Порушник Пітак з Татарбунар

  • 16.07.19, 09:03
Очільник Татарбунарського району Пітак використовує адмінресурс і “грає” в інтересах одного з кандидатів

У суботу, 13 липня, в Татарбунарському будинку культури відбулася зустріч кандидатів в депутати Верховної Ради по 141 виборчому округу, до якого входять Білгород-Дністровський, Татарбунарський і частина Кілійського району.

На зустріч з виборцями з’явилися тільки 6 кандидатів з 12 очікуваних, серед них самовисуванець Андрій Соломієнко, голова Лиманської ОТГ Василь Резніченко, мер Білгород-Дністровська Алла Гінак, депутат облради Трифон Антов, ще два представника від політичних партій – Ігор Папуша та Петро Рибін.

Незважаючи на те, що зустріч з була ініційована громадською радою при Татарбунарській РДА, вів “дебати”, як і завчасно анонсував їх проведення на своїй сторінці голова Татарбунарської РДА Руслан Пітак.  Зустріч пройшла в два етапи: спочатку по 10 хвилин відводилось кандидатам на розповідь про себе та про свою передвиборчу програму, далі – у форматі «Відкритий мікрофон», де всі бажаючі могли задати кандидатам свої запитання.

Спілкування було досить гарячим, виборців цікавили питання продажу землі, повернення з-за кордону наших заробітчан, децентралізації, тіньового бізнесу, української мови тощо.

Під час проведення дебатів виконував роль ведучого, оголошував питання до кандидатів в народні депутати особисто Руслан Пітак. Чиновник коментував політичну ситуацію стосовно дій кандидатів у народні депутати, надаючи перевагу у своїх висловлюваннях та діях одному з кандидатів, з яким має дружні відносини. А також в організації заходу використовував адміністративний ресурс, залучивши співробітників Татарбунарської районної адміністрації до участі у проведенні дебатів у якості “волонтерів”.

Про це голові Татарбунарсьткої РДА зробили зауваження представники ЗМІ. Так, Сергій Братчук, Заслужений журналіст України звернувся до голови РДА з претензіями, що дана зустріч на чолі з ведучим Пітаком – це використання адмінресурсу і походить на виступ дешевого цирку, а також, що все, що відбувається зараз, підлаштовано під єдиного кандидата.

Підтримала колегу і журналістка Оксана Піднебесна. Враженням від перебігу дебатів вона поділилася в соцмережі:

Як і мій колега Сергій Братчук, переконана, що вибори відбуваються з жахливим використанням адмінресурсу. Руслан Пітак, голова Татарбунарськоі РДА, не тільки влаштував це “шоу” для одного з кандидатів, з яким дружить, а ще й допустив кілька ганебних проколів. Так, наприклад, він дуже активно анонсував проведення цих дебатів на своій сторінці, одночасно з цим на сторінці Трифона Антова (кандидата в депутати) з’явилося відео від його помічника Хмільковського, знятого… в кабінеті того самого Пітака, на робочому місці, з тим самим прапором та картинками на стіні! Уявляєте?? Коли я вчора спитала, що це за дивина відбувається в Татарбунарському районі, і чи голова РДА часом не здає в оренду свій кабінет, і чи він розуміє, що це порушення, – сам Пітак відповів, що він дуже відкрита людина, і в його кабінеті може записувати відео будь-хто. Уявляєте!? Сміх”, – обурилась Піднебесна.

Як виявилось, відеоролик із матеріалами передвиборної агітації, знятий у робочому кабінеті голови Татарбунарської районної адміністрації, справді був записаний в інтересах одного з кандидатів, а саме Трифона Антова. Цього сам Пітак не заперечує. На відео справді, довірена особа кандидата, Олександр Хмільковський, сидячи у кріслі голови РДА, закликає голосувати за свого протеже. Таким чином, вважає журналістка, це пряме свідчення “співпраці” чиновника з одним з кандидатів, і намаганням вплинути на результати голосування.

 “Звезені люди з Дельжилеру (Дмитрівка, рідне село Антова), дуже активно аплодували своєму кандидату, у залі їх була більшість, аби створити враження підтримки.  Можу лише побажати людям обирати не крикунів і піарщиків, а тих, хто робить реальні справи. Бо вчора дізналася, що люди з Борисівки не можуть добитися від РДА шкільного автобуса, щоб діти добирались до школи в райцентр. Руслан Пітак виправдовувався і як завжди обіцяв все “порішать”. От просто цікаво, чому він знаходить час на проведення дебатів, їх організацію, численні відеозаписи, і втягнувся в передбиворчу війну, замість того, щоб вирішити своє пряме завдання на посаді РДА, помогти дітям з освітою??.. Питання риторичне і ще раз доводить, що на ці факти має звернути увагу відповідні органи”, – розповіла Оксана Піднебесна.

Як стало відомо СИЛІ ГРОМАД, у передвиборчому штабі одного з кандидатів вже підготували відповідні звернення стосовно прямого втручання голови Татарбунарської РДА Руслана Пітака у виборчий процес.-http://silahromad.com.ua/2019/07/15/ochilnik-tatarbunarskogo-rajonu-pitak-vikoristovuye-adminresurs-i-graye-v-interesax-odnogo-z-kandidativ/?fbclid=IwAR2aBRr-j0do0IXVIOpI4KuTgSKtmrN2foTuX3aAUMQnsTEOotbxwzJHrak

Кажуть, це грубі порушення, які свідчать про невідповідність займаній посаді держслужбовця, порушення етичних правил поведінки, згідно ст. 65, ст. 87 Закону України «Про державну службу».

хмільковський

На світлині – довірена особа одного з кандидатів, пан Хмільковський, записує передвиборче відео зі службового кабінету Р. Пітака за його робочим столом.

Автор – Роман Петровський

Патріотичний плакат України крокує світом!

  • 13.07.19, 08:37

Патріотичний плакат України крокує світом! Не встигли учасники Музейної експедиції повернутися до Києва, як почали надходити повідомлення про відкриття виставок в ЄС арт-директора Музея плакату при журналі «Музеї України», добровольця 92 бригади ЗСУ Юрія Неросліка!

Нагадуємо, плакатист Юрій Нерослік і директор Музею плакату Віктор Тригуб вирушили в тур 5 європейськими столицями — Вільнюс, Рига, Стокгольм, Хельсинки, Таллінн. Представникам наших Посольств та Воєнному музею Латвії і Музею окупації Литви були подаровані виставкові плакатні комплекти.

Посол України в Латвії Олександр Міщенко та 3 Секретар Посольства Андрій Страшний доклали чимало зусиль, аби плакати ветерана АТО-ООС побачили в Латвії! І їм це вдалося! Виставка Юрія Неросліка вперше презентована в Ризі!

-Вдячний особисто пану Послу та дипломату Андрію Страшному, які зробили все, щоб український патріотичний плакат, особливо роботи про АТО-ООС, були презентовані у такому поважному закладі як Воєнний музей Латвії! — заявив плакатотворець Юрій Нерослік, — Ми розуміємо, як непросто в Латвії протидіяти проросійській 5 колоні, які проблеми долають співробітники Посольства! Мужності, наснаги, успіхів! Європейський вимір переможе!

-Побачив у яких складних умовах працюють українські дипломати в Латвії! — зауважив редактор журналу «Музеї України», директор Музею плакату Віктор Тригуб, — Фактично вони одні, разом з діаспорою, протистоять російській інформаційній та ідеологічній експансії! Тож треба думати, як дієво підтримати Посольство, передавати і дарувати їм патріотичні виставки, мистецькі роботи, активувати культурний обмін, особливо з митцями прифронтової зони… МЗС України варто не лише вічно критикувати, а і реально підтримувати! А от саме з цим і проблеми…

Нині активісти Музею плакату підготували велику виставку, яку невдозі презентують у Хельсинки, як спільний проект з Посольством України у Фінляндії і Ісландії. Підкреслимо — все на ентузіазмі, без бюджетних коштів! Меценатам завжди раді!

