хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

ПАП + ЗЕ - дружба навеки?

  • 03.10.22, 22:59
Я надеюсь что многие читали мою заметку которая сейчас висит в "топе". И сегодняшние слова экс-директора ЦРУ Петреуса про ответ США на возможный ядерный удар РФ по Украине тоже. Сравните. Может тогда до моих недоброжелателей дойдет, что я от фонаря информацию не беру, она реальна и абсолютно достоверна. Теперь информация Пентагона.

По "горячей линии" Обьединенного Комитета Штабов США и Генштаба РФ Байдену пришло послание от Путина. В нем последний утверждает, что не собирается применять ядерное оружие по территории Украины вплоть "до переноса театра военных действий на территорию РФ". Там уточнение - территорией РФ путин считает только Крым. Ответ США: "Крым - территория Украины и он будет освобожден военным путем". Выводы обитателям блогов предлагаю делать самим. Я считаю, что хуйло уберут еще до стадии Крыма, но это мое субьективное мнение.

Ну и минутка забавной порохоботии. За достоверность информации готов отвечать в суде.

ПАП через лоббистскую фирму купил приглашение на сьезд консерваторов Великобритании. Цена вопроса - 1,34 миллиона долларов. Это мегакрупная сумма для подобного лоббирования. Для сравнения - за приглашение на инаугурацию Байдена ПАП предлагал 1,5 миллиона. Цена за "поручкаться хоть с кем-то" выросла. Но это таке, смак в том, что, по требованию принимающей стороны ПАП был обязан перед визитом подтвердить поддержку курса Президента Зеленского, что он публично и сделал использовав для этого тему с НАТО. Внимание, порохоботы, вопрос - как вы там обзываете тех, кто поддерживает Зе? И готовы ли вы так обозвать Сивочолого?
6

Коментарі

14.10.22, 03:56

ти так лижеш сраку зе як й лукашенко путлеру.
Цей маразм вже нагадує:
а я вам шейчас пакажу аткуда ани нападать хацели из сєкретнай карте - вот даказатильства

    24.10.22, 04:01Відповідь на 1 від Лъйошкин_Кот

    Не, я презираю одинаково и Зе, и Петю, последнего уже, наверное, больше. А с вас просто ржу - ведь по факту вы сейчас вылизывая Пете очко вылизываете его Зе. Как для меня, так это очень забавно.

      34.10.22, 04:09Відповідь на 2 від АскольдЪ

      я просто даю відповідь на відверті маразматичні закиди у стилі пропагандонів кацапії. Й я чудово знаю чому ти до ПАПа "домахався" - зе політичний труп з усією шоблою, а от "аналога" у вигляді абдристовича чи притули кацапи вже не встані просунути.


      знаєш, у час коли гинуть люди, й з'являться політичні підараси, якв готуються до "виборів" й сруть нісенітницями для того, щоб потім цю ахінею видавати лошарам-наріду за правду.


      Тому я не за ПАПа масу тягну, я просто даю відсіч тобі проплаченому брехливому підарасу, бо це може принести знову шкоду Україні.

        44.10.22, 05:41Відповідь на 3 від Лъйошкин_Кот

        А где тут забросы??? По всем раскладам труп то ПАП, Зе то при любых раскладах на сегоднявыходит во второй тур с первого места и выигрывает выборы. У ПАПа ни одного шанса. Даже в паре с Притулой.
        Что ты тупой упоротый клоун я давно понял, но уже даже нудно потешаться с таоей степени идиотизма. По твоему выходит что и Байден, и Джонсон - все ватные пидарасы. И не даешь ты отпор, упоротый - тывсего лишь впад в маразм со своим обосраным кумиром на пару и делаешь вместе с ним все, чтобы раскалывать страну. И место вам на помойке, воин сраный. А когда вывлетите выборы - а влетите по любому в одну калитку, я поиздеваюсь над сектой всласть.

          54.10.22, 06:52

          Поки що, на можливих майбутніх виборах, ми з Котом очевидно будемо голосувати за П. Не за боксера, не за разумкова , не за чергового шоумена- у нас їх вже ціла циркова труппа
          Хоч би П. нічого не світило за вашими словами- тоді чому ви це постійно повторюєте? В парламенті П. буде точно, без всяких 1,5 міліона лобістській фірмі
          У вас же 75 % електората- поле практично необмежене для нової політичної сили.

            64.10.22, 07:31

            Вчорашня заява Петреуса абсолютно загубилася в інформаційному полі на тлі твіта Ілона Маска
            Колишні можуть говорити що завгодно, тим більше звільнені з скандалом

              74.10.22, 08:10

              Петя з Зелею не воюють наче. Зате їх вірний електорат не заспокоюється. Нехай зустрічається, аби нам з цього щось було))

                84.10.22, 09:29

                Я считаю, что хуйло уберут еще до стадии Крыма...Теж так вважаю. І з цим орда впорається своїми силами. А під час їхнього заколоту і безладу саме і треба заходити з військом у Крим.

                ПОП і його секта дуже нагадує мініатюру на ВВХ зі своєю ордою. В них навіть однакові за стилем передвиборчі бігборди були під час останніх виборів. Один лає, дияволізує, навіть воює з НАТО і одночасно ручкається і веде тісні партнерські відносини з деякими лідерами країн НАТО - і нічого. От так і ПОПу нічого боятися від власної секти. Тим більше, він ще на початку війни робив заяву, яку можна витлумачити, як тайм-аут політичного гівна на час війни. Тоді як, секті дав, очевидно, протилежну команду. Модель: "нас там нєт, а то просто шахтьори-тракторісти...

                  94.10.22, 09:38Відповідь на 5 від NoTaRь

                  У вас же 75 % електората- поле практично необмежене для нової політичної сили.Якщо Ви бачите, я його не чіпаю, але коли є можливість над сектою "поржати", то такої можливості не втрачаю. Це може й недостойне, але їх тупа агресія до власного народу який не бажає визнавати їх кумира мене дістає. Що ПАП буде в Раді зі своєю силою - без сумніву, 16 своїх будуть стовідсотково. Але вплив їх буде дедалі скорочуватися як іу випадку з ЮВТ. "Иные юноши поют иные песни", их время почти ушло. Як на мене не на жаль - на щастя.

                    104.10.22, 09:40Відповідь на 7 від Поговорим

                    Петя з Зелею не воюють наче. Зате їх вірний електорат не заспокоюється. Нехай зустрічається, аби нам з цього щось було))Я теж не проти. Але бачиш що робиться - я й написав, що ПАП підтримує Зе, а мене підарасом обізвали.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна