хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Думки зприводу наближення неділі.

  • 02.04.10, 18:16
Нерозумію , ні у повному сенсі цього слова не розумію, як у XXI столітті можуть виникати навіть думки про релігію! Я досить довго міркував над ціею проблемою і от що мені здаеться.

Ми неправильно сприймаємо історію. Нам здається, що за період, що пройшов від кромальйонця до Homo Erektus а потім до Homo sapiens проводився якимось розвитком розуму. Виявляеться, що ні! А я вже не говорю про відому( так звану записану) історію. За останні 10-50 тисяч років ми абсолютно не змінились.

Хочете приклади? Будьласка. Чи багато наших сучасників не те, щоб розумніше, а хоча б здатні зрозуміти Сократа, а Езопа ? А де пітература рівня Есхіла? А наші лікарі можуть перевершити Парацельса?

Звалося б, чомуж людство так загальмувало, де ж дівся прогрес, що явно був до того? Відповідь одна - релігія! А особливо одна секта маленького блиськосхідного народу. Прогрес, неможливий без свободи духу, прогрес спільноти неможливий при винещенні найяскравіших представників ціеї впільноти.

Так зникли совіти і фашисти, так , надіюсь зникне і християнство, мусульманство і інша іудейська зараза.

А чому цього не трапилось до цього часу? Коли людину оббирае грабіжник вона противиться, але коли оббирає шахрай людина радо віддае свої цінності бо вірить шахраю, бо це і є основні методи шахрая - примусити жертву саму віддати добро. У цьому і криється вся сила релігії - обмани, підкори собі жертву і використовуй, як хочеш!

А невже релігіозні діячі тупі і цього не розуміють? Розуміють! Папа чи патріарх, напевно, ще більші атаїсти чим я. Але ж влада, особливо над розумом людей найбільший наркотик.


Ці мої записи лише пробна куля, у мене, звичайно є розширені міркування на цю(та і безліч інших) тем. Кому цікаво пишіть...
6

Коментарі

12.04.10, 19:17

Не будешь завтра есть булки с изюмом?

    22.04.10, 19:20Відповідь на 1 від vialera

    А ти сьогодні мясо їсиш?

      32.04.10, 19:26Відповідь на 2 від udzen

      мясо ем,а куличи их религиозные есть не буду.Я их и так,без бога,как-то не люблю.)

        42.04.10, 19:27Відповідь на 1 від vialera

        Не будешь завтра есть булки с изюмом?от чьорт,я ж попутала...думала,шо сегодня суббота.

          52.04.10, 19:30Відповідь на 3 від vialera

          Ні, схавай , якщо смачні, не буть схожим на них, не обмежуй себе!

            62.04.10, 19:35Відповідь на 5 від udzen

            в этом есть резон.

              Гість: Malva

              72.04.10, 19:36

              дуже страшно думати, що нікому в світі, по великому рахунку немає до тебе діла. всесвіт, він сам по собі, кожна людина сама по собі. хібащо маємо рідних чи друзів, що є в житті опорою. але ж бувають ситуації, коли мало допомоги людської, потребуєш допомоги вищої, містичної, хоча, можливо, зараз це можуть робити психіатри. на цьому і основані релігії, на вірі в надзвичайне. хай це навіть самонавіювання, але яке сильне, під його впливом у особливому стані люди бачать і вершать дива. а потім, у світі ще так багато незрозумілого, непоясненого, того, що не вкладається в рамки науки. врешті я сама була свідком "див". повір, вражає уяву. знаєш, віруючі - люди щасливі, вони мають постійну впевненість у завтра, у них немає депресій, хандри, на відміну від нас, пересічних недалеких невіруючих(

                83.04.10, 12:59Відповідь на 7 від Гість: Malva

                дуже страшно думати, що Ви не розумієте, що Ви і є всесвіт і шо Ваша душа настількі слабка, що Вам потрібні милиці у вигляді релігії, а на рахунок "чуда" ознайомтесь з квантовою теоріею, хочаб ось http://docs.google.com/Doc?docid=0AQ1IluSA7_EwZGZ0Y2p6dnBfNzRmcTh4ajdjOQ&hl=uk

                  Гість: Malva

                  94.04.10, 21:09Відповідь на 8 від udzen

                  привіт)
                  в тому то й біда, що немає таких милиць. я б хотіла ВІРИТИ, по справжньому, без сумнівів. я бачу як віра змінює людей на краще. а всесвіт окремої людини нічого не вартий, якщо замкнений, якщо не перетинається з іншими світами. та врешті я не про це говорила у коментарі, я пробувала пояснити свою точку зору на необхідність релігії в житті деяких людей. і про душу: якщо Ви виділяєте її, значить вірите в її існування?) що ж це тоді за субстанція така?) чи це просто синонім слова "особистість"?)

                    1022.12.12, 18:14

                    Хто це Вам так рейтинг "покалічив" ???
                    Точніше "за що"?
                    Бо продивився і нічого не кинулось в очі...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна