хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Термінове звернення[email protected]

  • 05.07.17, 12:59
12:46 05.07.2017Голові Служби Безпеки Украіни

Осадчук Наталіі Борисівни
01014 м. Киів ,провулок Бастіонний 9 кв. 44
тел. 284 77 34,моб. тел. 067 903 55 03
Електронна почта- [email protected]

Заява

Шановний пане, Голове Служби Безпеки Украіни!
Я звертаюсь до Вас,оскільки свавілля ваших підлеглих переходить все межі!
Будьте Ви людиною та офіцером честі, не порушуйте наші права та права громадян своєі краіни,контролюйте діі своіх підлеглих!
Я дуже прошу Вас, надайте наказ закрити" Украінску Тюрьму Гуантанамо"по провулку Бастінонний 9 кв.44 в м.Києві.
Надайте наказ своім співробітникам та забороніть ім цілодобово труіти нас ядами та морально і фізично знущаютись над нами,цілодобово стежити за родиною Деревинських та Осадчук.
Хочу зазначити,що на протязі багатьх років, працівники СБУ,за допомогою спеціальних препаратів ,які застосовують в своій роботі спепцслужби світу і будучи "невидимими "цілодобово слідкують за нами, перебувають в наших тілах, морально і фізично знущаються над нами.
Вони порушують не тільки наші права,але й права громадян з якими ми спілкуємся,які нас оточують .
Доказів протиправним діям працівників СБУ є дуже багато.
І все це- рано чи піздно вспливе на поверхню не тільки на Украіні,а світі.
Оскільки ваші співробітники СБУ перетворились на оборотнів і стали вже схожі на тварин,втратили людське обличчя(з цікавості,подивіться на іх обличчя!!!),Будьте Ви людиною,перш за все!! Дуже Вас ПРОШУ!
Зараз ,05.07.2017року, я Осадчук Наталія Борисівна перебуваю на роботі,а працюю я в Factum Group Ukraine.
В порушення моіх прав та прав співробітників Factum Group Ukraine,співробітники СБУ,разом з своіми спільниками,перебувають в мені,в моєму тілі і знаходяться на территоріі офісу Factum Group Ukraine по вул Коновальця (Щорса)32-г.
При цьому працівники СБУ знаходячись в мені та з самого ранку в мене щось вливають (яди,отрути) за допомогою балончиків і продовжують це робити впродовж дня.
Якщо зі мною найближчим часом щось трапиться-це буде перш за все на вашій совісті і відповідальність за злочин, нести будете Ви!
Покладіть край беззаконю,тому,що порушує наші права,що було упроваджено вашими попередниками !
На підставі наведеного та керуючись ст.ст.5,10,24 Законом Украіни Про Службу Безпеки Украіни, ст.39,40,214 КПК Украіни.,ст.129,185,186,364,365КК Украіни та Конституцією Украіни,
Прошу:
1.Щоб у Вас не виникали сумніви в правдивості наданоі інформаціі,прошу перевірити іі та прошу вжити відповідних заходів,які належать до вашоі компетенціі.
2.Провести службове розслідування щодо ,перевищення співробітниками Служби Безпеки Украіни в м.Києві та Київській області своіх службових обовязків,усунути порушення моіх 9наших) прав та притягнути винних осіб до відповідальності.
3.Внести відповідні данні за моєю заявою до ЄРДР та розпочати досудове розслідування.
4.Надати мені офіційну письмову відповідь на моє звернення.
З повагою Осадчук Н.Б. 
0

Коментарі