Щука фарширована «Святкова»
- 16.05.14, 19:28

Очистити щуку від
луски, відрізати голову, видалити очі і зябра. Зняти шкіру «панчохою»,
підрізаючи плавники зсередини. Відокремити м'якоть від кісток. Пропустити через
м'ясорубку м'ясо щуки і хліб, вимочений в молоці. Лук накришити, одну моркву
натерти на крупній тертці, печериці порізати на дрібні кубики. Цибулю, моркву і
шампіньйони обсмажити на олії до напівготовності, остудити і змішати з рибним
фаршем. Все ретельно перемішати, посолити і поперчити. За бажанням можна додати
спеції для риби і подрібнену зелень. Яйце порізати на великі шматочки і додати
до рибної суміші. Цією сумішшю начинити шкуру щуки і зашити. З кісток риби
приготувати бульйон. На дно сотейника налити рослинне масло і викласти шаром
моркву і буряк, порізані кружальцями. Зверху викласти рибу з головою, додати
бульйон і тушкувати 20 хвилин на невеликому вогні. Після приготування рибу
викласти в блюдо на овочі і прикрасити майонезом, часточками лимона, маслинами
і зеленню петрушки.
Коментарі
Вы не Я
116.05.14, 19:47
Гість: kolya7776
216.05.14, 20:18
YYM
316.05.14, 20:28
а лук і цибуля це різні овочі?
(перечитуйте перед тим як видати в друк)