Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Пристрасті по фіналу нац відбору на Євробачення-2024

Не думав, що фінальний відбір на Євробачення-2024 буде цікавим, та й взагалі здавалось, що інтерес до цього пісенного конкурсу почав згасати (можливо тому що старію; а можливо тому, що не можу проголосувати, адже принципово не хочу користуватись "Дією"; чи через те, що майже не слідкую за вітчизняним музичним шоу-бізнесом), але за інерцією подивився. Цього разу відбір зробили незвичним: учасники співали в один день, а фінал національного відбору проводили пізніше, без виступів, проте у прямому ефірі. І цей захід був би понурим, особливо враховуючи, що більшість пісень мені не сподобались, однак все змінило голосування — збій в Дії затримав голосування. Про підрахунок голосів взагалі не могло бути й мови. Як жартували в чаті трансляції: "Дія не діє". Не витримала натиску бажаючих проголосувати. А так нахвалювали. Один із співведучих, Василь Байдак (комік і стендапер з команди "Воробушек" з "Ліги сміху") пожартував, що ностальгує за голосуваннями через SMS:) Тим паче, йому доводилось тягнути час і вести шоу. І саме завдяки цьому були додаткові розмови з учасниками відбору та жюрі. До речі, про жюрі — на шоу був Данилко. Причому тепер розмовляв українською (у минулорічних відборах він розмовляв російською). А з Притулою було б ще веселіше. Втім, пояснили, чому не було двох півфіналів, як раніше робили на СТБ.

Щодо пісень — слухав вибірково. Але й те, що почув, ну таке... Сподобалась хіба що пісня Альони Альони і Jerry Heil про Терезу і Марію. Хоча, як жартував запоребриківський гуморист Гальцев: "пісня написана у невластивій манері". Про інших склалося враження (причому, воно було й раніше), що на конкурс готують такі треки, які в разі перемоги на відборі, не шкода віддати в безкоштовне користування Європейській радіомовній спілці (здається, вони є організаторами "Євробачення"). Та й виконавці хоч і відомі, але, здебільшого, новачки. Багато взагалі невідомих імен. Окремо варто написати про спів: фальшивили, аж жах.

Після довгого "розтягування" шоу голосування в суботу так і не розпочали, тому вчора була ще одна трансляція — але в скромнішій атмосфері.

Подивився (ледве не проґавив) фінальний фінал відбору. Переможець (чи точніше, переможці) неочікуваний. Чомусь вважав, що віддадуть перевагу новачкам, але перемогли мої фаворити і справді відомі імена музичної сцени — Alyona Alyona & Jerry Heil. Так що захочеться слідкувати і за міжнародним конкурсом.

Ох, багато написав, сам того не очікуючи. 
2

Останні статті

Коментарі

17.02.24, 23:09

Я вгадав суддівську трійку пісень і пісню, яку судді поставили на перше місце (тут моя думка збіглася з їхньою). Група Циферблат мені була відома, як і багато хто з інших учасників (SKYLERR, INGRET, YAKTAK...).

До того, що народні маси оберуть саме цю пісню, був готовий. Компроміс: відносна хітовість + актуальність. У групи Циферблат — складніший мотив (не настільки хітовий), а сильній пісні Меловіна бракувало актуальності (вона чудово підходить для мирного часу).

"Посміхнула" висока оцінка народними масами YAKTAK і NAHABA (друга була цікавіша, хоч і дуже сира).

    27.02.24, 23:13

    А взагалі порівняно з війною ЄБ — це таке собі... Тимчасова подія, на яку можна відволіктися, щоб не поїхав дах.

    Сьогодні спілкувався з кількома людьми, які живуть неподалік від того будинку, що горів сьогодні. Один із них — у сусідньому... Це важливіше в моєму житті, аніж якийсь пісенний конкурс.

      37.02.24, 23:43

      Також для мене важливо, що дірка від циркону утворилася в місці, де я частенько проїжджаю на роботу.

        48.02.24, 10:38Відповідь на 1 від Nech sa paci

        До того, що народні маси оберуть саме цю пісню, був готовий. Компроміс: відносна хітовість + актуальність. У групи Циферблат — складніший мотив (не настільки хітовий), а сильній пісні Меловіна бракувало актуальності (вона чудово підходить для мирного часу).
        Я взагалі не висував жодних здогадок. Вважав, що виберуть YAGODY або Циферблат. Чомусь найменші ставки робив на відомих учасників.
        Група Циферблат мені була відома, як і багато хто з інших учасників (SKYLERR, INGRET, YAKTAK...)Їх можна назвати дебютантами. А ось Alyona Alyona, Jerry Heil, Melovin — зірки першої величини.

          58.02.24, 10:45Відповідь на 2 від Nech sa paci

          Сьогодні спілкувався з кількома людьми, які живуть неподалік від того будинку, що горів сьогодні. Один із них — у сусідньому... Це важливіше в моєму житті, аніж якийсь пісенний конкурс.Будинок, в який потрапили уламки, неподалік від дому, ще проживають мамині знайомі.