хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Taras2415

попередня
наступна

Подаруємо разом радість для собаки

Знайшли величезну добру, розумну собаку просто в кюветі. Люди бачили її та не звертали увагу не повірите, протягом 4-х тижнів. Собаку, судячи з огляду лікарів отримав сильні травми не від удару машини, а УВАГА, його добре били арматурою, всього, скільки було сили. А потім викинули в кювет Висновки медиків. Мабудь лиходії думали, що його вбили. На щастя, помилились.

http://photo.i.ua/user/655618/490136/

Голова Гостомельського притулку, Ася Вільгемівна їхала за кормами в село, та чудом помітили в кюветі собаку. За 4 тижні собака весь висох. Робили всілякі рентгени, МРТ, та інші аналізи, щоб врятувати собаку. Зробили декілька операцій. Зі слів українських та зарубіжних медиків його стан вкрай важкий, частина органів за цей період часу в кюветі, без їжі, від зневоднення відмовились працювати. Та він хоче жти, та вірить,  що йому допоможуть. Та й ми звичайні люди, віримо, що ми зможемо йому допомогти. 2 тижні собака лежав в стаціонарі на Малишка, м..Чернігівська в зооакадемії. 25 тис грн пішло на його реанімацію, результати трошки є. Та потрібно трошки більше, зібрати на коляску для цього мужнього радісного собаки. Та, коляска, яка в нас є в Гостомельському притулку, йому не підходить по розмірах. Нова коляска коштує прибл 250-300 євро, в залежності від комплектації.

Собака грається, жвавий, рухливий, повзає на передніх лапках.. а щоб не було собаці зовсім скучно підселили до нього маленьких цуценят. Йому веселіше, але на душі волонтерам справді, важко.

Оптимізм цього собаки дає надію і кожному з нас, хто хоче та може йому допомогти.

Також для швидшої реабілітації та одужання потрібний масажист – ветеринар, так як у нього проблеми з сечовипусканням. Портібно проводити деякий час з ним.

Спинний мозок цілий, з хребтом є  тимчасові проблеми.

Хто може допомогти, прошу допомогти, хто може провідати, прошу провідати собаку в Гостомельському притулку.

http://animalprotect.org/  Серпінська Ася Вільгельмівна 097 564 5907, 063 582 2240

Ми віримо та собака вірить, що йому допоможуть.

Бережи нас Господь та всю Україну!

 

5

Коментарі

111.04.17, 09:41

Може я дурна-жорстока-безсердечна, але гуманніше було її приспати? 25 000!!!!! грн. пішло і ще піде. Може на ці кошти доцільніше стерилізувати 2 500 котів?

    211.04.17, 09:42

    Коляска коштує 300 євро. І що потім?

      311.04.17, 10:10Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

      Те, що ви самі про себе описуєте, це ваше особисте уявлення, та це рішення особисте Ваше. Ви вже себе чітко описали.

      Якщо ви йдете до лікаря з хворою ногою, то ви кажите лікарю, скоріше ампутуйте будь-ласка мені ногу, бо вона хвора?
      Мудрий лікар, спочатку всіма доступними можливостями спочатку спробує врятувати ногу, і в більшость випадків ногу врятують, та вона функціонує дальше.

      В кого є маленькі діти, то є й маленькі проблеми, дорослі діти - дорослі проблеми, і фінансові також. Фананси як йшли, та й б уду йти.

      Собака справді хоче жити, та вірить, що йому допоможуть.

      Вам колись доводилось в житті робити те, що робимо ми?

      Якщо можете допомогти добрими та потрібними справами, то допоможіть, якщо ні, то не намайтесь заважати робити добрі справи іншим.

        411.04.17, 10:15Відповідь на 2 від muxa-xa-xa

        Є в Гостомельському притулку собака, яка була колясочником, пересувалась по території притулку на візку, після величезних травм. Думали, що вона все життя буде на візку. Через приблизно 9 місяців, вона стала нормально ходити. Візок їй не потрібний, вона чудово себе почуває в притулку. І що потім? Візок зробив свою добру справу.
        Той візок, який зараз є в притулку не підходить для нашої собаки. Порібний інший.
        Бажаю вам хорошого дня!

          511.04.17, 11:37Відповідь на 3 від Taras2415

          Вам колись доводилось в житті робити те, що робимо ми?
          Якщо можете допомогти добрими та потрібними справами, то допоможіть, якщо ні, то не намайтесь заважати робити добрі справи іншим.
          Я не намагаюсь заважати, а висловлюю свою думку. Колись я тут писала замітки від морди свого собаки. Це одна з них http://blog.i.ua/user/6314888/1762453/

            Гість: subzero000

            616.09.17, 20:17

            На этом сайте http://www.zootovar-spb.ru можно купить сухой корм для собак, консервы, игрушки, витамины и многое другое.