хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Лучани просять мера покарати бешкетників з фарбою і скейтами

  • 20.02.13, 17:31

Літні жителі Луцька занепокоєні тим, що молодики «гарцюють» на скейтах,велосипедах та роликових ковзанах навколо оновленого пам’ятника Лесі Українки на Театральній площі.

Прохання змусити луцького міського голову Миколу Романюка заборонити активні розваги біля пам’ятника Лесі Українки висловлювали лучани 20 лютого у Палаці культури Луцька під час звіту мера за 2012 рік.

Зокрема, лучани дякували за те, що вдалося облагородити території навколо пам’ятника Лесі Українки, втім нарікали на скейтеристів. Мовляв, діти на зауваження дорослих не реагують, тому старші лучани просять владу активніше залучати муніципальну дружину для боротьби з скейтеристами та ролерами.

«Зловіть хоч одного, будь ласка!», - нарікав інший лучанин на графітчиків, котрі псують фасади будинків.

http://www.volynpost.com/news/11544-luchany-prosiat-mera-pokaraty-beshketnykiv-z-farboyu-i-skejtamy

Я давно підозрював, що літні жителі то дебіли і бидло! Хай собі гасають, хай малюють. Хоть це тупе місто трохи веселіше стане. А. що вони првинні, як усі бидложителі Луцька по барах сидіти?  

0

Коментарі

121.02.13, 04:50

Ваші висновки цілком правильні. До речі, за весь той безлад, що маємо у державі, ми також можемо їм щиро подякувати; - голосували за кіло гречки і пусті обіцянки, ось і доголосувалися. Не даром президент у своєму виступі наголошує, що підніматиме пенсії, - це благодатне поле. Про зарплати чомусь мовчить...