І наведемо офіційне повідомлення про публічну дискусію «Війна в Україні очима латишів» з сторінки нашого Посольства…

Прес-служба Музею плакату України

Публічна дискусія «Війна в Україні очима латишів» та фотовиставка «Донбас. На межі війни та миру» в Ризі

1 липня 2019 р. у Воєнному музеї Латвії (м.Рига) у рамках відзначення Дня Конституції України, за підтримки Посольства України та Центра культури «Латвія-Україна» під керівництвом Наталії Шилової та Володимира Іваницького, відбулась публічна дискусія «Війна в Україні очима латишів».
У заході взяли участь провідні місцеві політологи, представники правозахисної сфери, засобів масової інформації, у т.ч. Латвійського телебачення, української громади Латвії.


До присутніх зі вступним словом звернувся Посол України в Латвії Олександр Міщенко. Посол наголосив на тому, що збройна агресія Росії проти Україні почалася не з захоплення Криму у 2014 р., а раніше у 2010 р., коли маріонетки Кремля на чолі з В.Януковичем змінили Конституцію України, що відкрило дорогу до підписання т.зв. Харківських угод про пролонгацію терміну перебування Чорноморського флоту РФ в українському Криму, а відтак і створення передумов у подальшому для захоплення частини території України Росією. Посол подякував за незмінну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України з боку Латвії та латвійського суспільства.

У дискусії взяли участь: журналіст, політичний оглядач, волонтер Атіс Климовичс, журналіст, режисер, автор документального фільму «Волонтери» про діяльність волонтерів на сході України Яніс Вінгріс, юрист, громадський діяч, волонтер Єва Бранте, волонтери Гатіс Прієде, Імантс Лієпіньш, Інгус Захарченокс та спеціальний гість дискусії – незалежний політичний експерт, журналіст, аналітик Алекс Грігорьєвс. Усі згадані спікери заходу висловили солідарність з народом України, який веде боротьбу з Росією за європейські цінності.

У ході дискусії були обговорені питання гуманітарного, соціального характеру, а також зосереджено увагу на питаннях, пов‘язаних з захистом тимчасово переміщених осіб та тих, які постраждали в Україні внаслідок агресії і досі перебувають у т.зв. «сірій зоні».
Після дискусії відбулось відкриття тематичної фотовиставки Ксенії Фетісової «Донбас. На межі війни та миру», яка триватиме до 7 липня 2019 р. На виставці також експонуються патріотичні плакати, надані Посольству автором-плакатистом, ветераном АТО Ю.Неросліком.

У стінах НМАУ відкриється виставка плакатів

  • 13.07.19, 06:33
У стінах НМАУ відкриється виставка плакатів художника Юрія Неросліка

Ректор НМАУ ім. П. І. Чайковського Максим Тимошенко зустрівся з українським журналістом, громадським діячем Віктором Тригубом та відомим художником, арт – директором Музею плакату при журналі “Музеї України”, ветераном АТО Юрієм Неросліком.

Художних – плакатист створює яскраві патріотичні роботи з державною символікою України.

Незабаром роботи митця можна буде побачити у стінах Музичної Академії.-http://knmau.com.ua/2019/07/12/u-nmau-vidkryyetsya-vystavka-yuriya-neroslika/

Довідка: Музей плакату України при журналі “Музеї України” діє з 2011 року. Став відомим під час Євромайдану. Саме тоді проявився талант Юрія Неросліка, який згодом став добровольцем 92 бригади ЗСУ…

Активісти музею постійно бувають в зоні АТО-ООС, де розгорнули кілька сот виставок патріотичного плакату. Всі основні музеї прифронтової зони мають виставкові комплекти Юрія Неросліка.

