Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

звернення на канал Интер «Стосується кожного»

  • 18.07.17, 12:57
За підтримки влади та  діючогоПрезидента Украіни , співробітники СБУ зробили з нашоі родини " вязнів Украінськоі Тюрьми Гуантанамо".
На протязі багатьох   років співробітники СБУ безпідставно та в порушення наших прав,цілодобово шпигують та слідкують за родиною. Для реалізаціі своіх протиправних дій та шпигунства,співробітники СБУ використовують світові новітні технології
Не є секретом,що в світі існує препарат,за допомогою якого речі та люди можуть бути "невидимі". Використовуючи цей препарат,можна стати на деякий час "невидимим" і без перешкод проходити крізь стіни ,заходити в приміщення, а також входити в тіло людини ,при цьому завдавати великого болю та страждань людині. Доступ до цього препарату обмежений і ним користуються тільки світові спецслужби та організаціі.
Вони систематично трують нас ядами та невідомими препаратами ,скорочуючи нам наші життя та завдають шкоди здоров'ю.
Моє дівоче призвіще –Деревинська,і я являюсь  польською дворянкою за походженням. Це може бути причиною репресіі з боку влади,СБУ .Чи може якась інша причина.. декілька разів мене обкрадали, це могли скоіти працівники СБУ і  вкрадено дуже коштовні речі.
СБУ зробило з нашого помешкання "Украінську Тюрьму Гуантанамо",а з нас вязнів,які виконують то,що вони забажають. СБУ цілодобово знущаються над нами, постійно перебуваючи в наших тілах. Своіми діями працівники СБУ -повільно вбивають нас.
В захист прав,10.02.2017 року,я зверталася з письмовою зявою№22/005944-26П до Президента Украіни ,Порошенко П.О та від 03.07.2017 року до Генеральноі Прокуратури Украіни в електронному зверненні (www.gp.gov.ua/ua/treatment.html) та неодноразово зверталась до Голови Безпеки Служби ,як в електронному зверненні від 05.07.2017 року([email protected])так и письмово.  На наші звернення та прохання,надати спокій нашій родині та поновити порушені права-не реагують належним чином. СБУ зробило з нашого помешкання "Украінську Тюрьму Гуантанамо",а з нас вязнів,які виконують то,що вони забажають. СБУ цілодобово знущаються над нами, постійно перебуваючи в наших тілах. Своіми діями працівники СБУ -повільно вбивають нас. Доказом того,що співробітники СБУ постійно знаходяться(перебувають) в моєму тілі - є моі фотографіі в закордонному паспорті та паспорті громадянина Украіни 45748. Порівнявши фото -ви зможете переконатися, що вони значно відрізняються. Відмінності між ними легко встановити, зробивши відповідну експертизу.Як видно з фото, в моєму тілі можливо заходяться інші особи,з іншими обличчями не схожими на мене. Я вважаю, що притиправні діі Служби Безпеки Украіни є найгіршим порушенням права людини,яке може бути у світі, коли інша людина ,будучи "невидимою", постійно перебуває,знаходиться в тілі іншоі людини , це порушує нашу людську гідність.
Я хочу ,щоб ця інформація була розголошена,оскільки діі СБУ-протиправні та незаконні.
Окрім того ,я та моя родина не заперечує щодо оприлюднення ціеі информаціі,оскільки тільки завдями СМІ можна зупинити протиправні діі,які чинить держава по відношенню до своіх громадян.
Прошу застосувати норми   журналістського розслідування та інші можливості   на спрямування зусиль зметою оприлюднення та публічного покарання сил, які спричинили а причиняють мені та моім рідним шкоду, оприлюднення фактів знущання з нас, як громадян України, та прошу проінформувати мене  щодо здійснених заходів для поновлення  людської гідності ,прав людини і громадянина.
Якщо вас зацікавила моя історія і ви дійсно незалежний канал,проект і не боітесь  тиску з боку СБУ та влади,президента Украіни,я чекаю на вашу відповідь.
 З повагою,Наталія!
1

Коментарі