хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Оксана Повякель порушує закони України!

  • 12.06.18, 06:40

В.о. директора музею у Пирогові Оксана  Повякель порушує закони України!

Міністру культури України

Нищуку Є.М.

Шановний пане Міністре!

Хочемо ще раз звернути вашу увагу на порушення, які відбуваються у Національному музеї народної архітектури та побуту України (надалі НМНАПУ).

Ваша ставлениця, Оксана Повякель, яка понад 7 місяців виконує обов’язки директора НМНАПУ,  яку ви «кришуєте» і активно «прикриваєте»,  не визнає законів України: під її керівництвом  бухгалтерська служба  державного закладу приховує фінансову діяльність музею і систематично порушує накази Мінфіну та Закони України!

Нагадуємо, з 15 вересня 2017 року, відповідно до статті 3 Закону України «Про відкритість використання публічних коштів» від 11.02.2015 № 183-VIII розпорядники та одержувачі зобов’язані оприлюднювати інформацію про використання публічних коштів на порталі Є-дата.

Починаючи з 3 кварталу 2017 року, бухгалтерська служба НМНАПУ  мала щоквартально викладати  інформацію про те, скільки надійшло до державної установи бюджетних призначень і як ці надходження використали. (https://www.budgetnyk.com.ua/article/41-yak-shtrafi-vdpovdalnst-peredbachen-za-neoprilyudnennya-nformats-na–data).

Але ні за 2017, ні за 2018 роки музейний заклад  так і не виклав таку інформацію на Є-дату –  всі фінансові оборудки музею  залишаються «в тіні».

Звертаємо увагу, на підставі наказу Мінфіну від 14.09.2017 № 771 розпорядники та одержувачів бюджетних коштів державного і місцевих за невиконання обов’язку оприлюднювати інформацію на веб-порталі Є-дата з  2017 року, за законом притягнути до відповідальності. Відповідальність за не оприлюднення інформації на Є-дата покладається безпосередньо на керівників-розпорядників та одержувачів.

Ще раз наголошуємо – музей національного рівня не може очолювати людина, яка не знає і не вивчає українське законодавство і нехтує наказами Мінфіну.

Вимагаємо розслідування! – пише блог sekundaua

Цей лист розповсюджено по українським ЗМІ, інтернет-ресурсам, направлено до  Кабінету міністрів та  Президенту України.

Громадський комітет

0

Коментарі