Плакатні виставки розгорнуто у Литві, Латвії, Естонії, Швеції, Фінляндії…

Завдяки підтримці ректора НМАУ М.О.Тимошенка, виставка патріотичного плакату, картин і фотографій Юрія Неросліка буде розгорнута у Національній музичній академії України.

20190712-foto-88
20190712-foto-89

Вітаємо випускників НМАУ!

  • 11.07.19, 18:23

Для них – це день прощання з веселим студентським життям і початок професійного творчого життя!

11 липня 2019 року у Фойє Малого залу відбулась урочиста церемонія вручення дипломів бакалавра та магістра випускникам Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського.

Яскраве свято влаштувала адміністрація Музичної Академії на честь випуску своїх студентів.

Ректор Академії Максим Олегович Тимошенко привітав випускників з чудовою та важливою подією, побажавши їм подальших творчих звершень, та зазначив, що це свято віднині стане започаткованою щорічною традицією.

У процесі нагородження взяли участь всесвітньовідомі музиканти – народний артист України Анатолій Кочерга та видатний диригент сучасності Кирило Карабиць, які щиро привітали юних митців.

Невимушена та тепла атмосфера, яка панувала на заході, супроводжувалася щасливими посмішками випускників.

Вітаємо вихованців НМАУ ім. П. І. Чайковського та бажаємо яскравих творчих перемог!

Успіхів!

20190711-foto-59
20190711-foto-53
20190711-foto-51
20190711-foto-56
20190711-foto-55
20190711-foto-52
20190711-foto-54
20190711-foto-57
20190711-foto-65
20190711-foto-64
20190711-foto-61
20190711-foto-62
20190711-foto-63
20190711-foto-60
20190711-foto-58
20190711-foto-66

Національна музична академія України радо зустрічає друзів

  • 11.07.19, 16:41

Національна музична академія України завжди радо зустрічає друзів і талановитих людей!

До НМАУ ім. П. І. Чайковського завітав відомий український диригент, радник ректора Академії з культурно – мистецьких питань Кирило Карабиць.

Талановитий диригент є лауреатом престижних міжнародних конкурсів та має чимало нагород і відзнак.

Максим Тимошенко розповів Кирилу про зміни і досягнення Академії за останні півроку та особисто показав митцю відреставровані за кошти меценатів аудиторії.

Ректор Академії подарував своєму раднику та другу Пам’ятну медаль до 105 – річчя з заснування НМАУ ім. П. І. Чайковського.

20190710-foto-35
20190710-foto-33
20190710-foto-34
20190710-foto-31
20190710-foto-32
20190710-foto-37
20190710-foto-36

Андрей Абрамченко сделал специальное заявление

  • 08.07.19, 22:07

Выборы всегда провоцируют разнообразные скандалы. Как правило, истина заменяется черными пиар-технологиями, главная цель которых – опорочить людей, от которых зависит реальное состояние дел в регионе.

Ныне “неустановленные” заказчики, судя по всему, как-то весомо заинтересовали неких “гражданских активистов”, которые сделали несколько громких “антикоррупционных” заявлений, моментально подхваченых некоторыми сайтами.

Под удар попали руководители Одесского облсовета и мэр Измаила. Что не удивляет.

Измаильский городской голова Андрей Абрамченко сделал специальное заявление, которое стоит процитировать:

Уважаемые измаильчане!

Несколько дней назад в Интернете со ссылкой на заявление двух общественных организаций появилась публикация провокационного характера.

Эту наспех слепленную, полностью лживую и явно заказную статью мгновенно перепечатала тиражом в десятки тысяч экземпляров газета “Собеседник Измаила” (при обычном своем тираже в тысячу экземпляров) и опубликовал интернет-ресурс “Бессарабия INFORM”. К сожалению, ни один журналист или сотрудник СМИ, которые распространили эту абсолютно неправдивую информацию по городу, до сих пор так и не удосужился обратиться ко мне или к другим фигурантам «полумиллиардного» дела за комментариями.

Если кратко: две никому не известные киевские общественные организации вдруг обратились в Государственное бюро расследований с заявлением, в котором перечислили объекты, которые уже построены или строятся Измаилом за деньги бюджетов всех уровней. Активисты почему-то утверждают, что на самом деле никаких работ не выполнялось, а выделенные деньги просто исчезли из бюджета и оказались в неких оффшорных компаниях. Для городского головы вдобавок придумали несуществующие гражданство Болгарии и недвижимость в этой стране, где я никогда не был.

Думаю, не случайно этот «компромат» появился накануне подписания в Румынии международного контракта на 4 миллиона евро, по которому уже в 2019 году мы начнем реконструкцию городской канализационной сети, перед очередным этапом государственного финансирования нашего Дворца спорта, проект продолжения строительства которого (после тщательной проверки Счетной палатой Украины) город успешно защитил в Минрегионразвития.

В этой ситуации я не могу промолчать — я дорожу своим честным именем, доверием горожан и своей профессиональной репутацией. Я горжусь нашим красивым и уютным городом, результатами нашей общей командной работы. Но кому-то в период выборов очень хочется заставить измаильчан поверить в обратное, убедить людей, что в Измаиле на самом деле ничего не делается, что наш город по-прежнему тёмен и убог, что Измаил — это всего лишь строка, по которой отмываются деньги, и при этом все государственные органы, которые контролируют и проверяют использование каждой копейки из бюджетных денег, почему-то молчат.

Киевские «активисты-общественники», явно никогда не бывавшие в Измаиле, утверждают, что в Измаиле отсутствуют любые улучшения. А измаильские газеты и интернет-ресурсы охотно транслируют эту чушь, словно до этого они никогда не писали о капитально отремонтированной на всем ее протяжении улице Некрасова, о нашем Дворце спорта, который активно строится и после открытия станет самым большим подобным спортивным объектом в Одесской области, о ремонте детского сада «Светлячок», словно они забыли о десятках, сотнях объектах социального и коммунального назначения, объектах медицины, образования, культуры и спорта, об инженерных коммуникациях, тысячах квадратных метров дорог и тротуаров, объектах благоустройства, парках и скверах, которые отремонтированы, реконструированы и построены за последние годы в Измаиле.

Цель ясна: любой ценой парализовать работу всей системы городского управления, остановить проекты, которые нужны нашей громаде. Измаильчане стали свидетелями «грязной» политической игры: кто-то пытается назвать белое черным, стремится получить возможность манипулировать мнением людей, а значит — нашими голосами на предстоящих выборах. Но я верю, что измаильчане могут отличить правду от лжи, потому что каждый день видят результаты нашей общей командной работы, цель которой — продолжить развитие нашего любимого Измаила!

Андрей АБРАМЧЕНКО, Измаильский городской голова

Не остался в стороне Народный депутат Украины Александр Урбанский. Его комментарий:

https://www.facebook.com/urbansky.alexandr/videos/1112180175634067/

Такая твердая позиция в отстаивании своего доброго имени, правды, вызывает уважение.

Ведь выборы буквально через несколько дней, суд будет рассматривать опровержение годами, ресурсы, которые распространили “заказуху”, скорее всего проигнорируют официальные ответы людей, репутации которых был нанесен существенный ущерб в период избирательной кампании.

Избиратели, верящие печатному слову, принимают наглую ложь и грязные пиар-технологии за истину.

Поэтому – только максимальная гласность, оперативный ответ, публичное опровержение! Люди должны знать правду!

Иван Петренко, медиа-эксперт

“Монтессорі центр конкурси” і НМАУ

  • 06.07.19, 18:05

У НМАУ ім. П. І. Чайковського було підписано угоду з Громадською організацією “Монтессорі центр конкурси”, предметом якої є спільна узгоджена діяльність сторін щодо організації та проведення конкурсів, зокрема Всеукраїнського відкритого конкурсу піаністів імені С. С. Прокоф’єва “PIANO. UA”, проведення якого заплановано на весну 2020 року.

