Сценарій всієї заварушки (моя думка)

1. Побиття беркутом досить явно подібне на заплановану показушну провокацію.

2.Ріска зміна розрекламованого політичного курсу - як явна таж сама провокація.

3. Всі події в Україні й висловлювання як нашого керівництва так і російського навели на досить логічну думку.

Перечислю тільки факти: 

- Втеча нашого президента в пік напруженості спланованої провокації (щоб потім на всяк - "я тут не був, вони все самі")

- Задіяння "пацанів" спортивної форми в провокаціях.

 -Підняття свого проросійського електорату в противагу протестуючим

- Відправка внутрішніх військ в Київ саме з Криму й наперед проголосивши що їдуть без зброї (вона з ними, це не оговорюється, особливо на камеру)

- Вкид інформаційної провокації про підкидку мертвих на майдан як засіб "бензину в вогонь", з чийого боку така інформація я тк толком і не зрозумів, від опозиції що розкрила карти сценарію, чи від влади на упередження вже розкритих запланованих ними провокацій, чи упередження владою справжіх провокацій опозиції чи..... це вже неважливо.

- Заява Путіна що Росія не буде втручатись у внутрішні спрви України

З якою метою

Сценарій напрошується як логічний вивід.

Путін риторить досить спокійно, дуже розважливо (як по сценарію) про невтручання - це як головна ознака що БУЛА ДОМОВЛЕНІСТЬ з Януковичем - він жорстко сам розправиться з майданом. Тут є два окремі моменти - чи розправа буде ефективною власними силами, чи вогник спеціально буде триматись як тліючий -  це ГРОМАДЯНСЬКА СПЛАНОВАНА ВІЙНА! Коли справа дойде до затяжної кровавої нестабільності - Росія як "стабілізуючий" фактор без мандату ООН вводить свої війська під приводом захисту "своїх" і як миротворча безальтернативна поміч свому братському народу.

Що може зробити майдан:

1. Згуртуватися і монолітно у більшості регіонів зробити тотальну "баста" дійочій владі! як при помаранчевій революції.

2.Не піддаватись на провокації і мітингувати мирно недаючи приводів - по букві закону.

3. Розійтись по хатам і спати.

4. Щоб армія перейшла на бік народу.

Другий варіант як і третій влаштує звісно спланований сценарій. Перший - це фортуна, причому з меншими шансами ніж колись.

Четвертий варіант - ? На нього всі наші сподівання як раптом прийде час "ч"..

П.С. Чомусь події виглядають розіграними, аля комедія яка почалась з "товарної" війни і закінчуючи відворотом політичного курсу. Не находите?

Торент телебачення

Торент телебачення -  по принципу біт-торента, більше народу дивиться, більше на роздачі онлайн-телебачення - краща якість. Усі прикольні канали без абонплати, багато в шд якості. Альтернатива платному кабельному тв і "тарілкам". З нас і так всі збагачуються, тож шукаймо альтернативи.

РЕКОМЕНДУЮ: http://torrent-tv.ru/

3,14дєц тихо неспіша

http://www.kommersant.ua/doc-rss/2066445
відмінили пропорційну систему виборів для перекупу "нардепів" і тепер пробують ввести "законний" контроль над виборчим процесом правоохоронними органами. Ми отара овець?

Гаррі Потер замість творів Екзюпері!!

Дивлюсь новини! В шкільний курс світової літератури Кабачник ввів твори Джонан Роулінг в ситилі фентезі - Гіррі Потер! Саме цікаве що замість Антуана де Сент-Экзюпері!bazar На повному серйозі дітям будуть забивати голову всякою хрєнею, тепер офіційно!. До чого докотимось неважко спрогнозувати. Толстого "Війна і мир" замінять термінатором "судний день".. і так далі. 

Гаррі потер хіба щось має повчального, чи реалістичного що може пригодитись для саморозвитку й грамотності дитиниquestion ІМХО вже як маразм пішов в масси, чомуб не "Володар перстнів", таже хрєнь но хоть усі краще сприймають сюжетlol

unsmile

Про згвалтування і спалення дівчини

  • 14.03.12, 13:00
Куда ділась новина на сайті про згвалтування і спалення 19-річної дівчини мажорами що є синками  високопоставлених чинів ? Споїли, згвалтували, непритомну задушили а потім спалили, а вона спалена опритомніла. В результаті двох відпустили на поруки? Новину замяли і зняли з масмедіа?helpangry

Зашарив щось смачненьке..))))

bravo mmmm Загалом цієї неділі мені некуй було що робити, а це значить я гутую щось смачненьке на кухні. Цього разу лінь взяла над мною верх, в магазин йти влом! Обставина серйозна.. та це не привід пропадати голодним, коротше ломанувся в свій холодильник вигрібати рештки всього що недоїв чи прогледів раніше prostiteВ результаті назріла ідея все згребти до купи й запекти. Напевно здогадались - йде мова про піццу, помийка продукитів яку скинули на тісто й запекли бо сирим вже їсти напевно незовсім безпечноlol

Оскільки я від природи істота лінива, тісто за мене зробила не жінка, а мовчазна й на все згодна холібопічка)) У неї голова не болить, досить сунути 220, тому перевагу надаю їйsmile

В закромах холодрильника найшлись готові до псування печериці, помідори й паприка, недовитиснутий з пакета сумнівний кетчуп, забутий Богом й мною москальький твердий сир, й лишки мяска що предбачалися на фарш, останній незробив у силу своєї лінивостіprostite

піццу починав робити по рецепту, а закінчив як завжди, "все на глаз"!!

Отже рецепт страви:

1. Лінь - без неї піцаа не відбудеться, у звязку з чим я сам толком недослідив (лінь), та у мне тільки так.

2. Мука 600 гр.

3. Горня води ~ (300 гр)

4. 2 яйка

5. 1 ст. ложка цукру

6. пів ст. ложки солі

7. 3ст. ложки олії

8. Дріжжі (бажано сухі)

Усе це скопом в хлібопічку (можна і в ручну), на програму заміски тіста, а в цей час готуєм начинку.

На око) берем печериці й цибулю, усе ріжем кружальцями й на пательню щоб трішки всмажилось і вмяко. Берем мяско (кусочки свинки) й дрібно ріжем на кусочки, зажарюєм з цибулькою й порізаною парикою на пательні.

Коли тісто замісилось - викладаєм на бляху, так як піцца передбачається велика, рогладжуємо тісто по всьому периметру противеня товщиною в 1 см, попередньо змастивши поверхню  олією. Верх змащуємо томатною пастою (чи кетчупом), на верх завалюєм печериці, поверх начинка з паприки й мяска, на усе те підкидаєм помідри, в кінці притрушуєм сиром, і в духовку.

Пекти при ~180 гр приблизно 30 хв. 

Сфоткав етапи готування:

Ось і запеклась!!!!!!!mmmm mmmm

Получилась така вкуснятина... я просто балдію...mmmm

Смачного!!!!bravo podmig

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна