Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Триває епічна битва за українське Запоріжжя!

  • 08.09.17, 23:01

Триває епічна битва за українське Запоріжжя! Тут все не так просто, як здається зі сторони. У будь-який момент може розпочатися “контрольований безлад”, який ми спостерігали у Донецьку і Луганську 2014…

Олігарх, який тоді повністю контролював регіон, “відморозився”, втік на вільну Україну, перевівши активи саме у Запоріжжя. Таке враження, що в області йому належить все. Сценарій той самий… І бути може все, що завгодно.

Можна висувати безліч конспірологічних версій, писати політологічні прогнози, щось придумувати, але є жорстка реальність, боротьба і маленька група людей, що вимушена захищати інтереси Держави у такому складному прифронтовому регіоні – між Кримом і Донбасом. Вістря удару. При тому, що навіть патріотична громадськість, яка повинна стати головним союзником і опорою проукраїнських сил у владі області, повелася на якісь казочки, абсурдні звинувачення, плітки… “Аполченці” прийдуть, все пояснять?

Якщо щось погане почнеться, то саме із Запоріжжя… Мисліть стратегічно!

Не дивно, що Головою Запорізької ОДА призначили діючого генерала СБУ, який знає, що було на Сході у 2014 – Костянтина Бриля.

Генерал вивчив ситуацію і мовчати не став. Заявив публічно – в області може статися державний переворот. Як хто не знає – більшість в облраді, міськрадах, райрадах, сільрадах – складають члени Партії регіонів і Опоблоку. Під ними мало не весь бізнес, ЗМІ, виробництво, фінансові потоки, місцеві “праваахаронці”…

Зібрати збори депутатів всіх рівнів, проголосити ЗНР, запросити “зільоних чілавечкав” з Криму, покликати велікава Путіна – запросто!

І до цього йшло. Саме цей жахливий сценарій зупинив генерал Бриль! Ситуація була критичною. І скільки людей, особливо з патріотичного середовища, про це знає?…

Зрозуміло, вороги такого не прощають.

Щоб розуміли – фактично все інформаційне поле Запорізької області прокремлівсько-російськомовне, власники – вірні ідеологічні слуги Януковича і Путіна. Суцільна “рюская весна”.

Додайте вплив московської церкви.

Медіа-власників трохи протверезив публічний візит Генерального прокурора Юрія Луценка та демонстративні обшуки і арешти місцевих мафіозі, які чомусь всі поголовно числяться в ПР-Опоблоці. Не можна безпідставно, брудно знущатися з представників державної влади!

Гостро і нищівно критикувати – так! Принижувати Україну у прифронтовій зоні, працювати фактично в інтересах агресора – НІ!

Почалися і відверті інформаційні провокації, які можуть мати сумні наслідки для їх організаторів. Правильно, що К.Бриль не ховається від таких викликів, спокійно і аргументовано дає відповідь:

“Це просто чудово, коли нічого не варта людина намагається “заробити політичних бонусів” за рахунок паплюження інших!

Зазвичай я не звертаю на уваги на безпідставні звинувачення. Проте, коли це переходить в ранг відвертої брехні та наклепу – маю відповідну реакцію.

Нещодавно журналісти поширили новину, стосовно звинувачень сумновідомого “громадського діяча” Максима Іваніщева. Який просто обливає мене брудом і зникає, як це трапилось спочатку на сесії облради, а потім і з його загадковим постом у фейсбук. Нині пан Іваніщев, окрім традиційних наклепів, поширив вигадки, що я погрожував йому та його родині! Хоча я з ним жодного разу навіть не спілкувався! – написав у ФБ Голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль

Можливо пан Максим має на увазі той судовий позов, який я подав на нього за його попередні наклепи? То дійсно – наприкінці жовтня суд має поставити крапку у питанні “чесності” активіста. Вважаю, що це нормальний шлях для громадянського суспільства: вирішувати суперечки в суді. І розцінювати це як “погрозу” не варто.

Пане Максим, дуже прошу вас наводити докази своїх звинувачень у корупції, погрозах та іншому. Адже кожна людина має відповідати за свої слова! Тим паче чоловік!”.

Будемо сподіватися, обласна влада очистить політичний обрій від сепаратизму, а місцеві Ради і пресу від агресивної московщини.

Віримо, що центральні органи влади підтримають потуги запорожців в очищенні краю від зовнішних та внутрішніх загроз!

0

Коментарі