Новий договір завірили своїми підписами ректор Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського Максим Тимошенко та президент Громадської організації “Монтессорі центр конкурси” Анна Росенко.

20190705-foto-31
20190705-foto-32

Музейна експедиція «Балтія-19»

  • 24.06.19, 19:40

Виставка сучасного українського патріотичного плакату

Музейна експедиція «Балтія-19»: Вільнюс-Рига-Стокгольм-Хельсінки-Таллінн

c511bc4cc8f01988db18a3e3ecbdb631_l

Вісім років в Україні діє Музей плакату України при журналі «Музеї України». В фондах – тисячі робіт сучасних українських художників. Музей провів сотні виставок, у тому числі у музеях і військових частинах прифронтової зони Донбасу, забезпечив плакатними комплектами всі основні музеї Донецької області.

47075022_2651822375079372_8198550775119478784_n

Розвиток плакатного мистецтва в Україні почався під час Євромайдану 2013-14 років. Масові акції протесту потребували яскравих графічних символів з короткими, зрозумілими гаслами.

Саме тоді до плакатотворення долучився художник з Харкова Юрій Нерослік. Він створив цілу серію плакатів Майдану.

Потім почалася окупація Криму Росією, було спровоковано війну на Донбасі, що перетворився на зону АТО-ООС. Про ті події теж створено плакатні серії.

62365302_442144699944542_5454614805291728896_n

Не дивно, що переконаний український патріот, майданівець Юрій Нерослік, влітку 2014 року став добровольцем 92 бригади ЗСУ. Після коротких навчань, їх підрозділ переправили під Волноваху з наказом розблокувати оточені під Іловайськом добровольчі батальйони.

57484656_2387928371328572_8905977587222708224_n

Однак, колона 92 бригади потрапила в засідку, організовану регулярними російськими військами, таємно введеними в Україну, оснащених потужними ракетно-артилерійськими системами.

20182778_1427120430742709_1030340501_n

Українські воїни зазнали великих втрат, була спалена практично вся бронетехніка. Кілька днів, без їжі і води, пішки, підрозділ Юрія Неросліка, якого контузило, пробивався до своїх. Ніхто не здався в полон! Вийшли!

20621225_1450164165105002_3059678610875334965_n

Після лікування, Юрій Нерослік повернувся до бригади, яка прикривала одну з найнебезпечніших і найвіддаленіших ділянок фронту в районі міста Щастя і Станиці Луганської. Легендарний Сектор А.

10399133_922852277836196_5086968718142397996_n

У вільні хвилини молодший сержант Нерослік продовжив малювати плакати, які Музей плакату України роздруковував, формував виставки, які проходили у школах, музеях, вузах, військових частинах у багатьох регіонах України та за кордоном.

20375739_1438605219594230_9014841471142490251_n

Плакати Юрія Неросліка широко представлені у соціальних мережах, перш за все у Фейсбуку. Українці їх масово поширюють, роздруковують, формують народні виставки.

20264927_1437187743069311_2728289468824389577_n

Великої популярності в українській діаспорі США, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, Канади здобули флешмоби – коли учасники, протестуючи проти окупації Криму, війни на Донбасі, арештів українських моряків, збираються під ООН, чи в центрі європейських столиць, тримають в руках тематичні плакати Юрія Неросліка.

11650585_776734029114689_605161060_n_1

Після повернення з війни, Юрій Нерослік став безробітним, хворіє. На громадських засадах – арт-директор Музею плакату. Отримав інвалідність. Несподівано для себе, почав малювати неймовірні картини, художню виставку з яких, сподіваємося, теж буде презентовано в Європі…

25508152_498375337202993_5861992247579748661_n

Чергова акція Музею плакату при журналі «Музеї України» – Музейна експедиція «Балтія-19», мета якої – відкриття виставок сучасного українського патріотичного плакату в Литві, Латвії, Швеції, Фінляндії, Естонії, аби нагадати Європі про війну в Україні, мобілізувати ЄС на підтримку українського народу.

