Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Відпочинок від інтернету

Думаєте: куди це я пропав? Майже п'ять днів не було інтернету. З вини провайдера такої перерви ще не було. Та й взагалі провайдер непоганий. За 6 років тільки декілька раз були серйозні несправності. Але довше дня-двох інтернет не пропадав. Вважав свого провайдера найдійним. Але після цього випадку засумнівався.

На цей раз полетів IPшник. Типу, в мережі вже є система з таким IP. Раніше це вже було, однак проблему вирішили швидко — приїхав майстер, подивився комп'ютер, потім поколупався у щитовій, дав нові налаштування. А на цей раз вони щось довго тупили. Спочатку сказали, мол, заявку прийняли. Потім відповіли, що це хтось сторонній піключився. Як? У щитову полізли?! Але я настояв на скарзі і все ж запитали код помилки. Та потім довелося чекати три дні. І, саме головне, не казали в чому причина і не сказали скільки чекати усунення несправності. Знайомий комп'ютерник відповів, що це провайдер щось "нахімічив" або шукають вільні IP-адреса для підключення.

Поки не було інтернету, пошукав відгуки через мобільний інтернет (хоча він дуже дорогий!). І прозрів! Про провайдера написано стільки «лагідних» слів. Виявляється мені повезло, що раніше не було серйозних проблем. На одному сайті 14 відгуків "ЗА" і 42 "ПРОТИ". Замислився: і справді, інтернет не дуже швидкий, на поламки і несправності реагують повільно і неохоче. Тепер от думаю: чи варто підшуковувати нового провайдера? У нас у Боярці конкуренція ого-го! Є з чого вибрати.

Врешті видали нові налаштування. Але думаю що це ненормально, по деківлька разів змінювати IP-адресу.

P.S.: Провайдер Maximum.net.

P.P.S.: Поки був офф-лайн думав, що настрочили купу каментів. Так і вийшло.
До речі, тут розумник писав про власний бізнес. Так от, наприклад мені інтернет для роботи не потрібний. Але якби був, скажімо, інтернет-магазин, що тоді? Уявіть: інтернет-магазин, люди зробили замовлення — а інтернету нема. Який тут бізнес, якщо в країні все фігово працює?
1

Останні статті

Коментарі

Гість: Хуббыч

111.12.16, 14:58

Даж не надейся ПРОВАЙДЕР тебе деньги и моральни збытки не вернет

    211.12.16, 15:03Відповідь на 1 від Гість: Хуббыч

    Даж не надейся ПРОВАЙДЕР тебе деньги и моральни збытки не вернетТак никто и не надеется. Но обосрать можно. Понаписывать плохие отзывы, посрывать рекламу.

      311.12.16, 15:07

      Если у вас был бы интернет-магазин, то стоило бы внимательнее отнестись к выбору провайдера, а не подключаться к первому попавшемуся.

        Гість: Хуббыч

        411.12.16, 15:11Відповідь на 2 від Makcімаліст

        Даж не надейся ПРОВАЙДЕР тебе деньги и моральни збытки не вернетТак никто и не надеется. Но обосрать можно. Понаписывать плохие отзывы, посрывать рекламу.А смысл бодатся с ветряной мельницой? Не корми этого провайдера он сам здохнет за халтуру

          511.12.16, 15:19Відповідь на 4 від Гість: Хуббыч

          Даж не надейся ПРОВАЙДЕР тебе деньги и моральни збытки не вернетТак никто и не надеется. Но обосрать можно. Понаписывать плохие отзывы, посрывать рекламу.А смысл бодатся с ветряной мельницой? Не корми этого провайдера он сам здохнет за халтуруНу да, 4,5 дня за несколько лет это некритично.

          И не факт, что другие лучше.

            611.12.16, 15:20Відповідь на 3 від Taly

            Если у вас был бы интернет-магазин, то стоило бы внимательнее отнестись к выбору провайдера, а не подключаться к первому попавшемуся.Ну да, Поискал быв подороже. А так, провайдер самый большой в районе. Не факт, что мелкие сошки лучше будут.

              Гість: Хуббыч

              711.12.16, 15:24Відповідь на 5 від Makcімаліст

              Даж не надейся ПРОВАЙДЕР тебе деньги и моральни збытки не вернетТак никто и не надеется. Но обосрать можно. Понаписывать плохие отзывы, посрывать рекламу.А смысл бодатся с ветряной мельницой? Не корми этого провайдера он сам здохнет за халтуруНу да, 4,5 дня за несколько лет это некритично.

              И не факт, что другие лучше.
              За погодой и ураганами надо следить , а лучше иметь резерв как у меня флешка 3G мтс конект в любой ноут и ты уже нете

                811.12.16, 15:26Відповідь на 7 від Гість: Хуббыч

                За погодой и ураганами надо следитьЭто до этого был провайдер, при грозе сгорел комп. Пришлось половину запчастей покупать.

                  Гість: Хуббыч

                  911.12.16, 15:33Відповідь на 8 від Makcімаліст

                  За погодой и ураганами надо следитьЭто до этого был провайдер, при грозе сгорел комп. Пришлось половину запчастей покупать.У провайдеров тож много чего горит во время грозы 25 лет проработал в связи и много чего видел как лупит молния по башням в 250м высотой

                    Гість: Toph

                    1011.12.16, 17:31

                    В мене Максимум

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна