хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Звернення до НАБУ 06.07.2017 в 01.04

  • 04.07.17, 17:59
 

  Мне уже надоели тупоголовіе придурки СБУ-которые круглосуточно живут во мне!!

Им наверное нравится запах кала или мочи ,когда они влазят в меня. и сидят во мне сутками.!!

Извращенци!!


 

Слід зазначити, що  багато років тому  винайшли  препарат,за допомогою якого  речі  та люди можуть бути "невидимі". Використавши цей препарат,можна без перешкод проходити крізь стіни ,заходити  в приміщення, а також ввійти в тіло людини ,при цьому,маніпулювати свідомістю,діями та думкам людини.Доступ до цього препарату  обмежений  і  є тільки у світових спецслужб та організацій .

Служба  Безпеки Украіни застосовує цей та інші препарати, в своій діяльності  . Кошти  на придбання препаратів  надходять з Державного бюджету Украіни.

 Слід зауважити,що в системі СБ України питаннями господарського та військово-технічного забезпечення займається Департамент господарського забезпечення Центрального управління. Йому підпорядковані різні підрозділи тилу - речового, продовольчого, технічного забезпечення, автомобільного транспорту, служби озброєння, відповідні бази і склади. У коло обов'язків ДГЗ входить забезпечення органів і підрозділів Служби безпеки України та спеціальною технікою, обмундируванням, засобами захисту, відповідними видами озброєння і боєприпасів.

 Оскільки доступ до технічного забезпечення, відповідних видів озброєння  і боєприпасів обмежений.Я вважаю,що посадові особи СБУкраіни  м.Кива та Киівськоі області нераціонально використовують вищезазначені новітні технологіі(препарати) та інші  види забезпечення,щоб реалізовувати свої протиправні,корупційні діі та цілодобово  стежити за громадянами Украіни  в особистих,злочинних цілях.

Я впевнена, що працівники СБУкраіни в м.Киві та Киівській області,зловживають  своім службовим  становищем,нераціонально витрачають кошти  Державного бюджету Украіни,використовують препарати, військово-технічного забезпечення яке ім надає  Департамент господарського забезпечення Центрального управління СБ України в своїх корупційних цілях.

Безпідставне цілодобове спостереження працівниками СБУкраіни за іх  громадянами Украіни - це протиправні діі ,якщо того не вимагає законодавство Украіни.Покладіть край  корупціі та зловживанні владою!!

 Я хочу повідомити про підозру,а можливо факт вчинення корупційного правопорушення   посадовими співробітнтками   СБУкраіни в м.Киві та Киівській області   вважаю,що  від протиправних дій деяких високопосадових співробітників  СБУ порушені не тільки  мої права,  права других громадян Украіни  !

На підставі наведеного та керуючись :ст.16Закону України «Про Національне антикорупційне бюро України» ,ст.12 Закон України «Про запобігання корупції», ст.39,40,214 КПК Украіни,ст.364,365КК Украіни та Конституцією Украіни,

Прошу:
 
1.Перевірити надану інформаціі та   вжити відповідних заходів,які належать до вашоі компетенціі
щодо  підозри,а можливо факту вчинення корупційного правопорушення   посадовими співробітнтками   СБУкраіни в м.Киві та Киівській області . 
2.Провести службове розслідування щодо , зловживання співробітниками Служби Безпеки Украіни в м.Києві та Київській області своіми службовими обовязками та притягнути винних осіб до відповідальності.
3.Внести відповідні данні за моєю заявою до ЄРДР та розпочати досудове розслідування.
4.Надати мені офіційну письмову відповідь на моє звернення.

З повагою Осадчук Н.Б.

 

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
0

Коментарі