хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чубився дурень з нездарою.

  • 18.09.22, 15:28
Ну що, панове, мабуть піду я далі відпочивати від блогової писанини. Народ у масі я побачив і, чесно кажучи, дуже радий що нічого не змінилося у нашому болоті.

Спочатку мені було дивно - начебто люди в "Часописах перемоги" та "Картинках про війну" повинні про цю війну
й писати, але ж ні - більша частина перепостів це прокльони Бубочці та осанни Сивочолому. Про війну майже нічого. Ну таке - їх справа "звонить лишь друг другу обсуждая - насколько прекрасен их круг". Нам своє робити. А робити зараз своє, тобто готувати заміну діючим політикам, зараз легко як ніколи.

З одного боку є влада. Влада бездарна в сенсі виконавчої майстерності, влада непрофесійна, влада без кадрового резерву, влада максимально зашкварена у олії майже щотижневих "проебов" та корупційних скандалів, влада саботажників які роблять усе можливе щоби зберегти систему у якій "своїм - усе, ворогам - закон".

З другого боку по окопах засіла так звана опозиція з масою добровільних та проплачених ЛОМів, з медіаімперією у який на кожному теле та радіоканалі цілодобово йдуть "скандали, інтриги, розслідування" "злочинів" зеленої влади, з телевізійними та печатними художніми оповіданнями про жертовного Петра Олексійовича. І начебто людоньки ну прямо з шароварів та спідньої білизни вискакують щоби розкрити народу правду-матінку, але вийдуть на "Плюси" Подоляк з Арестовічем и все - народ славить Зе і шле прокльони баризі. Що не так? НарІд паганий? Та ні - той самий що голосував за Петра. Вся справа в тому, що "иные юноши поют иные песни", а ключ до сердець цих юнаків це привабливе шоу яке легко "продати" електорату Не дуже важливо - що та як ти зробив, важливо - як подав! І у цьому мистецтві "зелені"неперевершені - роки у шоу-бізі свою справу роблять. Я розумію що в "опозиційному" середовищі Грибоєдов не цінується, але він саме про них писав, "Всегда готовые к журьбе, поют все песнь одну и ту же.ю, не замечая о себе - что старее, то хуже".

А найбільш страшне для "опозиції" те, що її голос вже майже ніхто не чує - для переважної більшості українців її викриваюче белькотіння не більше ніж "білий шум" - раніше трохи дратувало, але згодом усі звикли і не звертають на нього ніякої уваги. До того ж працює ефект "протидії комсе" коли у відповідь на наклепи, безпідставні звинувачення і прямі образи по відношенню до тих, хто не згоден з "генеральною лінією партії" з боку "упоротих" комсомольців від "опозиції", від умовної "секти" відколюються мислячі люди. Вони ніколи не проголосують за Зе, але й за Петра вже теж ніколи.

І поле майбутньої битви за владу в Україні зараз має дивний вигляд: З одного боку розслаблена при відсутності реального супротивника корумпована та безнадійно непрофесійна влада, а з другого немічна, без креативу, без електоральних резервів та привабливої ідеології, так звана опозиція. Хто виграє при такому розкладі - очевидно, але розклад змінюється. Владі навіть після перемоги згадають і про завалений тілами наших воїнів "проебаний" південь, і підготовку до війни, і про суддів що відпускають зрадників та колаборантів на волю - багато що. І в майбутній битві за прихильність народу виграє або чинна влада - чого би мені аж ніяк не хотілося, або третя сила. І якою вона буде після перемоги над бидлостаном на цьому полі бою, поки що не зрозуміло. Але в тому, що глобальний опозиційний вакуум, який утворився після "сектування" старої опозиції, буде заповнений, я не сумніваюся ані на мить. Святе місце порожнім не буває, тим більше освячене Святим Семом який втомився воювати з українськими старими і новими саботажниками Все буде Україна, і дай Боже та Святий Сем, вже без остогидлої старої та перехідної влади. Амінь.
8

Коментарі

118.09.22, 19:13

про злочини ЗЕвлади, я би згадував без лапок. а стосовно майбутньої української влади - я особисто обиратиму відомого військовика, за яким нема зашкварів.

    218.09.22, 19:35Відповідь на 1 від BlackPR

    про злочини ЗЕвлади, я би згадував без лапок. а стосовно майбутньої української влади - я особисто обиратиму відомого військовика, за яким нема зашкварів.не роби собі ідола. Або сходи в армію й відчуй. Тому на наступні вибори - краще без жодних "ура в сраці" чи популізму. А холодна твереза думка.

      318.09.22, 19:38Відповідь на 2 від Лъйошкин_Кот

      Ну що, панове, мабуть піду я далі відпочивати від блогової писанини

        418.09.22, 20:00Відповідь на 3 від Лъйошкин_Кот

        Ну що, панове, мабуть піду я далі відпочивати від блогової писанини Я кожен раз прихожу сюди на аскольдове "прощай"

          518.09.22, 20:21Відповідь на 1 від BlackPR

          про злочини ЗЕвлади, я би згадував без лапок. а стосовно майбутньої української влади - я особисто обиратиму відомого військовика, за яким нема зашкварів.Якщо про Залужного, то він піде або з Зе, або з новою опозицією. Заскріньте. І загалом ніхто окрім Забродського на вибори не піде, тай останній у команді Порошенка. Так що виходить "проьивсіх".

            618.09.22, 20:22Відповідь на 3 від Лъйошкин_Кот

            Ну що, панове, мабуть піду я далі відпочивати від блогової писанини Рідій, більше твого Петю не чіпатиму.

              718.09.22, 20:23Відповідь на 4 від NoTaRь

              Ну що, панове, мабуть піду я далі відпочивати від блогової писанини Я кожен раз прихожу сюди на аскольдове "прощай"Про "поощай" не казав ні разу, а у відпустку збігав не раз.

                818.09.22, 21:46Відповідь на 6 від АскольдЪ

                Ну що, панове, мабуть піду я далі відпочивати від блогової писанини Рідій, більше твого Петю не чіпатиму.А для чого
                Він мільярдер, а ми політики

                  918.09.22, 22:03Відповідь на 4 від NoTaRь

                  Ща мене порохоботи заклюють - але згадалось Петіне безкінечне цитування - прощай немытая россия. І не відстали нажаль кацапи((так і Сіроня не вміє прощатись

                    1018.09.22, 22:07Відповідь на 9 від Поговорим

                    Ща мене порохоботи заклюють - але згадалось Петіне безкінечне цитування - прощай немытая россия. І не відстали нажаль кацапи((так і Сіроня не вміє прощатисьТак ми єдина цільова авдиторія , походу
                    Ще було у нього трошки фейсбуку і жж

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна