближче до кордонів *рашки* - тим більше зомбоване населення України советоотрутою.
              Там ловить сигнал і рашистські канали показують .Населення підпадає негативному впливу...
              Нажаль, знаю це по своїх далеких родичах,які не захотіли переїхати на час війни
              І це так болить