хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Обращение к папе Римскому Франциску!!

  • 07.09.17, 16:13
Ваша Святосте   папа Франциску!!!
Я в захваті від  девізу,який ви обрали для свого герба  «Miserando atque eligendo»що в перекладі «Милосердно дивлячись і обираючи».
 
В Біблії зазначено, що "Люби ближнього твого, як самого себе" (Лев.19: 18).
Оскільки ,я щиро вірю в бога,я вирішила звернутись з проханням до Вас.
Моє ім'я Наталія, я народилася і живу на Україні.
Я являюсь  польською  дворянкою за походженням і  по батьку маю призвіще -Деревинська.
Я свято вірю у вашу велич і впевнена,що ваше благословення священно!
Я  знаходжусь у відчаю,бо не знаю у кого шукати захисту та правди.
А тому,я звертаюсь до Вас, бо знаю,що моя сповідь не залишиться поза увагою.

 Хочу повідомити  Вам,що за підтримки Президента Украіни , співробітники  Служби Безпеки Украіни зробили з нашоі родини " вязнів Украінськоі Тюрьми Гуантанамо".
На протязі багатьох десятків років співробітники  Служби Безпеки Украіни (СБУ) безпідставно та в порушення наших прав,цілодобово шпигують та слідкують за родиною. Для реалізаціі своіх протиправних дій та шпигунства,співробітники Служби Безпеки Украіни( СБУ) використовують світові новітні технології
Не є секретом,що в світі існує препарат,за допомогою якого люди  та речі  можуть бути "невидимі". Використовуючи цей препарат,можна стати на деякий час "невидимим" і без перешкод проходити крізь стіни ,заходити в приміщення, а також входити в тіло людини ,при цьому завдавати великого болю та страждань людині. Доступ до цього препарату обмежений і ним користуються тільки світові спецслужби та організаціі.
 Застосовуючи новітні світові технологіі, працівники Служби Безпеки Украіни(СБУ)  систематично трують  мене та членів родини ядами та невідомими препаратами ,скорочуючи нам наші життя та завдають шкоди нашому  здоров'ю .Іх метою є   повне  знищення  нашоі родини шляхом позбавлення життя членів родини чи заподіяння  нам тяжких тілесних ушкоджень при цьому створення нам тяжких життєвих умов, шляхом  систематичного морального та фізичного знущання  над нами.
 СБУ зробило з нашого помешкання "Украінську Тюрьму Гуантанамо",а з нас вязнів,які виконують то,що вони забажають. СБУ цілодобово знущаються над нами, постійно перебуваючи в наших тілах. Своіми діями працівники СБУ - повільно вбивають нас. Доказів того,що співробітники СБУ постійно знаходяться(перебувають) в  наших тілах - є багато,це  наші  фотокартки та інші докази.
Президент Украіни ,Порошенко П.О  інформований щодо протиправних дій Служби Безпеки Украіни.  Але він нічого не робить,щоб захистити наші права,оскільки владі Украіни вигідно  позбавитись  від нас.  Я собі не можете уявити що Президент Украіни, Порошенко П.О це    жорстока  та безжалісна  людина та тиран.
Згідно діючого законодавства Украіни Президент веде контроль за діяльністю СБУ .А тому він не перешкоджає протиправним діям працівників СБУ щодо нашоі родини.
 Я вважаю, що притиправні діі Служби Безпеки Украіни є найгіршим порушенням права людини,яке може бути у світі, коли інша людина ,будучи "невидимою" майже постійно  ,знаходиться в тілі іншоі людини , це порушує нашу людську гідність.
Я хочу ,щоб ця інформація була розголошена,оскільки діі СБУ-протиправні та незаконні.
Окрім того ,я та моя родина не заперечує щодо оприлюднення ціеі информаціі,оскільки тільки завдями ЗМІ та зверненням в різні інстанціі  можна зупинити протиправні діі,  ГЕНОЦИД над родиною,які чинить держава по відношенню до своіх громадян.
 
 Поведінка  співробітників СБУ більше схожа на поведінку злочинного  угрупування,метою якого є позбавлення життя та знищення нашоі родини,тобто ГЕНОЦИД над родиною.
СБУ зробило з нашого помешкання "Украінську Тюрьму Гуантанамо",а з нас вязнів,які виконують то,що вони забажають. СБУ цілодобово знущаються над нами, постійно перебуваючи в наших тілах. Своіми діями працівники СБУ -повільно вбивають нас.
Ви були вихованцем українського священика і, на мою думку Ви багато  знаете   щодо  Украіни.
Я дуже вірю в Вас, в вашу силу і велич!
Я,та моя родина морально подавлені та   знесилені  діями Служби Безпеки Украіни.
СБУ зробило з нашого життя ад! Ім це вигідно,оскільки  ми за походженням   являємось польськими дворянами , а тому вони хочуть  позбавитись  від нас!
По захисту своіх прав та прав родини,я зверталась зі скаргою  до Коммісара ООН по правам людини,але я мало вірю законне  рішення мого питання ,оскільки корупція  є по всюди,вона може бути і в вищих ланках міжнародного права.
Прошу Вас помолитися  за нас,адже це принесе нам сили у подальшій боротьбі   з тиранією президента Украіни та протиправними діями Служби Безпеки Украіни!
Я буду щиро вдячна,якщо ви мені надасте  відповідь на моє звернення.
 Віра та надія помирає останньою! А тому я вірю,що  моя сповідь не залишиться поза увагою.
Я щиро вірю в Вас!
 Щиро вдячна, Наталія з Украіни!
З найкращими побажаннями Вашій Святості
"Кожен із нас нехай догоджає ближньому на добро для збудування" (Рим.15: 2).

Уважаемый Василий!
Порекомендуйте Управляющему страной,Порошенко П.А.,изменить руководство  Службы Безопасности Украины



0

Коментарі