хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Провокація проти добровольця АТО Миколи Грекова

  • 24.02.19, 12:42

На Луганщині перевіряють повідомлення про замінювання об’єктів інфраструктури у прифронтовому місті Сьогодні протягом дня до Новоайдарського відділу поліції надійшло чотири повідомлення про замінювання супермаркету, готелю, лікарні, теплокомуненерго та теплової електростанції у м. Щастя.

Таку інформацію на своїй сторінці в Facebook оприлюднила начальник Відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай «Для перевірки повідомлень на місця ймовірного замінювання негайно виїхали фахівці вибухотехнічної служби та кінологи ГУНП, а також слідчо-оперативні групи, криміналісти, керівництво відділу поліції, співробітники ДСНС, лікарі швидкої медичної допомоги. Наразі поліцейські проводять евакуацію персоналу, хворих, відвідувачів, покупців, постояльців та ретельно оглядають вказані об’єкти», – написала Тетяна Погукай.

Як натякнуло джерело в правоохоронних органах, особа, що телефонувала до поліції, назвалася Миколою Грековим. Микола Греков – відома на Луганщині особа, міський голова Олександрівська (місто на околиці Луганська), ветеран АТО, громадський діяч.

У телефонній розмові з кореспондентом Укрінформу Греков повідомий що йому вже не одноразово з цього питання телефонували з поліції Луганщини, та пов’язав провокацію зі своєю громадською активністю, в першу чергу з участю в Проекті: «Ветераны, Волонтеры и Патриоты, смогут остановить беспредел Полиции, чиновников, кандидатов и обеспечить Честные, Прозрачные Выборы без фальсификаций»!!!


У 2014 році саме Микола Греков балотувався до ВРУ у місті Щастя 105 окрузі, але ЦВК не відкрила там ОВК і вибори не відбулись, на виборах президента цього року ЦВК відкрила ділянки для голосування на виборах президента. На даний момент, зі слів Тетяни Погукай, триває перевірка Луганської ТЕС а також міської лікарні. Поки що ніяких вибухових пристроїв не виявлено.

Микола Греков і його побратими – добровольці АТО вважають цю ганебну провокацію своєрідним попередженням, щодо їх активної громадянської позиції, мета якої налагодити дієвий ветеранський контроль за бурхливими виборчими процесами, аби забезпечити чесне волевиявлення українців!

Це – провокація!

Прес-служба

0

Коментарі