Виставкові плакатні комплекти передаються Посольствам України, зацікавленим музеям, для експонування в публічному просторі.

65314215_452019748957037_8923684010807263232_n

Подібні акції будуть продовжені.

Віктор Тригуб, редактор журналу «Музеї України», директор Музею плакату України

 

65248504_451973932294952_5072186691008069632_n

Костянтин Стасюк:Монголи його називають білим шаманом

  • 13.06.19, 03:07

Кмітливість українців неперевершена

Констянтин Стасюк, 64 роки.

Монголи його називають білим шаманом.

Росіяни чаклуном.

Українці козаком- характерником.

Перший серед людей підкорює силу тяжіння землі.

Неймовірно, але ця унікальна людина досягла небачених властивостей власного організму. Електромагнітне поле Землі тіло Констянтина Васильовича відштовхує від поверхні.

Аналог рухів американських астронавтів  під час перебування на Місяці…

Сила піднімання тіла Костянтина в режимі енергоактивності настільки потужна, що унеможливлює пересування паралельно поверхні землі.

Будь-які  коливання його тіла під час рухів, миттєво утворюють підйомну силу від поверхні землі і при власній вазі 60 кг для горизонтальних переміщень, він використовує додаткове навантаження вагою 25 кг.

Згадаємо водолазів, що йдуть по морському дні. Без додаткового навантаження вони  не зможуть пересуватися в умовах підвищеного тиску.

Костянтин Стасюк демонструє динаміку рухів в умовах землі, які звичайна людина може здійснити лише на планеті з іншою гравітацією, або на морському дні.

Ще в 2012 році, розробками Стасюка зацікавилася Росія і запросила для співпраці в Сибірську академію наук.

Написали схвальну статтю (К. Стасюк: неправильная физиология) і розмістили на відомих сайтах таких як Крамола, Ящик Пандори та на інших.

Починаючи з 2012 року, Сибірська академія наук веде дослідження у цьому напрямку…

В 2014 році, США направили до України відомого американського вченого Бориса Аврамчука, у якого запатентовано 110 винаходів і відкриттів.

Отримані ним відеоматеріали він розмістив в Ютубі під назвою “Подорож за океаном”.

На превеликий жаль українським науковцям не цікаві винаходи українських людей…

Хочеться вірити, що зміни відбудуться, що нова команда керівництва країни створить комітет розгляду винаходів наших земляків, що підніме авторитет нашої держави і повагу української нації у всьому світі.

Ігнорувати, заперечувати, критикувати методику Стасюка, вже пізно. Інформація вже поширена світом.

Заперечувати і сумніватися не варто! Енергетична модель роботи організму існує і поширюється світом. Деталі – тел. 0501706398

Час змін настав! Шанс для кожного змінити своє життя є!

Долучайтеся до новітніх знань!

До Музичного центру Конфуція

  • 07.06.19, 23:31



Запрошуємо на відкриття першого у
Східній Європі Музичного центру Конфуція в Національній музичній
академії України, яке відбудеться 10 червня 2019 року о 12 годині у
Великому залі імені Героя України Василя Сліпака НМАУ ім. П. І.
Чайковського.

Новітній курс спрямований на
поширення китайського музичного мистецтва в Україні та розвиток
культурних зв’язків між обома країнами.


В урочистій церемонії візьмуть
участь Надзвичайний та Повноважний Посол КНР в Україні Ду Вей,
представники Міністра освіти і науки України, Міністра культури України
та делегація Центральної консерваторії Китаю на чолі з Є Сяоганом.

Під час конференції ректор НМАУ
ім. П. І. Чайковського Максим Тимошенко повідомить ЗМІ про результати
роботи нової команди Академії.

Вишуканий китайський фуршет…


Акредитація